Dobro, odgovorila sam ti onako kako bih se ja postavila u tvojim godinama. Mene nikad nitko nije pitao i kad sam bila nevina.
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Re: Hoću da kažem!
2
2
@Malena

1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Crvena Nit
- Etablirani član

Djevojka če reći da nije, tako bit trebalo biti.
Ima ih i mladjih koje nisu nevine , a neke i sa 26 mogu biti nevine. Ista priča je i sa muškarcima.
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Statistički, nema vas puno u 20tim na forumu.
Ja sam živjela vani u tim godinama , mnogo mladih nema veze do 25 , nisi ti uopće izuzetak kao što misliš.
0
Na forumu kazem... a za to znam i nije mi to neka utjehaCrvena Nit je napisao/la: ↑10 jun 2021, 20:41Statistički, nema vas puno u 20tim na forumu.
Ja sam živjela vani u tim godinama , mnogo mladih nema veze do 25 , nisi ti uopće izuzetak kao što misliš.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Forum nije mjerilo bilo čega u stvarnom životu.Ariel je napisao/la: ↑10 jun 2021, 20:43Na forumu kazem... a za to znam i nije mi to neka utjehaCrvena Nit je napisao/la: ↑10 jun 2021, 20:41
Statistički, nema vas puno u 20tim na forumu.
Dobro, znaš da nisi jedina , a to ni nema cilj da te utješi.
1
1
Ja stigao i odspavati 
Završio robiju u pet, samo tuš i zzzzz ispred tv.
No, dobro je, imate vi i svojih problema...
Završio robiju u pet, samo tuš i zzzzz ispred tv.
No, dobro je, imate vi i svojih problema...
5
5
Pa normalno, svako odlucuje za sebe, a ja sam danas bas van sebe. Bas mi je dan sugav.Crvena Nit je napisao/la: ↑10 jun 2021, 20:37Djevojka če reći da nije, tako bit trebalo biti.
Ima ih i mladjih koje nisu nevine , a neke i sa 26 mogu biti nevine. Ista priča je i sa muškarcima.
Ariel ne razmisljaj previse sta je bilo, opusti se i uzivaj. Jebes društvene norme.
5
4
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Zao mi je nadam se da ce noc ti biti boljaArslan_11 je napisao/la: ↑10 jun 2021, 20:50Pa normalno, svako odlucuje za sebe, a ja sam danas bas van sebe. Bas mi je dan sugav.Crvena Nit je napisao/la: ↑10 jun 2021, 20:37
Djevojka če reći da nije, tako bit trebalo biti.
Ariel ne razmisljaj previse sta je bilo, opusti se i uzivaj. Jebes društvene norme.
1
1
Hvala ti, a sigurno hoce, jer cu je prespavati.
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Meni 30, a nevin.Crvena Nit je napisao/la: ↑10 jun 2021, 20:37Djevojka če reći da nije, tako bit trebalo biti.
1
1
Nekom pase da je nevina,nekom da je iskusna.
Zavisi kojeg trazis,tako i mlade isto
Zavisi kojeg trazis,tako i mlade isto
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27273
Oh, opet tema o nevinosti. Jesam li propustila sta. Sto me ne zovete na sijelo.
0