Ostavljam ti poruku... (2020. - 2025.)
Re: Ostavljam ti poruku...
@storm
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Gledam u Bosni i Hercegovini ima ulje sikavice pa me intresuje da li je neko probao. Cijena je OK, za 500 ml. Vidim da je proizvodjac NutrigoldIskra je napisao/la: ↑12 maj 2021, 16:03 @Mehaning eno kaze Maxina supruga ima.samo caj.
Al raspitam.se jos.
https://maticnjakshop.com/katalog/ulje-sikavice/ ?
https://www.idealno.ba/Proizvod/408091/ ... ture-100ml
https://shop.biofan.ba/product/ulje-sik ... trimedica/
https://biomed.ba/shop/ulje-sikavice/
0
@Moonlight dje si to 10 dana? 

1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Vako
@grunf
Svako ima svoj izbor i slobodan je da napise sta hoce. Konstante prikrivene prozivke (ipak mali je ovo grad da ne znamo koga prozivas) ja fakat necu trpiti ni za sta. molim te da postove doticne zaobilazis u sirokom krugu jer narusavas atmosferu sa konstantim prozivkama. Stvaris nelagodu ko god procita.
Ovo je moj subjektivni dojam i njim cu se voditi zato ovo smatraj mojim poslednjim upozorenjem.
Unaprijed hvala
S Poštovanjem
Forumas Max
Mudorator.
@grunf
Svako ima svoj izbor i slobodan je da napise sta hoce. Konstante prikrivene prozivke (ipak mali je ovo grad da ne znamo koga prozivas) ja fakat necu trpiti ni za sta. molim te da postove doticne zaobilazis u sirokom krugu jer narusavas atmosferu sa konstantim prozivkama. Stvaris nelagodu ko god procita.
Ovo je moj subjektivni dojam i njim cu se voditi zato ovo smatraj mojim poslednjim upozorenjem.
Unaprijed hvala
S Poštovanjem
Forumas Max
Mudorator.
1
1
I say what I think, I think what I say
Borio sam se protiv Malajaca, Kikuyu gerilaca, komunista, borio sam se u Omanu, Jemenu, na Foklandu, u Zaljevskom ratu. U nekoliko africkih drzava.Max je napisao/la: ↑27 okt 2021, 08:01 Vako
@grunf
Unaprijed hvala
S Poštovanjem
Forumas Max
Mudorator.
Nikada se nisam povlacio sa bojista.
Samo ti radi svoj posao.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
Ne bije boj svijetlo oruzje, već boj bije srce u junaka.grunf je napisao/la: ↑28 okt 2021, 06:12Borio sam se protiv Malajaca, Kikuyu gerilaca, komunista, borio sam se u Omanu, Jemenu, na Foklandu, u Zaljevskom ratu. U nekoliko africkih drzava.Max je napisao/la: ↑27 okt 2021, 08:01 Vako
@grunf
Unaprijed hvala
S Poštovanjem
Forumas Max
Mudorator.
Nikada se nisam povlacio sa bojista.
Samo ti radi svoj posao.
0
I say what I think, I think what I say
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Hvala, dobro sam, a ljubav je doživjela krah, al' interesantno iskustvo. Spremna za novu ljubav.Teta Razapeta je napisao/la: ↑28 okt 2021, 09:25 @Crvena Nit![]()
Kako si, sve ok kod tebe ?
Kako ljubav ?![]()
Kako si ti?
1
1
Pa sa otvorimo temu i krenemo u potragu ...Crvena Nit je napisao/la: ↑28 okt 2021, 09:31Hvala, dobro sam, a ljubav je doživjela krah, al' interesantno iskustvo. Spremna za novu ljubav.Teta Razapeta je napisao/la: ↑28 okt 2021, 09:25 @Crvena Nit![]()
Kako si, sve ok kod tebe ?
Kako ljubav ?![]()
Kako si ti?![]()
Ja malo prehlađena, boli me grlo, uho..nos curi ko iz česme...
Dobro je opet ne žalim se...
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Može tema, ljubav je najbolja pojava u životu.Teta Razapeta je napisao/la: ↑28 okt 2021, 09:36Pa sa otvorimo temu i krenemo u potragu ...Crvena Nit je napisao/la: ↑28 okt 2021, 09:31
Hvala, dobro sam, a ljubav je doživjela krah, al' interesantno iskustvo. Spremna za novu ljubav.
Kako si ti?![]()
![]()
Ja malo prehlađena, boli me grlo, uho..nos curi ko iz česme...neki dan izađem vani ne potpuno suhe kose, i spuca me..
Dobro je opet ne žalim se...![]()
Eh, meni su uši ozeble prošli tjedan, imala sam pritisak u desnom, sinusi, izašla sat vremena nakon pranja kose a zrak prilično brz i oštar, spasile me kapsule GeloMirtol.
Ti se nikad ne žališ.
1
1