zjaha po planinčugama i snijegu
zmrzli mu se prsti za tipkanje
zjaha po planinčugama i snijegu
1

Slabo se to više radi unutra, ali ima musterija koje hoće.
107-8 m2storm je napisao/la: ↑18 jan 2022, 16:21Slabo se to više radi unutra, ali ima musterija koje hoće.
Tu ti je cijena ugradnje samo (prednamaz tj emulzija za spoj zida i žbuke, nanos i obrada) cca 10€/m2...
E sad ako je toga recimo 8m2, cijena je i komotno 15€/m2
Ako je 80m2, onda može 10 proći.
Plus naravno materijal.

Ovako...Zara je napisao/la: ↑18 jan 2022, 17:50 Imamo li kakvog tumača snova?
Sinoć sam sanjala da kasnim na let. I to let za Dubai![]()
A kasnila sam jer mi je baterija na telefonu bila skoro pa prazna i uhvatila me je panika kako ću ući u avion a baterija mi je prazna. Ne znam ko je sa mnom bio, ali smo išli u pravcu Mostara tražeći punjač
Svaka analiza je dobrodošla![]()
1

će dučestvuješ na jedan seminar što će da te pozovu,Zara je napisao/la: ↑18 jan 2022, 17:50 Imamo li kakvog tumača snova?
A kasnila sam jer mi je baterija na telefonu bila skoro pa prazna i uhvatila me je panika kako ću ući u avion a baterija mi je prazna. Ne znam ko je sa mnom bio, ali smo išli u pravcu Mostara tražeći punjač

Ovo me posjeti na jedan događaj, ne znam da li je stvarno tako bilo ili se sprdaju sa čovjekom, ali legenda kaže da se lik žalio komšijama -pink floydd je napisao/la: ↑18 jan 2022, 19:22 jes da se razumiješ u sto i jedan q druže radosni, uz svo dužno poštovanje, ali ipak mislim da je ovo moje tačno
Još 9 danapink floydd je napisao/la: ↑18 jan 2022, 18:30Ovako...Zara je napisao/la: ↑18 jan 2022, 17:50 Imamo li kakvog tumača snova?
Dubai je očito asocijacija na Banoviće, jer su maltene jedno te isto jel....nešto te vuče tamo vjerovatno.
Punjač/prazna baterija
Panika te uhvatila jer si krenula bez poklona meni najdražeg, janjetine iz Jablanice pa si s Missyjem krenula da mi to kupiš![]()
1
1

obično ležimo...pametna budala je napisao/la: ↑18 jan 2022, 20:44 Sta vi radite kad se prejedete? I prepiijete? I ne možete duboko disati. I kad vam se dijafragma pomjeri
1