Hoću da kažem! (2020. - 2025.)

Truć, trač, bla, bla...
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism
Reactions: 25369

Re: Hoću da kažem!

Post Postao/la Russki »

sutra snijeg kod nas

selim se definitivno na aljasku

bar da znam na cemu sam

yebem ti bosnu i zimu i padavine i sve eto bgm
1
1 slika
abysmal depths are flooded
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 10789

Post Postao/la WhiskeyPete »

Uzgajaj Pume....
1
1 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

¸koji ce mi qrac haha

desi brt
2
1 slika 1 slika
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Joj @Russki šuti, spavao sam od pola jedan do maloprije, osjećam se kao da nisam spavao mjesec dana. :keke
2
1 slika 1 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

ja tako brt zaglavim svaki dan poslije posla

znam kako ti je

ma ja volim po danu zaspat vise nego se kruha najesti vjeruj mi
2
2 slika
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

ja moram isto macka

kad se nakupim lose energije, jedini nacin da je odstranim i da dodjem sebi je da zaspem bgm
2
1 slika 1 slika
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Post Postao/la Atomic »

Kako prestati pratiti vijesti,kakva zla su ljudi sve spremni ciniti 👎
2
1 slika 1 slika
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Atomic je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:05 Kako prestati pratiti vijesti,kakva zla su ljudi sve spremni ciniti 👎
Ja sam se prebacio na realizam, to mi je pomoglo da budem daleko racionalniji na uzroke sukoba, i osjećam daleko manji emocionalniji naboj na sve ovo što se dešava u svijetu.
1
1 slika
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

SmokingMan je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:47
Atomic je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:05 Kako prestati pratiti vijesti,kakva zla su ljudi sve spremni ciniti 👎
Ja sam se prebacio na realizam, to mi je pomoglo da budem daleko racionalniji na uzroke sukoba, i osjećam daleko manji emocionalniji naboj na sve ovo što se dešava u svijetu.
upravo brt, život je surov i bez praćenja vijesti, nema potrebe se još i s tim zakopavati, sam sebi u stomak skakati
1
1 slika
smajlic
Administrator
Reactions: 50115

Post Postao/la smajlic »

ne pamtim bgm kad sam dnevnik pogledala
cak ni slucajno :valja

i ne osjecam se kao da propustam nesto :srce
1
1 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Ja sam počeo ozbiljno smatrati kako su mediji postali zarobljenici stranih lobističkih ogranizacija, koje ubrizgavaju novac u državne mainstream medije. Skoro da u svijetu i ne postoje neovisni mediji, osim nepopularnog nepristrasnog mišljenja, kojeg morate tražiti negdje drugo, ako hoćete da saznate nešto o stvarnim uzrocima. Ne kažem da i nepopularno mišljenje nije u službi odbrane određenih režima, ali se može lahko prepoznati razlika između kvalitetne i nepristrane političke analize i one analize koja konstatno naglašava krivicu, bez pomne, dublje analize iz istorijskog i geopolitičkog konteksta. Ovim želim da se ogradim od tzv. neovisnih YT medija kao što Balkan Info, koja predstavlja poligon za neumjesna mišljenja i krajnje neozbiljam, diletantski diskurs.
0
exliberal
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6881

Post Postao/la exliberal »

Ja sam isto tako ugasio...sad cekam proljece da se pocnem zabavljat sa cvijecem....I.motorinom.
Al sto.sam.primjetio toliko glupog svijeta...neke ideje prosipaju I onda.se.kontas ko je ovdje lud....
0
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

SmokingMan je napisao/la: ↑17 apr 2022, 00:25 Ja sam počeo ozbiljno smatrati kako su mediji postali zarobljenici stranih lobističkih ogranizacija, koje ubrizgavaju novac u državne mainstream medije. Skoro da u svijetu i ne postoje neovisni mediji, osim nepopularnog nepristrasnog mišljenja, kojeg morate tražiti negdje drugo, ako hoćete da saznate nešto o stvarnim uzrocima. Ne kažem da i nepopularno mišljenje nije u službi odbrane određenih režima, ali se može lahko prepoznati razlika između kvalitetne i nepristrane političke analize i one analize koja konstatno naglašava krivicu, bez pomne, dublje analize iz istorijskog i geopolitičkog konteksta. Ovim želim da se ogradim od tzv. neovisnih YT medija kao što Balkan Info, koja predstavlja poligon za neumjesna mišljenja i krajnje neozbiljam, diletantski diskurs.
Brt ba, to je dokazano prije 1009 godina, da se kroz medije kreira javno mnijenje. Zar o tome danas treba diskutovati ?

Ne ograđuj se ništa, dobre si primjere naveo. Ja bih samo dodao da podržavam slobodne platforme poput BI samo zbog toga što se može pričati šta želiš, a da ti Faktograf i Istinomjer (koja smijurija) ne mogu ništa.
0
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

trebalo bi poći leći, oči odmoriti...
1
1 slika
storm
Administrator
Reactions: 38096

Post Postao/la storm »

Russki je napisao/la: ↑17 apr 2022, 01:02
SmokingMan je napisao/la: ↑17 apr 2022, 00:25 Ja sam počeo ozbiljno smatrati kako su mediji postali zarobljenici stranih lobističkih ogranizacija, koje ubrizgavaju novac u državne mainstream medije. Skoro da u svijetu i ne postoje neovisni mediji, osim nepopularnog nepristrasnog mišljenja, kojeg morate tražiti negdje drugo, ako hoćete da saznate nešto o stvarnim uzrocima. Ne kažem da i nepopularno mišljenje nije u službi odbrane određenih režima, ali se može lahko prepoznati razlika između kvalitetne i nepristrane političke analize i one analize koja konstatno naglašava krivicu, bez pomne, dublje analize iz istorijskog i geopolitičkog konteksta. Ovim želim da se ogradim od tzv. neovisnih YT medija kao što Balkan Info, koja predstavlja poligon za neumjesna mišljenja i krajnje neozbiljam, diletantski diskurs.
Brt ba, to je dokazano prije 1009 godina, da se kroz medije kreira javno mnijenje. Zar o tome danas treba diskutovati ?

Ne ograđuj se ništa, dobre si primjere naveo. Ja bih samo dodao da podržavam slobodne platforme poput BI samo zbog toga što se može pričati šta želiš, a da ti Faktograf i Istinomjer (koja smijurija) ne mogu ništa.
A kako ste sigurni, da i te "slobodne platforme" ne drži netko pod kontrolom?
Vrlo je lako bilo gdje kreirati kurs mišljenja...
Uopće je postalo popularno NE VJEROVATI javnim medijima...
Pa eto ne znam, kako smo ostali živi do sad, od svih "laži i neistina"
A ako mogu primijetiti, svijet je ušao u haos posebnom brzinom, pojavom "neovisnih platformi"

Ja čak sumnjam da neki ljudi za ispadanje Bayerna traže na yt alternativni prijenos tekme...
#nijesedesilo
Jer
#massmedia
#nedajtedavamlazu

Nemojte da psujem na uskrs...
0
storm
Administrator
Reactions: 38096

Post Postao/la storm »

Morgensabah :oo