Sta to fali antialkoholicarima?
VLADA FBIH OGRANIČAVA PROIZVODNJU RAKIJE NA 20 LITARA GODIŠNJE ZA PRIVATNA LICA
Moderator/ica: Moderator
Re: VLADA FBIH OGRANIČAVA PROIZVODNJU RAKIJE NA 20 LITARA GODIŠNJE ZA PRIVATNA LICA
0
Re: VLADA FBIH OGRANIČAVA PROIZVODNJU RAKIJE NA 20 LITARA GODIŠNJE ZA PRIVATNA LICA
Slab je ove jeseni...obično ima zalihe 400 litara, toliko ima buradi...trenutno sumnjam da ima 100...
Nije lani pekao, ove godine se bacio na prešanje sirćeta, šta li će dogodine smisliti, boga pitaj
1
1
Ne dolazi inspiracija od džusa...
1
1
Ja se ne sjećam da je tebi falilo inspiracije. A koliko znam, nisi bio alkoholisan
0
Ja ne moram više piti...
0
Nista, ali nisu svi koji otpiju gutljalj vina ili konjaka alkoholicari.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
Pa jel.dosta 20 l.na godinu? Od koga je dosta je. Fala Fadile, vicite!
0
Pa.nije da nije tako
0
Još da Fadil zna kakav je to merak, možda bi i koju pametnu rek’o.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ma ništa od toga.
Ovdje je zakon da se svaki litar mora prijaviti, oporezivati... Mislite da netko gleda i traži?
Ali eto prema EU propisima kofol...
Tko je vario, radi to i sad.
Isto je u hr koliko znam.
Ovdje je zakon da se svaki litar mora prijaviti, oporezivati... Mislite da netko gleda i traži?
Ali eto prema EU propisima kofol...
Tko je vario, radi to i sad.
Isto je u hr koliko znam.
0
Nesto razmisljam o dolasku policije gdje je 10 ljudi oko kazana.
U BiH ce glave letjeti
U BiH ce glave letjeti
2
2
Taj zakon će i biti donijet... ali da će se slijepo provoditi u to sumnjam.
Imamo mi i hrpu drugih zakona... ko ih se pridržava?
Naročito po ruralnim područjima, niko te ništa puno ne pita, peci rakiju i svoj posao.
Imamo mi i hrpu drugih zakona... ko ih se pridržava?
Naročito po ruralnim područjima, niko te ništa puno ne pita, peci rakiju i svoj posao.
1
1
Taman da nas proglase šerijatski uređenom državom
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Niko nije protiv donošenja zakona, korisnih zakona, uređenja tržišta, ispunjavanja uvjeta za pristup eu itd itd ali...trenutno ima toliko previh stvari koje je nužno urediti zakonskim regulativama, kao školstvo, zdravstvo,sudstvo (!) javno upravljanje, ....da mi je ovo bas smiješno.
Osim toga, u ovoj zemlji, premijer Federacije normalno dolazi na posao iako se protiv njega vodi postupak na Sudu, za milionsku pronevjeru. I onda ta ista Vlada s tim istim premijerom na čelu očekuje da ih se shvati ozbiljno.
E svasta
Osim toga, u ovoj zemlji, premijer Federacije normalno dolazi na posao iako se protiv njega vodi postupak na Sudu, za milionsku pronevjeru. I onda ta ista Vlada s tim istim premijerom na čelu očekuje da ih se shvati ozbiljno.
E svasta
0
Kad isti koji predlaze te zakone bude odgovarao za ono za sta ga se tuzi (i osudi) bez da i dalje dolazi na posao i prica narodu sta i kako ce - onda nece biti dileme ni problema da se uvedu restrikcije koliko neko smije proizvesti rakije godisnje.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Tesko da će to ovdje da zazivi ikad nažalost
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
ee dobra stara vremena kad smo donosili glupe zakone. sad donosimo zakone koji ce da nam pokose privredu (neradna nedjelja, nerealan minimalac)
0
1811