Samo nestaneš. I ne javiš se.
Momenti, sitnice i to..
Re: Momenti, sitnice i to..
Kako ću ti se javit’?
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem

11
7
3
1
3
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Aha.
Eto drugi put da znam.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem

7
1
4
2
4
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Joj i ove godine sam ih se najeo. Vele mi “kako ti ne dosadi, ne prisjedne”.
Čuj prisjedne..
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
I ja sam vala
Ali planiram jos dok nisu posle
0
Uhh

8
7
1
1
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
- lejlamo
- Komorebi

- lejlamo
- Komorebi

- lejlamo
- Komorebi

ovaj pilić se popeo na drvo i noga mu je zapela između dvije grane...
ko zna koliko dugo se mučio da se izbavi, mahao krilima, izvijao..ali je samo pogoršavao stanje..ja sam ga, nažalost, kasno uočila :( odmah sam ga skinula, međutim, noge su mu potpuno otkazale, bio je dehidriran i na izmaku..
odnijela sam ga veterinaru..
kada je vidio pile, nasmijao se..ali eto kad sam već došla, pogledao ga je i rekao........da je malo veći pa ga s krompirom u rernu
i to je bilo to...
ja sam ga vratila kući, napojila, nahranila, izmazila, smjestila sam ga u apartman
i čini mi se da se u zadnjih dan-dva oporavlja, u jednu nogu mu se vratio osjećaj, pomjera je, a i druga je mrvu bolje, makar je boja bolja...
ne znam šta će biti s njim, ali ga nešto baš zavoljeh
ko zna koliko dugo se mučio da se izbavi, mahao krilima, izvijao..ali je samo pogoršavao stanje..ja sam ga, nažalost, kasno uočila :( odmah sam ga skinula, međutim, noge su mu potpuno otkazale, bio je dehidriran i na izmaku..
kada je vidio pile, nasmijao se..ali eto kad sam već došla, pogledao ga je i rekao........da je malo veći pa ga s krompirom u rernu
i to je bilo to...
ja sam ga vratila kući, napojila, nahranila, izmazila, smjestila sam ga u apartman
ne znam šta će biti s njim, ali ga nešto baš zavoljeh
4
1
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Nadam se da će se oporaviti..lejlamo je napisao/la: ↑14 sep 2021, 14:22 IMG_20210914_142134.jpgovaj pilić se popeo na drvo i noga mu je zapela između dvije grane...
kada je vidio pile, nasmijao se..ali eto kad sam već došla, pogledao ga je i rekao........da je malo veći pa ga s krompirom u rernu![]()
i to je bilo to...
ja sam ga vratila kući, napojila, nahranila, izmazila, smjestila sam ga u apartmani čini mi se da se u zadnjih dan-dva oporavlja, u jednu nogu mu se vratio osjećaj, pomjera je, a i druga je mrvu bolje, makar je boja bolja...
ne znam šta će biti s njim, ali ga nešto baš zavoljeh![]()
A neki ljudi imaju baš bezze smisao za humor u određenim situacijama..
1
1
Neka ljubav caruje..
- lejlamo
- Komorebi

Jest vala.ina je napisao/la: ↑14 sep 2021, 14:57Nadam se da će se oporaviti..lejlamo je napisao/la: ↑14 sep 2021, 14:22 IMG_20210914_142134.jpgovaj pilić se popeo na drvo i noga mu je zapela između dvije grane...
kada je vidio pile, nasmijao se..ali eto kad sam već došla, pogledao ga je i rekao........da je malo veći pa ga s krompirom u rernu![]()
i to je bilo to...
ja sam ga vratila kući, napojila, nahranila, izmazila, smjestila sam ga u apartmani čini mi se da se u zadnjih dan-dva oporavlja, u jednu nogu mu se vratio osjećaj, pomjera je, a i druga je mrvu bolje, makar je boja bolja...
ne znam šta će biti s njim, ali ga nešto baš zavoljeh![]()
A neki ljudi imaju baš bezze smisao za humor u određenim situacijama..
Ja da sam on, ne bih se šalio.
Nego rekao “ja ću kupit krompir” i preko vrata
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem