u prilog tome ide i činjenica da nijedna crkva u ratu u Sarajevu nije stradala, također možemo razgovarati i o jevrejima u Sarajevu malo dalje u historiji, drugi su i drugačiji zar ne?
Sarajevo Pride 2021
Re: Sarajevo Pride 2021
u prilog tome ide i činjenica da nijedna crkva u ratu u Sarajevu nije stradala, također možemo razgovarati i o jevrejima u Sarajevu malo dalje u historiji, drugi su i drugačiji zar ne?
0
I say what I think, I think what I say
@OmmadawnIskra je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:20Ko ce vikat tekbir?Max je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:17 Ne znam @Ommadawn ali stičem dojam da si ti takvu sliku stvorio o ovome ovde kao da je neka moderna džemahirija u pitanju, pa je cool da se čovjek nacrta i ode na namaz u džamiju, ne kažem da toga nema ali to su zanemarivi brojevi takvih a i takvi budu vrlo brzo provaljeni...
Mali je ovo "grad" u njemu sve se zna
Mali je ovo "grad" laži ne krije......
![]()
on će vikat tejkbir
3
3
Nisam stvorio sliku da je tu neka moderna džamahirija.Max je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:17 Ne znam @Ommadawn ali stičem dojam da si ti takvu sliku stvorio o ovome ovde kao da je neka moderna džemahirija u pitanju, pa je cool da se čovjek nacrta i ode na namaz u džamiju, ne kažem da toga nema ali to su zanemarivi brojevi takvih a i takvi budu vrlo brzo provaljeni...
Ali sam stvorio sliku da je bliže džamahiriji nego modernoj državi.
Kako to da neko za koga se zna da je kriminalac postane odjednom hadžija?
I nastavi nakon toga i dalje da se bavi kriminalnim radnjama dok mu na kraju ne dođoše glave?
I nikom ništa.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Ne.
Ommadawn će vikati na pivu. Pa bujrum ko hoće sa
mnom.
1
1
nemam pojma o kome je riječ, ali eto završio je karijeru kako i opisah goreOmmadawn je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:25Nisam stvorio sliku da je tu neka moderna džamahirija.Max je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:17 Ne znam @Ommadawn ali stičem dojam da si ti takvu sliku stvorio o ovome ovde kao da je neka moderna džemahirija u pitanju, pa je cool da se čovjek nacrta i ode na namaz u džamiju, ne kažem da toga nema ali to su zanemarivi brojevi takvih a i takvi budu vrlo brzo provaljeni...
Ali sam stvorio sliku da je bliže džamahiriji nego modernoj državi.
Kako to da neko za koga se zna da je kriminalac postane odjednom hadžija?
I nastavi nakon toga i dalje da se bavi kriminalnim radnjama dok mu na kraju ne dođoše glave?
I nikom ništa.
mali je ovo "grad"
0
Sjećam se par Sarajlija koji su prokomentarisali, nakon što sam im ja ispričao svoje svjedočenje rušenja Ferhadije, “majku im yebem, trebali smo i mi njima srušiti crkve, nek
osjete”.
Popio tek donešenu drugu kafu, platio piće i izašao.
Sa takvima ne sjedim.
4
1
3
3
Naleti na grupu njih pa ću te pitati jesu li.
A sami - to je tu negdje, bare-bare.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
nisi reko konkretno za atomica al jesi zato za sve nas sto zivimo ovdje haha
brt nisu ih udarali i to je bitno, za razliku od svih gradova u regionu u sarajevu niko nije bio udaran. u beogradu je bilo murije pa su ljudi za malo izginuli
0
1811
Opet mi imputiraš.
Nisam rekao za sve.
0
Al eto, crkve i dalje stoje...Ommadawn je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:30Sjećam se par Sarajlija koji su prokomentarisali, nakon što sam im ja ispričao svoje svjedočenje rušenja Ferhadije, “majku im yebem, trebali smo i mi njima srušiti crkve, nek
osjete”.
Sa takvima ne sjedim.
Nama je naša tolerancija i dala ovolika stradavanja.....
Pomislim i ja svašta nešta u huji ili nakon pregledanih par youtube snimaka smaknuća....
I tamo si nešto rekao da nisu svi Srbi četnici, pa bih ti odgovorio ali svi četnici jesu Srbi....
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

hahahaha kako je sad isto zapalit 614 dzamija i par sarajlija koji su rekli da je trebalo srusit koju crkvu. mi ovdje nikad nismo dirali drugacije za razliku od komsija, a to sto se tebi to ne svidja je nesto drugoOmmadawn je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:30Sjećam se par Sarajlija koji su prokomentarisali, nakon što sam im ja ispričao svoje svjedočenje rušenja Ferhadije, “majku im yebem, trebali smo i mi njima srušiti crkve, nek
osjete”.
Sa takvima ne sjedim.
0
1811
I svi Talibani jesu muslimani.Max je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:38Al eto, crkve i dalje stoje...Ommadawn je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:30
Sjećam se par Sarajlija koji su prokomentarisali, nakon što sam im ja ispričao svoje svjedočenje rušenja Ferhadije, “majku im yebem, trebali smo i mi njima srušiti crkve, nek
osjete”.
Sa takvima ne sjedim.
Pomislim i ja svašta nešta u huji ili nakon pregledanih par youtube snimaka smaknuća....
I tamo si nešto rekao da nisu svi Srbi četnici, pa bih ti odgovorio ali svi četnici jesu Srbi....
Šta ćemo sad?
S tim da ja znam četnika koji nisu bili Srbi.
0
kakve veze imaju Talibani sa Balkanom?Ommadawn je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:40I svi Talibani jesu muslimani.Max je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:38
Al eto, crkve i dalje stoje...
Šta ćemo sad?
S tim da ja znam četnika koji nisu bili Srbi.
Šta ćemo sad?
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

to je prica za malu djecu da nisu svi srbi cetnici. 99 posto srba su cetnici. evo sad se zale sto ne mogu da negiraju genocid, predsjednik te zemlje i njegovi gradjani, i sta su nego cetnici...Max je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:38Al eto, crkve i dalje stoje...Ommadawn je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:30
osjete”.
Sa takvima ne sjedim.
0
1811
A Kazani, to ništa?Hannibal je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:39hahahaha kako je sad isto zapalit 614 dzamija i par sarajlija koji su rekli da je trebalo srusit koju crkvu. mi ovdje nikad nismo dirali drugacije za razliku od komsija, a to sto se tebi to ne svidja je nesto drugoOmmadawn je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:30
osjete”.
Sa takvima ne sjedim.
0
Ups.
Hajde da se suzimo na Balkan.
Sve vehabije jesu muslimani.
Nije sad da nema vehabija na Balkanu. Ili?
0