Hoću da pitam..
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10105
Re: Hoću da pitam..
Operi oči varikinom druže. 
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
@Max jel.ono Spreca ar bio stavio nik Otava, i imao.onaj avatar Clint Eastwood?
Pade mi na pamet kad sam sanjala da svercamo kadulju, Coco , ti , ja i on, a Storm nam iznajmio kamione za sverc
Pade mi na pamet kad sam sanjala da svercamo kadulju, Coco , ti , ja i on, a Storm nam iznajmio kamione za sverc
0
Kad se sjetim naših diskusija po pitanju SFRJ - on u klin, ja u ploču.
Al’ nikad teških riječi, nikad nekog nadjebavanja, nikad ponižavanja.
Al’ nikad teških riječi, nikad nekog nadjebavanja, nikad ponižavanja.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ne sjecas se? Pricam ja san, a on meni kaze : po noći smo švercali? Da, jesmo. Znači krali smo? Ne znam ja nista ti si sve organizovao
Kasnije smo se dotakli toga da je preživjeo pucanje abdominalne aneurizme, što je ravno čudu. Kad sam diplomirala pise mi : doktorice čestitam.
1
1
Bio je ljudinaIskra je napisao/la: ↑15 okt 2021, 18:59Ne sjecas se? Pricam ja san, a on meni kaze : po noći smo švercali? Da, jesmo. Znači krali smo? Ne znam ja nista ti si sve organizovao![]()
Kasnije smo se dotakli toga da je preživjeo pucanje abdominalne aneurizme, što je ravno čudu. Kad sam diplomirala pise mi : doktorice čestitam.![]()
1
1
I say what I think, I think what I say
@Iskra ti si jedini doktor ja koliko znam na ovom forumu. Izvinjavam se ako ima jos neko.
Znas li sta znaci zeludac edematoznog zida? Pise mi da bi trebala na gastroskopiju.
Mozda sam pogresno napisala..
Znas li sta znaci zeludac edematoznog zida? Pise mi da bi trebala na gastroskopiju.
Mozda sam pogresno napisala..
0
radio sam to kino
ali nemam pojma za taj zid šta je
@Iskra aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hilfe
1
1
oštećen zid, zadebljan... koliko ja znam. vecinom od upale želudca odnosno gastritisa npr.
Iskra će to detaljno.
Iskra će to detaljno.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Kada smo već kod tog želudaca
da li iko zna, osim controloc-a 20/40 mg, ima li ikakva zamjena za one (eto zaboravio sam i kako se zovu) lijekove što su zabranili za prodaju i upotrebu.
Ostaje mi soda bikarbona i controloc, ali to mi ništa ne djeluje kao ovi...
da li iko zna, osim controloc-a 20/40 mg, ima li ikakva zamjena za one (eto zaboravio sam i kako se zovu) lijekove što su zabranili za prodaju i upotrebu.
Ostaje mi soda bikarbona i controloc, ali to mi ništa ne djeluje kao ovi...
0