Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25369
Re: Hoću da kažem!
sutra snijeg kod nas
selim se definitivno na aljasku
bar da znam na cemu sam
yebem ti bosnu i zimu i padavine i sve eto bgm
selim se definitivno na aljasku
bar da znam na cemu sam
yebem ti bosnu i zimu i padavine i sve eto bgm
1
1
abysmal depths are flooded
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10789
Uzgajaj Pume....
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Joj @Russki šuti, spavao sam od pola jedan do maloprije, osjećam se kao da nisam spavao mjesec dana. 
2
1
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- Russki
- prince of idiotism

ja tako brt zaglavim svaki dan poslije posla
znam kako ti je
ma ja volim po danu zaspat vise nego se kruha najesti vjeruj mi
znam kako ti je
ma ja volim po danu zaspat vise nego se kruha najesti vjeruj mi
2
2
- Russki
- prince of idiotism

ja moram isto macka
kad se nakupim lose energije, jedini nacin da je odstranim i da dodjem sebi je da zaspem bgm
kad se nakupim lose energije, jedini nacin da je odstranim i da dodjem sebi je da zaspem bgm
2
1
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Ja sam se prebacio na realizam, to mi je pomoglo da budem daleko racionalniji na uzroke sukoba, i osjećam daleko manji emocionalniji naboj na sve ovo što se dešava u svijetu.
1
1
- Russki
- prince of idiotism

upravo brt, život je surov i bez praćenja vijesti, nema potrebe se još i s tim zakopavati, sam sebi u stomak skakatiSmokingMan je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:47Ja sam se prebacio na realizam, to mi je pomoglo da budem daleko racionalniji na uzroke sukoba, i osjećam daleko manji emocionalniji naboj na sve ovo što se dešava u svijetu.
1
1
ne pamtim bgm kad sam dnevnik pogledala
cak ni slucajno
i ne osjecam se kao da propustam nesto
cak ni slucajno
i ne osjecam se kao da propustam nesto
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Ja sam počeo ozbiljno smatrati kako su mediji postali zarobljenici stranih lobističkih ogranizacija, koje ubrizgavaju novac u državne mainstream medije. Skoro da u svijetu i ne postoje neovisni mediji, osim nepopularnog nepristrasnog mišljenja, kojeg morate tražiti negdje drugo, ako hoćete da saznate nešto o stvarnim uzrocima. Ne kažem da i nepopularno mišljenje nije u službi odbrane određenih režima, ali se može lahko prepoznati razlika između kvalitetne i nepristrane političke analize i one analize koja konstatno naglašava krivicu, bez pomne, dublje analize iz istorijskog i geopolitičkog konteksta. Ovim želim da se ogradim od tzv. neovisnih YT medija kao što Balkan Info, koja predstavlja poligon za neumjesna mišljenja i krajnje neozbiljam, diletantski diskurs.
0
Ja sam isto tako ugasio...sad cekam proljece da se pocnem zabavljat sa cvijecem....I.motorinom.
Al sto.sam.primjetio toliko glupog svijeta...neke ideje prosipaju I onda.se.kontas ko je ovdje lud....
0
- Russki
- prince of idiotism

Brt ba, to je dokazano prije 1009 godina, da se kroz medije kreira javno mnijenje. Zar o tome danas treba diskutovati ?SmokingMan je napisao/la: ↑17 apr 2022, 00:25 Ja sam počeo ozbiljno smatrati kako su mediji postali zarobljenici stranih lobističkih ogranizacija, koje ubrizgavaju novac u državne mainstream medije. Skoro da u svijetu i ne postoje neovisni mediji, osim nepopularnog nepristrasnog mišljenja, kojeg morate tražiti negdje drugo, ako hoćete da saznate nešto o stvarnim uzrocima. Ne kažem da i nepopularno mišljenje nije u službi odbrane određenih režima, ali se može lahko prepoznati razlika između kvalitetne i nepristrane političke analize i one analize koja konstatno naglašava krivicu, bez pomne, dublje analize iz istorijskog i geopolitičkog konteksta. Ovim želim da se ogradim od tzv. neovisnih YT medija kao što Balkan Info, koja predstavlja poligon za neumjesna mišljenja i krajnje neozbiljam, diletantski diskurs.
Ne ograđuj se ništa, dobre si primjere naveo. Ja bih samo dodao da podržavam slobodne platforme poput BI samo zbog toga što se može pričati šta želiš, a da ti Faktograf i Istinomjer (koja smijurija) ne mogu ništa.
0
A kako ste sigurni, da i te "slobodne platforme" ne drži netko pod kontrolom?Russki je napisao/la: ↑17 apr 2022, 01:02Brt ba, to je dokazano prije 1009 godina, da se kroz medije kreira javno mnijenje. Zar o tome danas treba diskutovati ?SmokingMan je napisao/la: ↑17 apr 2022, 00:25 Ja sam počeo ozbiljno smatrati kako su mediji postali zarobljenici stranih lobističkih ogranizacija, koje ubrizgavaju novac u državne mainstream medije. Skoro da u svijetu i ne postoje neovisni mediji, osim nepopularnog nepristrasnog mišljenja, kojeg morate tražiti negdje drugo, ako hoćete da saznate nešto o stvarnim uzrocima. Ne kažem da i nepopularno mišljenje nije u službi odbrane određenih režima, ali se može lahko prepoznati razlika između kvalitetne i nepristrane političke analize i one analize koja konstatno naglašava krivicu, bez pomne, dublje analize iz istorijskog i geopolitičkog konteksta. Ovim želim da se ogradim od tzv. neovisnih YT medija kao što Balkan Info, koja predstavlja poligon za neumjesna mišljenja i krajnje neozbiljam, diletantski diskurs.
Ne ograđuj se ništa, dobre si primjere naveo. Ja bih samo dodao da podržavam slobodne platforme poput BI samo zbog toga što se može pričati šta želiš, a da ti Faktograf i Istinomjer (koja smijurija) ne mogu ništa.
Vrlo je lako bilo gdje kreirati kurs mišljenja...
Uopće je postalo popularno NE VJEROVATI javnim medijima...
Pa eto ne znam, kako smo ostali živi do sad, od svih "laži i neistina"
A ako mogu primijetiti, svijet je ušao u haos posebnom brzinom, pojavom "neovisnih platformi"
Ja čak sumnjam da neki ljudi za ispadanje Bayerna traže na yt alternativni prijenos tekme...
#nijesedesilo
Jer
#massmedia
#nedajtedavamlazu
Nemojte da psujem na uskrs...
0
morgensabah i tebi 
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."