Ti imaj svoje razmišljanje a ja ću svoje.
Tvoje pravo a isto tako i moje.
End!
Ti imaj svoje razmišljanje a ja ću svoje.
Pa njima je njihovo prioritet jer smatraju da su ugroženi. Ne mora biti tebi, jer tebe niko i ne pita niti mene. Uredno prijavljeno policiji, imaju jedan dan za paradu i to je to. Pjene ljudi bezveze.Max je napisao/la: ↑13 aug 2021, 08:41Mogul ja?
ma mogu...
Šta ko radi unutar svoja 4 zida spavaće sobe savršeno me ne interesuje, U BiH imamo daleko većih povreda prava svih građana, ne samo ove grupice.
Ovo je samo ispolitizirano i pogurano nevladinim sektorima a vlast u sarajevu objeručke prihvatila da pokaže kako je ovaj dio BiH otvoren i multikulti, zarad jeftinih poena prema MZ i svijetu...

Onaj sto je u neznanju nateg'o sestru? :faceradostan dan je napisao/la: ↑13 aug 2021, 13:13
stiven karingoton, prvi peder u mom životu...
kasnije ih je bilo tisuće.

nije, nije, to je drugi, adam, davno izgubljeni sin...posle njega, felon je bila u vaznesenju i vidjela je vanzemaljce.Ramzess je napisao/la: ↑13 aug 2021, 13:22Onaj sto je u neznanju nateg'o sestru? :faceradostan dan je napisao/la: ↑13 aug 2021, 13:13
stiven karingoton, prvi peder u mom životu...
kasnije ih je bilo tisuće.
Brata uhvatila prpa zbog socijalnih službi jedne od najboljih država po pitanju zaštite djece jer je naučio da dijete treba vaspitavati šamarima i slično.