Pa vidi i ja sam za zezu ali ovi sto se prime pretezno i krenu sipat uvrede…radostan dan je napisao/la: ↑29 sep 2021, 17:03pa ja se nikad nisam raspravljao sa mišlju da ću nekog nešto da ubjedim, uvjerim...uvijek je priritet bila zajebancija i danguba.
nekad, rijetko, rijetko naletiš na nekog da prozboriš ozbiljno, razmjeniš iskustva i mišljenja...ali 95 posto je zezanje, ironija i samoironija.
al najljepše je kad otvoriš raspravu sa nekim ko se na to zaista prima...
ooo, pa to danima traje.![]()
Hoću da pitam..
Re: Hoću da pitam..
0
I say what I think, I think what I say
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6686
Ma neradostan dan je napisao/la: ↑29 sep 2021, 17:13dobro, ti to gledaš sa moderatorske pozicije, razumijem...
Gledam s ljudske strane…. I na drugim forumima ako se zadesim da nesto citam smuči mi se na uvrede. Ali obično ti koji vrijedjaju ne znaju drugacije artikulisati svoje frustracije…
1
1
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6686
kako onda možeš doživjeti kao uvredu nešto što takva osoba piše?Max je napisao/la: ↑29 sep 2021, 17:16Ma neradostan dan je napisao/la: ↑29 sep 2021, 17:13
dobro, ti to gledaš sa moderatorske pozicije, razumijem...
Gledam s ljudske strane…. I na drugim forumima ako se zadesim da nesto citam smuči mi se na uvrede. Ali obično ti koji vrijedjaju ne znaju drugacije artikulisati svoje frustracije…
kod mene to tako fercera...kao neiskusan, upadao sam u te zamke o kojima pišeš.
poslije kad sam skontao šta je forum i kako ga određena skupina ljudi koristi i za šta (najčešće za liječenje vlastitih frustracija)...bilo mi je lako da razumijem i da se nosim sa eventualnim neprimjerenim porukama ili sadržajima.
1
1
Jbg dozivim je, dotakne me… zato i ne ulazim pretjerano u poltičko/nacionalne rasprave.radostan dan je napisao/la: ↑29 sep 2021, 17:23kako onda možeš doživjeti kao uvredu nešto što takva osoba piše?
kod mene to tako fercera...kao neiskusan, upadao sam u te zamke o kojima pišeš.
poslije kad sam skontao šta je forum i kako ga određena skupina ljudi koristi i za šta (najčešće za liječenje vlastitih frustracija)...bilo mi je lako da razumijem i da se nosim sa eventualnim neprimjerenim porukama ili sadržajima.
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
pik ja sam aleksandar lukašenkoradostan dan je napisao/la: ↑29 sep 2021, 16:46 imal ko da se malo jebačimo na "politici"?
meni dosadilo ovo lizanje na "ljubav i moda"...
1
1
abysmal depths are flooded
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10106
@Atomic Daj meni naslovnicu za 150 Eura.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Usolilo seradostan dan je napisao/la: ↑29 sep 2021, 16:46 imal ko da se malo jebačimo na "politici"?
meni dosadilo ovo lizanje na "ljubav i moda"...
0
ALPHA ET OMEGA
E ne znam evo meni fakat licite, brada, oci kosa
Sitne detalje kao usne ne primjecujem, sad da mi ko stavi pistolj na glavu i da kazem kakve su ti usne, mogo bi komotno i pucat odmah…
3
2
1
1
A smajlici
Eee
Ti imas rwkordan
Broj lajkeva na svoj komentar na tik toku a ova influenserka dogodine

Eee
Ti imas rwkordan
Broj lajkeva na svoj komentar na tik toku a ova influenserka dogodine
1
1
Hvala na objasnjenju mogao je to i @ROOT reci odmah da zbog toga pita da nismo rod
0
Ma ja sam povezan telepatski sa rootom pa znam
5
4
1
1