Ma ovo je čist desničarski stav. Bez imalo zadrške koju bi dotična bar kao ljekar trebalo da ima, ali, nije to tema.
Anketa: Povorka ponosa
Re: Anketa: Povorka ponosa
Ma ovo je čist desničarski stav. Bez imalo zadrške koju bi dotična bar kao ljekar trebalo da ima, ali, nije to tema.
1
1
Pa da... Kao doktor, ne bi trebala tako istupati...
Grozim se onih koji tvrde, da to treba liječiti
0
Uzmi dva heteroseksualca, dovedi pred njih žensku i jednom će biti dobra ko avion a drugome ko jalova krava.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Kako se zvao taj doktor iz Tel Aviva? Abdullah ibn xxxx?storm je napisao/la: ↑24 aug 2020, 06:14Kako život može imati smisla za humor, vidio sam na jednom primjeru...
Susjed mi tu bivši... Frajer je non stop mljeo, tko god ga je htio slušati, Židovi ovo, Židovi ono, vaki, naki, fuj, pljuc, itd itd...
Rekoh, dobro ba Alene, ti život posvetio da kontas o njima
Kad ono, dobije dijete, sina. Rodio se mali sa nekom teškom greškom na srcu, više bio u bolnici nego doma...
I ne zna tu nitko operirati, ni van zemlje...
Javi se doktor, pazi slučajnosti, iz Izraela... Dosao ovamo, obavio pregled... Ali kaže, ne mogu tu, preskupo bi bilo, da sve svoje vucem ovamo... Dođite u Tel Aviv...
Država njima plati put, smještaj,, odu, trebale su dvije operacije... Ali dijete danas trckara okolo poput ostale djece..
Sretnem ga kasnije... Šta je? Jel te karma ispljuskala?!
Spušta glavu, jest... Jesi vidio![]()
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Nije ba neki Yicak... Ben HarfaFatih je napisao/la: ↑27 aug 2020, 15:09Kako se zvao taj doktor iz Tel Aviva? Abdullah ibn xxxx?storm je napisao/la: ↑24 aug 2020, 06:14
Kako život može imati smisla za humor, vidio sam na jednom primjeru...
Susjed mi tu bivši... Frajer je non stop mljeo, tko god ga je htio slušati, Židovi ovo, Židovi ono, vaki, naki, fuj, pljuc, itd itd...
Rekoh, dobro ba Alene, ti život posvetio da kontas o njima
Kad ono, dobije dijete, sina. Rodio se mali sa nekom teškom greškom na srcu, više bio u bolnici nego doma...
I ne zna tu nitko operirati, ni van zemlje...
Javi se doktor, pazi slučajnosti, iz Izraela... Dosao ovamo, obavio pregled... Ali kaže, ne mogu tu, preskupo bi bilo, da sve svoje vucem ovamo... Dođite u Tel Aviv...
Država njima plati put, smještaj,, odu, trebale su dvije operacije... Ali dijete danas trckara okolo poput ostale djece..
Sretnem ga kasnije... Šta je? Jel te karma ispljuskala?!
Spušta glavu, jest... Jesi vidio![]()
![]()
1
1
Ja sam oznacio "NE" ... mislim da su povorke pretjerivanje, ali gej populaciji treba pruziti razumijevanje, kao i mogucnost sklapanja braka, razvoda ... Protiv sam da se sataniziraju u drustvu, da se terorisu, ali sam i protiv da u skolama isti dijele svoje reklamne materijale.
0
Pa bolje i to nego da dijele materijale koji širu mržnju.Buki je napisao/la: ↑28 aug 2020, 07:43 Ja sam oznacio "NE" ... mislim da su povorke pretjerivanje, ali gej populaciji treba pruziti razumijevanje, kao i mogucnost sklapanja braka, razvoda ... Protiv sam da se sataniziraju u drustvu, da se terorisu, ali sam i protiv da u skolama isti dijele svoje reklamne materijale.
U drugom entitetu to rade i u udžbenicima.
Kako ćeš drugačije suzbiti terorisanje i satanizaciju ako ne postoji znanje?
