Tajne daytona..
Moderator/ica: Moderator
Re: Tajne daytona..
Zarbrljao sam nesto sa citatom, tek sada primijetih... Ali, evo sam odvojio moj komentar
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
..ma kuzim ja tebe i kultuoroski bih muslimani su Europejci ma kolko se neki trudili kontrirat al da he bilo mudzahedina u ratu bilo da su neki ostali jesu al ja zato ne mislim ni Kolinda ko ni macron posli da osuđuje narod al postoje neka mista u bih di ordiniraju i nemoj to osporit znam da ima jel to sto il deset tisuća nebi se usudio precizirat..i zato mislim da je lavina kontra koli zbog stranačke pripadnosti jer vise je provokacija nabio Zoki sto ko premijer sto sad nemjerljivo..
0
Smiješno je i usporediti Milanovića i Kolindu...laga-nini je napisao/la: ↑28 aug 2020, 17:35 ..ma kuzim ja tebe i kultuoroski bih muslimani su Europejci ma kolko se neki trudili kontrirat al da he bilo mudzahedina u ratu bilo da su neki ostali jesu al ja zato ne mislim ni Kolinda ko ni macron posli da osuđuje narod al postoje neka mista u bih di ordiniraju i nemoj to osporit znam da ima jel to sto il deset tisuća nebi se usudio precizirat..i zato mislim da je lavina kontra koli zbog stranačke pripadnosti jer vise je provokacija nabio Zoki sto ko premijer sto sad nemjerljivo..
Ono je bio hodajući gaf...
I de ne mlati više o tisućama, zna se koliko ima ekstremista, u svakoj zemlji...
BIH sudi povratnicima iz Sirije recimo... Svi do zadnjeg su Evidentirani, razbijani lanci vrbovanja novih boraca...
I ona tuka zine, i to je to za tebe...
1
1
Prika, sto da te lazem? Ovdje zivi nekoliko stotina/par tisuca...mudzahedina? Ne. Nekoliko stotina/par tisuca onih koje manje upuceni zovu "vehabijama". Oni nisu nikome opasnost. I sto je njavaznije 99% njih su rodjeni Bosnjaci. Zasto zive u nekim manjim mjestima, zajedno? Pa zato sto nisu prihvaceni toplo ni od domicilnog stanovnistva. Oni imaju svoj nacin na koji zive, i tesko im je to raditi u nekoj zajednici koja je sarolika. Tu lezi sva "misterija".laga-nini je napisao/la: ↑28 aug 2020, 17:35 ..ma kuzim ja tebe i kultuoroski bih muslimani su Europejci ma kolko se neki trudili kontrirat al da he bilo mudzahedina u ratu bilo da su neki ostali jesu al ja zato ne mislim ni Kolinda ko ni macron posli da osuđuje narod al postoje neka mista u bih di ordiniraju i nemoj to osporit znam da ima jel to sto il deset tisuća nebi se usudio precizirat..i zato mislim da je lavina kontra koli zbog stranačke pripadnosti jer vise je provokacija nabio Zoki sto ko premijer sto sad nemjerljivo..
Koliko puta je policija pravila racije u tih nekoliko seoca, i nista. Zatim, isli su novinari tamo, razgovarali sa njima (imas to na YT). Tipicno ono, "tresla se gora, rodio se mis".
Cijelo vrijeme ti pokusavam to reci: Ona je od prostih seljaka, najvise zemljoradnika, napravila teroriste. I sta sad da ja tu mislim? Nema prostora za nikakvu polemiku.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Dobro si nešto rekao ipak..
Ako je mislila na sve ekstremiste u bih... Čak je i malo rekla 10.000 računajući miloradove i draganove mamlaze...
1
1
Da, to sto se vratilo, zna se sve o tome. Samo,ona je ipak izgleda znala jos vise, 'bo je laganini.storm je napisao/la: ↑28 aug 2020, 17:42Smiješno je i usporediti Milanovića i Kolindu...laga-nini je napisao/la: ↑28 aug 2020, 17:35 ..ma kuzim ja tebe i kultuoroski bih muslimani su Europejci ma kolko se neki trudili kontrirat al da he bilo mudzahedina u ratu bilo da su neki ostali jesu al ja zato ne mislim ni Kolinda ko ni macron posli da osuđuje narod al postoje neka mista u bih di ordiniraju i nemoj to osporit znam da ima jel to sto il deset tisuća nebi se usudio precizirat..i zato mislim da je lavina kontra koli zbog stranačke pripadnosti jer vise je provokacija nabio Zoki sto ko premijer sto sad nemjerljivo..
Ono je bio hodajući gaf...
I de ne mlati više o tisućama, zna se koliko ima ekstremista, u svakoj zemlji...
BIH sudi povratnicima iz Sirije recimo... Svi do zadnjeg su Evidentirani, razbijani lanci vrbovanja novih boraca...
I ona tuka zine, i to je to za tebe...
1
1
..super..al nikad nebi podcjenjiva njene izvore jest plavuša jest sto bi storm reka imala gafove al viruj mi da je jak igrac da ne kazem čiji..ponovicu jos jednom jel macron isto tako blebeće..predsjednik france...
0
Pa oboje blebecu! Sta je tebi tu cudno? "Njeni izvori"? Boze, ubij me sad, ovog momenta. Razlika od Marka od Francuske jeste sto on to radi iz drugih razloga...ima on od toga politicku korist. A ona? Dobila jos nesto Hercegovaca koji su zalijepili njen poster u spavacoj sobi.
2
1
1
1
Pa cekaj, stalno nesto govoris kako nije u redu da "oni onome biraju ovoga ili onoga onima". Pa vama Hercegovci biraju SVE.
0
Sto Kinez, Miss Y? Sta sam napisao? Evo dva puta citam, zito moje drago.Fatih je napisao/la: ↑28 aug 2020, 17:56Pa oboje blebecu! Sta je tebi tu cudno? "Njeni izvori"? Boze, ubij me sad, ovog momenta. Razlika od Marka od Francuske jeste sto on to radi iz drugih razloga...ima on od toga politicku korist. A ona? Dobila jos nesto Hercegovaca koji su zalijepili njen poster u spavacoj sobi.
1
1
Imaju li pravo glasa? Imaju. A zna se za sta se moze glasati. Jedino te mjesto prebivalista sputava da ne mozes bas sve, ali, to je to prika.
0
Prika, ti i ja imamo civilizovan dijalog dok ovaj Bosnjo ne dodje. 
1
1
..imaju kvotu u sklopu dijaspore ..me samo Hercegovina nego I Bosna te hrvati na di bili...a glasuje svak prema svojoj savjesti mene me brine sto bosnjaci glasuju za sda..pa demokracija je..a storm sto rec a da ga ne uvridim ..haha
1
1