Ne govorim o slavljenju praznika, nego o komercijaliziranju.
Pa naravno da je biznis. Kada se biznis bavi biznisom, znači da ljudi imaju para. Kada se za vrijeme praznika ljudi bave pitanjima kao "da li je Nova Godina, Djeda Mraz, i sl " dio nečije tradicije, onda znači da narod nema para.
Socrates je napisao/la: ↑29 dec 2021, 17:38
Ne govorim o slavljenju praznika, nego o komercijaliziranju.
Pa naravno da je biznis. Kada se biznis bavi biznisom, znači da ljudi imaju para. Kada se za vrijeme praznika ljudi bave pitanjima kao "da li je Nova Godina, Djeda Mraz, i sl " dio nečije tradicije, onda znači da narod nema para.
Biznis ima psihološki utjecaj jer na Zapadu odu u minus radi Božica
Na Balkanu imaju dovoljno novaca za proslaviti Božić
Samo u BiH je problem politika a stranke kupuju bilborad poruke.
Sta mi ljudi Bozic cestita
Lakse zahvaliti nego objasniti
Medjutim duh Bozica je svugdje oko mene,kuce me podsjecaju kao u filmu Sam u kuci,sve okiceno
Atomic je napisao/la: ↑29 dec 2021, 17:56
Medjutim duh Bozica je svugdje oko mene,kuce me podsjecaju kao u filmu Sam u kuci,sve okiceno
Sta mi ljudi Bozic cestita Lakse zahvaliti nego objasniti
Lakse zahvaliti nego objasniti kad ti cestita neka random osoba, prolaznik u svrhu sirenja dobrog praznicnog raspolozenja.
Od ljudi koji su vise od poznanika, a znaju da ne slavis mi nije ok
bas pre par dana sam imala slicnu situaciju s jednom osobom. Bezveze skroz.
Nije to ništa, ja sam @vjesticanametli cestitala Uskrs, ona se zahvalila, izljubile se i onda kaze : ja ti to ne slavim