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Kad drustvo ili drustvene grupe pocnu da ti odgajaju dijete, prestaje funkcija porodice a djeci je porodica i ljubav roditelja najvaznija za zdravo mentalno odrastanje. Za odgoj zdrave djece odgovorni su roditelji. Samo u slucaju da roditelji zapostavljaju dijete ili cine lose djetetu, tad drustvo preuzima brigu o djetetu. U ovom slucaju sa tim udzbenicima koji su ciljano iskljucivo mama-mama i tata-tata relacije, isti su zanemarili i potpuno iskljucili iz tih udzbenika mama-tata kao roditelje. Znaci namjera je vidljiva ... Takvi udzbenici trebaju biti sveobuhvatni, ne prilagodjeni samo interesu sirenja homoseksualne propagande, sto svakako utice lose na djecu predskolskog uzrasta jer ta djeca upijaju sve zdravo za gotovo. Ta djeca vjeruju da Djed Mraz postoji jer je u slikovnicama. Sta je cilj tih udzbenika - da kreiraju male homoseksualce ili da kreiraju osobe koje ce sutra imati svoju djecu i uciti ih vrijednosti porodice? Mama-mama i tata-tata su neproduktivan model porodice i bioloski neodrziv. Ne kupuju se djeca po granapima.Ommadawn je napisao/la: ↑28 aug 2020, 09:19Pa bolje i to nego da dijele materijale koji širu mržnju.Buki je napisao/la: ↑28 aug 2020, 07:43 Ja sam oznacio "NE" ... mislim da su povorke pretjerivanje, ali gej populaciji treba pruziti razumijevanje, kao i mogucnost sklapanja braka, razvoda ... Protiv sam da se sataniziraju u drustvu, da se terorisu, ali sam i protiv da u skolama isti dijele svoje reklamne materijale.
U drugom entitetu to rade i u udžbenicima.
Kako ćeš drugačije suzbiti terorisanje i satanizaciju ako ne postoji znanje?
2
2
Pa ko je mene sa mojih 16 mogao ubijediti da sam homoseksualac??
A iz udžbenika sam učio da je homoseksualizam sasvim u redu.
A iz udžbenika sam učio da je homoseksualizam sasvim u redu.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Sasvim je u redu imati mama-tata model porodice, ali ni u jednom udzbeniku ne stoji da je sasvim okej odrastanje ukoliko su roditelji razvedeni. Ni u jednom udzbeniku se ne spominje nasilje u porodici i kako to nije u redu - zato mahalla mentality ima jos cvrsce tlo.Buki je napisao/la: ↑28 aug 2020, 12:36Kad drustvo ili drustvene grupe pocnu da ti odgajaju dijete, prestaje funkcija porodice a djeci je porodica i ljubav roditelja najvaznija za zdravo mentalno odrastanje. Za odgoj zdrave djece odgovorni su roditelji. Samo u slucaju da roditelji zapostavljaju dijete ili cine lose djetetu, tad drustvo preuzima brigu o djetetu. U ovom slucaju sa tim udzbenicima koji su ciljano iskljucivo mama-mama i tata-tata relacije, isti su zanemarili i potpuno iskljucili iz tih udzbenika mama-tata kao roditelje. Znaci namjera je vidljiva ... Takvi udzbenici trebaju biti sveobuhvatni, ne prilagodjeni samo interesu sirenja homoseksualne propagande, sto svakako utice lose na djecu predskolskog uzrasta jer ta djeca upijaju sve zdravo za gotovo. Ta djeca vjeruju da Djed Mraz postoji jer je u slikovnicama. Sta je cilj tih udzbenika - da kreiraju male homoseksualce ili da kreiraju osobe koje ce sutra imati svoju djecu i uciti ih vrijednosti porodice? Mama-mama i tata-tata su neproduktivan model porodice i bioloski neodrziv. Ne kupuju se djeca po granapima.
Cilj tih udzbenika je da djeci kazu kako je u redu imati seksualni odnos samo kada je prihvacen od obje strane - neovisno da li se to radi o spolnom odnosu muskarac-zena, muskarac-muskarac, zena-zena.
Licno predajem jednom uceniku koji odrasta u porodici gdje su zena-zena odnosi i funkcionise super. Mali ima curu i yebo je majku onaj koji mu stane na put.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Pricamo o udzbenicima za predskolski odgoj ... udzbenici za vrtice bolan. Neces njima davati da analiziraju drustvene norme ponasanja ... njima trebaju slikovnice sa jednorozima i vilama.Ommadawn je napisao/la: ↑28 aug 2020, 15:17 Sasvim je u redu imati mama-tata model porodice, ali ni u jednom udzbeniku ne stoji da je sasvim okej odrastanje ukoliko su roditelji razvedeni. Ni u jednom udzbeniku se ne spominje nasilje u porodici i kako to nije u redu - zato mahalla mentality ima jos cvrsce tlo.
Cilj tih udzbenika je da djeci kazu kako je u redu imati seksualni odnos samo kada je prihvacen od obje strane - neovisno da li se to radi o spolnom odnosu muskarac-zena, muskarac-muskarac, zena-zena.
Licno predajem jednom uceniku koji odrasta u porodici gdje su zena-zena odnosi i funkcionise super. Mali ima curu i yebo je majku onaj koji mu stane na put.
