Sarajevo Pride 2021

Prenosimo sa portala...
Odgovori
Podrinjac
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1570

Re: Sarajevo Pride 2021

Post Postao/la Podrinjac »

smajlic je napisao/la: 14 aug 2021, 13:07 kaze iskazali nezadovoljstvo :malagani

slika

https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-saraj ... /210814041
Gore su meni ove bradonje koje indoktriniraju djecu svojim vjerskim uvjerenjima i idejama, nego ijedan peder na ovom svijetu. Evo ti primjer na ovoj slici. Dijete se odmalena uči mržnji.
3
3 slika
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 35221

Post Postao/la dmr »

koje face ulijevaju vise povjerenja? :keke
1
1 slika
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
:damir
smajlic
Administrator
Reactions: 46036

Post Postao/la smajlic »

Podrinjac je napisao/la: 14 aug 2021, 13:19
smajlic je napisao/la: 14 aug 2021, 13:07 kaze iskazali nezadovoljstvo :malagani

slika

Gore su meni ove bradonje koje indoktriniraju djecu svojim vjerskim uvjerenjima i idejama, nego ijedan peder na ovom svijetu. Evo ti primjer na ovoj slici. Dijete se odmalena uči mržnji.
e to
zato sam bas ovu sliku postavila
kao da se nije moglo nesto lijepo napisati a ne ovako nesto odvratno i jos da to nesto odvratno dijete nosi...
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
Xeno
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4259

Post Postao/la Xeno »

A zasto ponosa? :maxuz
0
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15629

Post Postao/la Moonlight »

Trebaju biti pred zakonom ravnopravni i normalno zivjeti
Treba se sankcionisati svako ko im se ruga, maltretira ih i ometa

Ne trebaju imati paradu
Ne trebaju regrutovati omladinu
Ne trebaju po gradu ostaavljati slike i pečate dvije cure koje se ljube i slične gluposti
Ne trebaju, da bi svoje pravo ostvarili smetati drugima i ugrozavati tudja prava

Screenshot_1.jpg
1
1 slika
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
smajlic
Administrator
Reactions: 46036

Post Postao/la smajlic »

Xeno je napisao/la: 14 aug 2021, 13:33 A zasto ponosa? :maxuz
otprilike s gugla...

zato sto su prije homoseksualce "lijecili" i morali su se kriti, sakrivati svoje pravo ja...
i onda je jedna gospodja bila dovoljno hrabra da organizuje prvu paradu koju je valjda zato tako nazvala...
zele da svi budu ponosni na to sto jesu, bez obzira koga vole...
1
1 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
Desperado
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1722

Post Postao/la Desperado »

slika

Pa ja. Njih strah indoktrinacije djece od strane LGBTIQ zajednice, a koriste djecu za ovako nešto. I ono još manje dijete sa transparentom volim Muhammeda a.s.

Šta dijete zna ko je Muhammed i taj malac o seksu i seksualnom opredjeljenju. Kontraskup je teška komedija.
1
1 slika
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar
Reactions: 4589

Post Postao/la ina »

toxic je napisao/la: 13 aug 2021, 17:05
Ariel je napisao/la: 13 aug 2021, 15:52 Mene onako interesuje ovi sto pricaju da ne podrzavaju, ono daleko im kuca moja i tako to, sta bi uradili da saznaju da im je dijete pripadnik te skupine, da li bi ga istjerali iz kuce ili ga ipak prihvatili 🤔
Tesko je na to odgovoriti...
jedno je sta mislimo i govorimo, a sasvim drugo kako reagujemo kad se nadjemo u tako nekoj situaciji.

Ja nemam nista protiv bilo koga ko zivi tim zivotnim stilom :zbunj Nekoliko mojih poznanika su homoseksualci i ne gledam ih drugacije radi toga, niti ih smatram manje vredne zbog njihovog seksualnog izbora. Ali da nekad u buducnosti dozivim od svog deteta da ima sklonosti prema istom polu, verovatno bih tesko podnela :zbunj sto ne znaci da ne bih pokusala razumeti. Sta bi bilo kad bi bilo... Nadam se da necu doziveti :d

ina je napisao/la: 13 aug 2021, 15:37 To nije inače skupina budaletina i bolesnih
Sto se tice same parade meni svejedno, ne tice me se, ali ima ogavnih i vulgarnih tu koji ni sami ne znaju sta zastupaju.
Izuzetaka ima u svemu.. i kod hetero..

Meni se gade ljudi koji koriste nedužnu djecu za proširivanje mržnje.. kao primjer slike gore iznad...
2
2 slika
Neka ljubav caruje..
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar

Post Postao/la ina »

Moonlight je napisao/la: 14 aug 2021, 13:41 Trebaju biti pred zakonom ravnopravni i normalno zivjeti

Ne trebaju imati paradu
Ne trebaju po gradu ostaavljati slike i pečate dvije cure koje se ljube i slične gluposti
Ne trebaju, da bi svoje pravo ostvarili smetati drugima i ugrozavati tudja prava

Screenshot_1.jpg
1) Zašto ne?
2) Puno je više omladine koja upravo to radi njima a i dosta gore
3) Postoje i fotke hetero koji se ljube.. poljubac to govor mržnje?
4) Tuđa prava nisu ugrožena..ili ako jesu dato nam je da se borimo za bolje.. Ako je osoba bila u takvom stanju zdravlja mogla je biti i prevezena kući bolničkim sredstvom i urgencom..ili zadržana u povoljnijim prostorima dok ne prođe već najavljeno i zakonom odobreno..
0
Neka ljubav caruje..
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Post Postao/la Max »

ina je napisao/la: 14 aug 2021, 14:02
Moonlight je napisao/la: 14 aug 2021, 13:41 Trebaju biti pred zakonom ravnopravni i normalno zivjeti

