Hvala
Sretan rođendan!
Re: Sretan Rođendan!
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Hvala @Socrates
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Hvala ti @toxic na takvim rijecima
1
1
Hvala
I ja tako mislim
1
1
Ja to znam
Nek je sretan i tebi
1
1
Hvala @Dina
1
1
@Heidi
0
Eh eto idemo dalje…
Hvala vam jos jednom svima na cestitkama
Hvala vam jos jednom svima na cestitkama
3
3
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Sretan rodjendan neka je i tebi @Fatih, sve nejlepse! 
Nisam mnogo okasnila
Nisam mnogo okasnila
3
1
1
1
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
sretan rođendan @Fatih 
sa zakašnjenjem
sa zakašnjenjem
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
@Iskra odavno prošao i ne znam kako nisam vidjela. Izvini. Sreću ti želim
@Fatih neka je sretan, sve najbolje
@Lana neka je sretan, sve najbolje
@Fatih neka je sretan, sve najbolje
@Lana neka je sretan, sve najbolje
2
1
1
1
"Treba otimati radost danima što bježe".
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6563
draga @Lana i dragi @Fatih...sretan Vam rođendan, на многаја љета i da vam se sve želje ispune.
inače ako mislite da kasnim sa čestitkom, ne kasnim...
kao što znate, pravoslavni kalendar kasni za gregorijanskim za par dana, tako da je kod mene trenutno prvi, a kod vas treći mart.
s tim u vezi, uz još jednom iskrene čestitke i najljepše želje povodom Vašeg rođendana, ako možete da mi javite kako su danas kod vas igrali boka juniors i everton u fudbalu i alba berlin i anadoli efes u košarci....
naime, stavio bih ih na tiket danas kod mene, pa ako bog da prođem preksutra kod mene to jeste danas kod vas, neki poklon da Vam uzmem.
još jednom, iskrene čestitke...
inače ako mislite da kasnim sa čestitkom, ne kasnim...
kao što znate, pravoslavni kalendar kasni za gregorijanskim za par dana, tako da je kod mene trenutno prvi, a kod vas treći mart.
s tim u vezi, uz još jednom iskrene čestitke i najljepše želje povodom Vašeg rođendana, ako možete da mi javite kako su danas kod vas igrali boka juniors i everton u fudbalu i alba berlin i anadoli efes u košarci....
naime, stavio bih ih na tiket danas kod mene, pa ako bog da prođem preksutra kod mene to jeste danas kod vas, neki poklon da Vam uzmem.
još jednom, iskrene čestitke...
3
1
1
1
1
1