Kako ste?
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31087
Re: Kako ste?
U brzini i nepažnji.. reagiram na postove bez sagledavanja (na vrijeme) i datuma..
Kako god..
Nadam se da su neke stvari svakako iza vas.. nas..
@Iskra ne daj se, biti će bolje..
Kako god..
Nadam se da su neke stvari svakako iza vas.. nas..
@Iskra ne daj se, biti će bolje..
1
1
Neka ljubav caruje..
Hvala Ina, nastojim se "cupati".
Al za svaki slučaj: jako sam sretna što sam te imala priliku "citati i upoznati". I nije patetika.
Jutros mi palo na um kad sam gorljivo branila doktora koji je rekao : ja sam učinio svoje sad je do Boga, pa Veca kaze ona bi ga mlatnula, pa.onda dočekala slično, a ja evo skoro isto, i baš mi bude krivo ako bi moj dr i pomislio izgovoriti tu rečenicu
Kako se život poigra pa nam priredi da progutalo vlastite riječi.
0
Desi se.. ljudi smo..Iskra je napisao/la: ↑07 okt 2021, 11:54Hvala Ina, nastojim se "cupati".
Al za svaki slučaj: jako sam sretna što sam te imala priliku "citati i upoznati". I nije patetika.
Jutros mi palo na um kad sam gorljivo branila doktora koji je rekao : ja sam učinio svoje sad je do Boga, pa Veca kaze ona bi ga mlatnula, pa.onda dočekala slično, a ja evo skoro isto, i baš mi bude krivo ako bi moj dr i pomislio izgovoriti tu rečenicu![]()
Kako se život poigra pa nam priredi da progutalo vlastite riječi.![]()
I ne budali.. ono gore (možeš mi ponoviti sledeći put
A u tome te ne želim vidjeti
1
1
Neka ljubav caruje..
ina je napisao/la: ↑07 okt 2021, 12:04Desi se.. ljudi smo..Iskra je napisao/la: ↑07 okt 2021, 11:54
Hvala Ina, nastojim se "cupati".
Jutros mi palo na um kad sam gorljivo branila doktora koji je rekao : ja sam učinio svoje sad je do Boga, pa Veca kaze ona bi ga mlatnula, pa.onda dočekala slično, a ja evo skoro isto, i baš mi bude krivo ako bi moj dr i pomislio izgovoriti tu rečenicu![]()
Kako se život poigra pa nam priredi da progutalo vlastite riječi.![]()
I ne budali.. ono gore (možeš mi ponoviti sledeći puti još nekoliko puta
) mi zvuči kao nedostatak pozitive..
A u tome te ne želim vidjeti![]()
Jedino me drži sto ne dam da storm bude udovac
1
1
Prehladjena 
4
4
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Opet isto
Sama sebi sam vise dosadila sa ovom prehladom
Sama sebi sam vise dosadila sa ovom prehladom
3
1
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Sanjala sam mamu. U 10 godina tek 3 il' 4 puta.
Kao da sam je videla... eto, tako sam.
Kao da sam je videla... eto, tako sam.
4
3
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Ma extra
Naspavala se kao nikada
Naspavala se kao nikada
2
1
1
1