Brak
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
Re: Brak
pa moguće, mislila sam da ima nešto i o vjernosti i o dobru, zlu, i ono nešto kaže budite ljubomorni, ali ne jedno na drugo nego na vaš brak
ali svejedno, nema meni smisla opet...
0
To je kad živiš život radi drugih a ne radi sebe.Iskra je napisao/la: ↑31 jul 2021, 18:35 Situacija je slijeseca
Ona je bila udata za osobu A , vrlo kratko. Razvela se i udala za osobu B s kojim je u braku 20 godina. Dvije odrasle.kcerke i sina od 7 godina imaju. Za cijelo to vrijeme ona se vidja sa osobom A koji se nikad ozenio nije. Na nacin da to osoba B zna. I ne samo on, vec svi iz okoline. Djecak je slika i prilika osobe A. Kada je rodjen htjela je da ostavi B i vrati se osobi A koji je to predlozio , starao bi se i za kcerke. B je izjavio da ce se ubiti ako ona ode. Ostala je ali sada otvoreno na ocigled okoline i familije odlazi kod osobe A povremeno.
Ja ne znam je li vam.ovo shvatljivo, ja evo.probavljam informaciju cijelo popodne i nista![]()
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Posteno, ja njih nista ne kontam..Ommadawn je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:31To je kad živiš život radi drugih a ne radi sebe.Iskra je napisao/la: ↑31 jul 2021, 18:35 Situacija je slijeseca
Ona je bila udata za osobu A , vrlo kratko. Razvela se i udala za osobu B s kojim je u braku 20 godina. Dvije odrasle.kcerke i sina od 7 godina imaju. Za cijelo to vrijeme ona se vidja sa osobom A koji se nikad ozenio nije. Na nacin da to osoba B zna. I ne samo on, vec svi iz okoline. Djecak je slika i prilika osobe A. Kada je rodjen htjela je da ostavi B i vrati se osobi A koji je to predlozio , starao bi se i za kcerke. B je izjavio da ce se ubiti ako ona ode. Ostala je ali sada otvoreno na ocigled okoline i familije odlazi kod osobe A povremeno.
Ja ne znam je li vam.ovo shvatljivo, ja evo.probavljam informaciju cijelo popodne i nista![]()
Cuj ubit ce se. Nek se ubije odmah. Kakve gluposti.
2
2
Američki sudovi su se izjasnili oko predbračnih ugovora i prevare. U nekim predbračnim ugovorima je bila klauzula o novčanoj odšteti koju bi supružnik koji je prevario morao platiti oštećenoj strani (drugom supružniku), i američki sud je nekoliko puta odbio tu klauzulu kao nezakonitu.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Taj da je toliko pametan ovu bi odjebao davnih dana u troskoku.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Otvoreni brak je za napaćene likove koji ne znaju jesu li pošli ili su došli.
A predbračni ugovor su izmislili ili Škoti ili Fočaci.
A predbračni ugovor su izmislili ili Škoti ili Fočaci.
3
3
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
S druge strane nije to ni loše.
Mada meni je svejedno.
Kad ne možeš s nekim, pokupiš se i odeš. Sve što se prije braka steklo a u braku izgubilo - nadoknadit će se opet.
Mada meni je svejedno.
Kad ne možeš s nekim, pokupiš se i odeš. Sve što se prije braka steklo a u braku izgubilo - nadoknadit će se opet.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ja koliko znam sve sto se unosi u brak a tice se imovine i poslije braka ostaje u vlasnistvu, a ono sta se steklo u braku, po mom misljenju nije vrijedno svadja i rasprava, a ni dostojno emocije koja je izgubljena i s kojom se nista materijalno ne moze komparurati.
0
Ljudi su slobodni živjeti vlastite živote kako god žele.. i ako su transparentni jedni prema drugima.. u bilo čemu.. i ok je..
Ono što mi je 'pak degutantno (a primijetila sam da je toga ihahaj puno više) je konstantno magarčenje druge strane.. Natikačili bi/se na sve što diše (a to uglavnom i rade svake prilike) uz dodatno glumatanje savršenog muža/supruge.. E to vidim punoo gore od otvorenog braka ili šta god..
Ono što mi je 'pak degutantno (a primijetila sam da je toga ihahaj puno više) je konstantno magarčenje druge strane.. Natikačili bi/se na sve što diše (a to uglavnom i rade svake prilike) uz dodatno glumatanje savršenog muža/supruge.. E to vidim punoo gore od otvorenog braka ili šta god..
1
1
Neka ljubav caruje..
Je mlada, ovo prvo stoji.ina je napisao/la: ↑02 aug 2021, 15:50 Ljudi su slobodni živjeti vlastite živote kako god žele.. i ako su transparentni jedni prema drugima.. u bilo čemu.. i ok je..
Ali čisto sumnjam da je transparentnost u ovom slučaju. Prije bih rekao da je ovo drugo.
Moj jedan poznanik i njegova žena su pristali na opciju otvorenog braka, swingeri su oboje.
Sad imaju i dijete pa kako to funkcioniše ja ne znam.
Lično ne bih mogao. Ali ako njima funkcioniše - okej.
Al’ što kažeš to glumatanje je mnogo gore.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150

1
1