Ne trebaju imati paradu

Screenshot_1.jpg
1) Zašto ne?
4) Tuđa prava nisu ugrožena..ili ako jesu dato nam je da se borimo za bolje.. Ako je osoba bila u takvom stanju zdravlja mogla je biti i prevezena kući bolničkim sredstvom i urgencom..ili zadržana u povoljnijim prostorima dok ne prođe već najavljeno i zakonom odobreno..
1. Zato
2. Postoji mnogo veća segregacija rasna/nacionalna od ove, pa nemaju parade niti bilo čega, krenimo od muslimana u svijetu i nošenja burki i nikaba kako u EU tako i u BiH, npr. Pa evo kod nas frišak primjera Dodika gdje cijelu jednu naciju član predsjenišva nazva nižom kastom
3. Postoji i moja fotka gdje određenog forumaša fatam za grudi, da li je to poziv na ljubav ili na sexualni čin?
4. Ugrožavaju se prava svih ostalih koji ne sudjeluju u navedenom prideu, evo ti primjer koji komentarišeš. A FYI pacijenti koji idu na dijalizu se prevoze automobilima domova zdravlja na UKC, ne svojim... Tako da...

@Ariel
ako ne razumiješ ironiju u onoj slicu i podsmjeh... Ti vidiš oružje na njoj, a ja vidim propali pokušaj terorizma sa Mevlidom i sa svim onim što taj pokušaj predstavlja, pucanj u prazno...
1
1 slika
I say what I think, I think what I say
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda

Ne trebaju imati paradu

Screenshot_1.jpg
1) Zašto ne?
1. Zato što se ni heterosexualci ne paradiraju i ne glupiraju. Šta mene briga koje je tvoje sexualno opredjeljenje
2. Šta to omladina radi njima? Jel uredu nekoga u pubertetu forsirati i zbunjivati? Je su li tebe pozivali i pokusavali ubjediti da si lezbejka?
3. Nema po Sarajevu nigdje pečata svako 100m kako se ljube momak i cura niti bilo šta slično. Zašto bi bilo kako se ljube dvije cure?
4. Ugroženo je moje pravo da danas odem gdje hocu automobilom, sa djetetom, da obavim što trebam. Ugroženo je pravo tog čovjeka da nakon mrkotprne terapije se vrati fino kući za 15 min po ovim vrućinama. Ugrožena su mnoga prava da bi oni paradirali. Bolje im je da efikasno počnu raditi na izmjenama zakona, da se angažuju politički i kako već treba, paradom ništa neće postići.
0
Control + Alt + Delete
Polaris
PRO behar
PRO behar
Reactions: 17040

Post Postao/la Polaris »

Max je napisao/la: 14 aug 2021, 14:18

1) Zašto ne?
1. Zato
2. Postoji mnogo veća segregacija rasna/nacionalna od ove, pa nemaju parade niti bilo čega, krenimo od muslimana u svijetu i nošenja burki i nikaba kako u EU tako i u BiH, npr. Pa evo kod nas frišak primjera Dodika gdje cijelu jednu naciju član predsjenišva nazva nižom kastom
3. Postoji i moja fotka gdje određenog forumaša fatam za grudi, da li je to poziv na ljubav ili na sexualni čin?
4. Ugrožavaju se prava svih ostalih koji ne sudjeluju u navedenom prideu, evo ti primjer koji komentarišeš. A FYI pacijenti koji idu na dijalizu se prevoze automobilima domova zdravlja na UKC, ne svojim... Tako da...

@Ariel
ako ne razumiješ ironiju u onoj slicu i podsmjeh... Ti vidiš oružje na njoj, a ja vidim propali pokušaj terorizma sa Mevlidom i sa svim onim što taj pokušaj predstavlja, pucanj u prazno...
A da pitamo @scorpio sta je on tacno mislio sa tom slikom :ovaj
0
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Post Postao/la Atomic »

Pa ovo je najgori moguci ishod za povorku,nije flasa da poleti,nije psovka da bude upucena 😅
0
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar

Post Postao/la ina »

Ariel je napisao/la: 14 aug 2021, 12:49 Nadam se da ce moderatori ukloniti ovu sliku iznad. Vrlo neukusno. Uredu je biti protiv a ovo je vec pozivanje na nasilje..
Naravno da je slika odraz ničega pozitivnog.. i totalna manifestacija netolerancije, šprdnje i nebrige..
Oružje samo po sebi i kako god da se koristi je zlo..

@Moonlight ok tvoje razmišljanje..
Za mene totalno pogrešno i neelakstično .. no ipak tvoje
0
Neka ljubav caruje..
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Post Postao/la Max »

I da

Na temu bih zelio reci da sam lezbejka
:keke
2
1 slika 1 slika
I say what I think, I think what I say
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda

Po meni su sexualno opredjelenje i to s kim spavaš potpuno privatna stvar, nema potrebe za paradom.
Nemam ništa protiv tih ljudi niti ih gledam drugačije. Samo mi parada smeta.
1
1 slika
Control + Alt + Delete
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Post Postao/la Socrates »

Post sa slikom Mevlida Jašarevića je izbrisan.

Čovjek je osuđeni terorista u BiH. Molio bih da se ne šalite sa takvim stvarima.
5
1 slika 3 slika 1 slika
Tražili smo se po prethodnim životima
Odgovori

Natrag na “Vijesti”