Volio bih da Utah uzme, Donovan Mitchell mi je recimo veoma drag
Od ostalih još gotivim Milwaukee, Giannis je životinja

Jest, isti slučaj kao i sa Doncicem... Imaš glavnu rolu koji će isporučiti svoje, ali bez da ga prate još barem dvojica, trojica, ništa od rezultata.MarlboroGold je napisao/la: ↑12 jun 2021, 06:31 Sunsi poveli 3:0... Nuggetsi jednostavno nemaju rješenje za njihov pick and roll. Booker ih je uništio u prvom poluvremenu, a Paul u drugom.
Jokić triple double sa 20 skokova, ali nema podršku kao i u prošlim tekmama...
I da trejdaju Porzingisa što dalje od njega...MarlboroGold je napisao/la: ↑12 jun 2021, 08:10 Dončiću je dovoljan samo jedan Chris Paul u ekipi pa da se vrati na prirodnu poziciju i mogli bi glat možda i do finala
Da i to također. Gledao sam neki dan neke klipove od prošle godine i ove. Dončić kad je odlučivao tekme na samom kraju Porzingis se nije ni radovao dok su ostali skakali u njegov zagrljaj. Tu već ne štima bar godinu unazad. Nije Porzingis džaba dobio nadimak diva odmah nakon rookie sezone... ne može se pomiriti sa time da nije glavni u ekipi. To je do psihologije i zato ga se trebaju otarasiti, jer su karakteri poput njegovog remetilački faktor timskog duha.storm je napisao/la: ↑12 jun 2021, 08:13I da trejdaju Porzingisa što dalje od njega...MarlboroGold je napisao/la: ↑12 jun 2021, 08:10 Dončiću je dovoljan samo jedan Chris Paul u ekipi pa da se vrati na prirodnu poziciju i mogli bi glat možda i do finala
Nikako se nisu uklopili, a Bobi je ipak limitiran.
Baš toMarlboroGold je napisao/la: ↑12 jun 2021, 08:16Da i to također. Gledao sam neki dan neke klipove od prošle godine i ove. Dončić kad je odlučivao tekme na samom kraju Porzingis se nije ni radovao dok su ostali skakali u njegov zagrljaj. Tu već ne štima bar godinu unazad. Nije Porzingis džaba dobio nadimak diva odmah nakon rookie sezone... ne može se pomiriti sa time da nije glavni u ekipi. To je do psihologije i zato ga se trebaju otarasiti, jer su karakteri poput njegovog remetilački faktor timskog duha.

nisam gledo ni jednu, sve kasnopink floydd je napisao/la: ↑13 jun 2021, 11:36zamislio se![]()
Dobra utakmica bila, kakve odbrane imaju jbt![]()