I tokom osnovnog skolskog obrazovanja treba razdvajati djecu do 12 i poslije 12 godina. Mislim da se takve stvari mogu poceti objasnjavati djeci tek nakon 12-te godine, to uopce nije kasno, a ta djeca vec sama razvijaju osjecaj za pripadnost drustvu i pocinju pratiti trendove.
... osim ako LGBT aktivisti ne idu ciljano na pripremu predskolske djece na usvajanje od homoseksualnih parova. Jedino tu vidim logiku takvih udzbenika ...
0
U Pakistanu se prce jarani izmedju sebe otkad im se prvi put digne, pa ih ne mozes ubijediti da su gej. :hohoho
1
1
Ovdje na Zapadu toga nema u udžbenicima, bar ne do 12 godina ne samo po pitanju homoseksualnosti nego seksualnosti uopšte.Buki je napisao/la: ↑29 aug 2020, 03:26Pricamo o udzbenicima za predskolski odgoj ... udzbenici za vrtice bolan. Neces njima davati da analiziraju drustvene norme ponasanja ... njima trebaju slikovnice sa jednorozima i vilama.Ommadawn je napisao/la: ↑28 aug 2020, 15:17 Sasvim je u redu imati mama-tata model porodice, ali ni u jednom udzbeniku ne stoji da je sasvim okej odrastanje ukoliko su roditelji razvedeni. Ni u jednom udzbeniku se ne spominje nasilje u porodici i kako to nije u redu - zato mahalla mentality ima jos cvrsce tlo.
Licno predajem jednom uceniku koji odrasta u porodici gdje su zena-zena odnosi i funkcionise super. Mali ima curu i yebo je majku onaj koji mu stane na put.![]()
I tokom osnovnog skolskog obrazovanja treba razdvajati djecu do 12 i poslije 12 godina. Mislim da se takve stvari mogu poceti objasnjavati djeci tek nakon 12-te godine, to uopce nije kasno, a ta djeca vec sama razvijaju osjecaj za pripadnost drustvu i pocinju pratiti trendove.
![]()
... osim ako LGBT aktivisti ne idu ciljano na pripremu predskolske djece na usvajanje od homoseksualnih parova. Jedino tu vidim logiku takvih udzbenika ...
Doduše znam da je kćerka u drugom razredu jedan dan učila kako zapravo nastaju djeca i to je to.
Ne brini se čovječe. Nije to tako strašno sa LGBTQ koliko si ti sebi u glavi zamislio.
Brini se više da djeca ne budu mali nacisti, rasisti, nacionalisti, delikventi, silovatelji... Zamisli da su ličnosti poput Arkana u Srbiji bile sasvim društveno prihvatljive pojave, čak i idoli, jedno vrijeme. Eh tu već govorimo o izopačenom društvu.
U tvom susjednom entitetu su ličnosti koje su presuđeni ratni zločinci prihvaćeni kao heroji. Zamisli koje je to pranje mozga djeci.
To ti je izopačeno društvo, frajeru!
Šta bih ja trebao da mi kćerka sutra dođe i kaže da ima curu? Zatući je? Izbaciti iz kuće? Odreći je se?
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
U Srbiji i Hrvatskoj su vec odstampali te udzbenike ... za vrtice. Zovu se "Sretna porodica" - samo bez mame i tate ...Ommadawn je napisao/la: ↑29 aug 2020, 07:32 Ovdje na Zapadu toga nema u udžbenicima, bar ne do 12 godina ne samo po pitanju homoseksualnosti nego seksualnosti uopšte.
Doduše znam da je kćerka u drugom razredu jedan dan učila kako zapravo nastaju djeca i to je to.
Ne brini se čovječe. Nije to tako strašno sa LGBTQ koliko si ti sebi u glavi zamislio.
Brini se više da djeca ne budu mali nacisti, rasisti, nacionalisti, delikventi, silovatelji... Zamisli da su ličnosti poput Arkana u Srbiji bile sasvim društveno prihvatljive pojave, čak i idoli, jedno vrijeme. Eh tu već govorimo o izopačenom društvu.
U tvom susjednom entitetu su ličnosti koje su presuđeni ratni zločinci prihvaćeni kao heroji. Zamisli koje je to pranje mozga djeci.
To ti je izopačeno društvo, frajeru!
Šta bih ja trebao da mi kćerka sutra dođe i kaže da ima curu? Zatući je? Izbaciti iz kuće? Odreći je se?
A ja sam u Aziji, svim se konobarima dize na mene. :hohoho Puscaju mi kakvu god pjesmu hocu. :hohoho :hohoho :hohoho
0

-----sad si