Kako ste?
Re: Kako ste?
Ma ne znam šta da kažem, danas trebam otići pozdraviti se sa prijateljicom koja se seli za Kanadu...ne volim rastanka sa osobama koje volim..
Znam i za nju da osjeća isto, njena djevojčica je kao da je i moja, a moja kao da je njena..
Za prava prijateljstva kilometri ništa ne znače, samo znam da će mi ipak nedostajati, jer ona mi je bila sve.
Ne znam šta više da kažem i da prestanem cmizdriti...
Znam i za nju da osjeća isto, njena djevojčica je kao da je i moja, a moja kao da je njena..
Za prava prijateljstva kilometri ništa ne znače, samo znam da će mi ipak nedostajati, jer ona mi je bila sve.
Ne znam šta više da kažem i da prestanem cmizdriti...
4
3
1
1
Ne volim ni ja nikako te rastanke.CocoMa je napisao/la: ↑15 jul 2021, 10:05 Ma ne znam šta da kažem, danas trebam otići pozdraviti se sa prijateljicom koja se seli za Kanadu...ne volim rastanka sa osobama koje volim..
Za prava prijateljstva kilometri ništa ne znače, samo znam da će mi ipak nedostajati, jer ona mi je bila sve.![]()
Ne znam šta više da kažem i da prestanem cmizdriti...![]()
Znam tako dok ja budem kod svojih pa onda vrijeme za nazad bas me to sve poremeti sta znam.
Uvijek mislis ko zna sta moze da se desi pa da se ne vidimo vise itd
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31087
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
svašta me satralo u zadnja tri mjeseca i baš sam ispuhala..ne znam, osjećam se prazno, umorno i baš napeto jer tranje još traje, a koliko namjerava, ne zna se 
6
2
4
4
:habibi i sama sam takva! uvijek nesto, ali poslije kiše eto i sunca.
bit ce bolje, aBd..
0
Svima neko nedostaje, čak i beskraju nedostaje kraj!

Very good, nice, sleeps, ok 
2
2
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

Olakšano.. Hvala dragom Bogu.. jedna briga manje..
Samo da se riješi abd još nešto..
Samo da se riješi abd još nešto..
1
1
Neka ljubav caruje..