Djevojka priznala: Volim dečka, ali sam ovisna o slanju golih fotografija strancima
Re: Djevojka priznala: Volim dečka, ali sam ovisna o slanju golih fotografija strancima
-znash ti sta se prodaje-- a, ne shampon za kosu 
3
1
2
2
Re: Djevojka priznala: Volim dečka, ali sam ovisna o slanju golih fotografija strancima
respo je napisao/la: ↑14 aug 2020, 13:36Upravo o tome i govorim ako je meni uredu da budem sa once i swingeri smo (izvini sto tebe uzimam za primjer once znam da se neces ljutiti) sta tebe uopste briga o nasim afinitetima i kako nama mozes reci da je to uredu ako i ona i ja volimo toSarajka je napisao/la: ↑14 aug 2020, 13:24
Ako gledaš svoju ženu/ djevojku za to postoji određen izraz. To dobro znaš. I naravno da su mišljenja o svingerima podijeljena. I o tim svingerskim zabavama. Pa tebi možda je normalno, ali ja s osobom poput tebe ne bi bila nikad u vezi. Jer meni je to ogavno.
Pa jesi ti pročitao da je i djevojka napisala:
Njemu ne smeta to što radim, ali mene muči"
Dakle, očigledno ima ili moralne dvojbe po pitanju stvari koje radi. Ili osjećaj krivnje ili oboje. No izgleda da je želja za pozornošću tj napaljivanjem nepoznatih jača. I da joj zatomi te osjećaje. Pa zato i poziva na iznošenje mišljenja. I davanje "dijagnoze".
0
A sad adio 
Muci je al ipak to radi
Samo je u pitanju njena dvojba sta da odluci da nastavi sa strascu jer ocigledno ne moze odoljeti ili da prikloni tim nekim moralnim normama ma kakav razlog bio za to jer ga ne znamo
Samo je u pitanju njena dvojba sta da odluci da nastavi sa strascu jer ocigledno ne moze odoljeti ili da prikloni tim nekim moralnim normama ma kakav razlog bio za to jer ga ne znamo
0
Kakva je razlika izmedju djevojaka , koje svoje polugole slike stavljaju na drustvene mreze,
instagram i sl..i nje..
nikakva..
instagram i sl..i nje..
nikakva..
0
pa sad, gole i polugole slike nisu bas ista stvar 
0
.kao i izgled modela.. poza.. itd...
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
ja sam bgm jos mlad za te teme
1
1
1811
Ovisno je problem
ali ako je imala manjak samopouzdanje pa je trazila potvrdu za sebe onda sta tu ima biti problem
ali ako je imala manjak samopouzdanje pa je trazila potvrdu za sebe onda sta tu ima biti problem
1
1
Djevojka koja obecava :habibi
Pa mislim da je problem što ima dečka. 
Uopšteno govoreći, dečki baš nešto nisu oduševljeni kad im partnerica šalje gole fotografije strancima.
Uopšteno govoreći, dečki baš nešto nisu oduševljeni kad im partnerica šalje gole fotografije strancima.
2
1
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Jel ko od vas kad slao eksplicitne slike?
0
Ni onima s kojima sam bio tad u vezi. A nije da me nisu molile.
Koliko god to zvučalo nevjerovatno, imam i ja neke granice.
1
1
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
:face
Nije ti to baš bila najbolja ideja ali…
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Nisam nikad lice pokazivala
0
Ja kad bi me neka molila da joj posaljem sliku, ne bih znao sta joj pokazat.
1
1
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6975
jesam ja...nije se baš slavno završilo.

4
4
Joj bio je tik tok za to kako se momci hvale jedni drugima ko e jarane da znas kako je uska bila a to ustvari ne valja, pisali ljudi da ako je bila uska, imao si problema da udjes da vjerovatno nije uzivala i da ju je bolilo.. ne mislim na nevine nego jednostavno nisu bile dovoljno napaljene... ugavnom na tik toku je neko o tome pricao.
0