Muške greške u seksu koje se ne opraštaju

Figurae Veneris, i sve što niste znali...
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 35162

Re: Muške greške u seksu koje se ne opraštaju

Post Postao/la dmr »

Rekli su mi da se smijem i kad ne kontam fol :heidi2 :keke
1
1 slika
:damir
radostan dan
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6661

Post Postao/la radostan dan »

lejlamo je napisao/la: 26 okt 2021, 17:32 to sve što si nabrojao i jeste neshvatljivo.
što je neshvatljivo lejla?
takvi su nam klima, geografija, istorija, kultura i mentalitet.
takvim nas uče od malena...
i onaj koji nije učen tako, ako želi biti prihvaćen u društvu - prilagođava se istom.
u suprotnom slijedi stigmatizacija.
0
Zadnja izmjena: radostan dan, dana/u 26 okt 2021, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13993

Post Postao/la lejlamo »

u momentu kada sam shvatila da se opisani način razmišljanja i eto taj mentalitet u većini segmenata ne poklapa s onim što ja osjećam, vidim i zaključujem, odmakla sam se pa pogledala i kako negdje drugo neko razmišlja pa razmislila o oba pristupa, zaključih da su potrebne promjene u pristupu.
neću se prilagoditi nečemu što smatram pogrešnim i imam razumno objašnjenje zašto je štetno.

a, taj strah od stigmatizacije ne treba da muči osobe koje znaju zašto nešto rade i koji su argumenti za to.

obično oni koji stigmatizuju i ne znaju objasniti zašto, osim da kažu...pa tako se (od)uvijek radilo.
0
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14897

Post Postao/la Socrates »

Niko ovdje ne priča ni o kakvim odnosima, niti o bilo čemu ozbiljnom. Marlboro je u pravu. Sve se svodi na milion puta prežvakane postove.

Ne vjerujem da smo zreli za ozbiljnije razgovore na većinu ozbiljnih tema. Eto, uključujem i sebe.

Stigmatizacija ljudi, na ovaj ili onaj način, zbog onog što ispričaju o sebi je očigledna karakteristika regionskih foruma. Ne znam šta bih dodao na ovo.

Oni što imaju šta reći o bilo kojoj temi, ispričati nešto konstruktivno, itd. zbog ovog uglavnom šute ili se uklope u već uhodani sistem.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
radostan dan
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6661

Post Postao/la radostan dan »

lejlamo je napisao/la: 26 okt 2021, 19:43 u momentu kada sam shvatila da se opisani način razmišljanja i eto taj mentalitet u većini segmenata ne poklapa s onim što ja osjećam, vidim i zaključujem, odmakla sam se pa pogledala i kako negdje drugo neko razmišlja pa razmislila o oba pristupa, zaključih da su potrebne promjene u pristupu.
neću se prilagoditi nečemu što smatram pogrešnim i imam razumno objašnjenje zašto je štetno.

a, taj strah od stigmatizacije ne treba da muči osobe koje znaju zašto nešto rade i koji su argumenti za to.
obično oni koji stigmatizuju i ne znaju objasniti zašto, osim da kažu...pa tako se (od)uvijek radilo.
tačno...u pravu si.
samo, čovjek se vremenom povuče i nema želju da učestvuje i gubi vrijeme u borbi koja stalno traje sa jednako nepromjenjivim i daleko brojnijim neprij...neistomišljenicima.
0
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14897

Post Postao/la Socrates »

Osnovni problem je nesposobnost da se kontrolira informacija koju dobijemo od drugih ljudi.

Mnogi ljudi ne znaju svoje mjesto u tome. Ako neko napiše bilo šta o sebi, niko automatski nema pravo da tu informaciju koristi kako on želi. Postoje osnovne norme kako se pristojno koriste informacije koje nam ljudi otkriju o sebi, ako uopšte i želimo ulaziti u to.

Sa druge strane je čovjek, i on ima pravo biti tretiran sa pristojnošću, bez obzira šta otkrije o sebi.

Ostavljam mogućnost za neke izuzetke, ali oni su rijetki i to su ekstremne situacije.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
PilePipi
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 199

Post Postao/la PilePipi »

najveca greska je kad muskarac stavi u svoju blentavu glavu da ga neko mrzi
umjesto da razmislja pozitivno i shvati da mu neko zeli dobro
majko moja kako je on stvari protumacio, umjesto da cita sta je napisano, cita samo izmedju redova :face
0
Djevojka koja obecava :habibi
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

PilePipi je napisao/la: 27 okt 2021, 04:55 najveca greska je kad muskarac stavi u svoju blentavu glavu da ga neko mrzi
majko moja kako je on stvari protumacio, umjesto da cita sta je napisano, cita samo izmedju redova :face
Kakve to veze ima s ovom temom? Ne kontam
0
PilePipi
Perspektivni član
Perspektivni član

to je poruka nekome ko ce razumjeti
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Imaš mjesto za poruke :palm
1
1 slika
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Post Postao/la Max »

PilePipi je napisao/la: 27 okt 2021, 04:55 najveca greska je kad muskarac stavi u svoju blentavu glavu da ga neko mrzi
Pa
Kad je u vas zemskih ne/da da/ne, nije mi nista (a gori hala) i hiljadu drugih prikrivenih znacenja. Razvlacite pamet jasnom insanu.
1
1 slika
I say what I think, I think what I say
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 35162

Post Postao/la dmr »

Max je napisao/la: 27 okt 2021, 08:04
Pa
Kad je u vas zemskih ne/da da/ne, nije mi nista (a gori hala) i hiljadu drugih prikrivenih znacenja. Razvlacite pamet jasnom insanu.
Najjasnijem :keke

A legenda kaze da postoji covjek koji je na zenino "radi kako hoces" ... i uradio kako hoce :D :D
2
2 slika
:damir
exliberal
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6352

Post Postao/la exliberal »

ma to je urbana legenda.... :)
0
PilePipi
Perspektivni član
Perspektivni član

Zeznuto je reci " ne oprastaju " - mislim sta moze biti tako veliko. Recimo on ima neke fetise koje meni nisu ok, pa sad to pokusa i ja mu to ne oprostim. Mislim da u svemu mora biti veliki nivo tolerancije, dok se dvoje bas dobro ne upoznaju.
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Najveća greška i muškaraca i žena i u sexu i u vezi i u zivotu, sto stalno igraju neke igrice!
Sta je lroblem reci : ne, to mi se ne svidja. Da, to tako zelim. Ne, ne volim te. Da, ludo te volim!

Ko da život traje 1000 godina stalno ista natezanja, prepirke, bla bla bla...ne daj Boze biti iskren, haya bolje da komplikujemo dok ne pokrepamo
2
2 slika
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Post Postao/la Max »

Iskra je napisao/la: 27 okt 2021, 19:45 Najveća greška i muškaraca i žena i u sexu i u vezi i u zivotu, sto stalno igraju neke igrice!
Sta je lroblem reci : ne, to mi se ne svidja. Da, to tako zelim. Ne, ne volim te. Da, ludo te volim!

Ko da život traje 1000 godina stalno ista natezanja, prepirke, bla bla bla...ne daj Boze biti iskren, haya bolje da komplikujemo dok ne pokrepamo
Ne generalizuj
:max
0
I say what I think, I think what I say
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Max je napisao/la: 27 okt 2021, 19:48
Iskra je napisao/la: 27 okt 2021, 19:45 Najveća greška i muškaraca i žena i u sexu i u vezi i u zivotu, sto stalno igraju neke igrice!

Ne generalizuj
:max

Ma.ja, izrode :malagani
0
Odgovori

Natrag na “Seks”