Valjda zbog vremena lijepog. A mozda i nije do vremena.
Kako god, nek potraje.
1

2

Iskra je napisao/la: ↑03 jun 2022, 09:43 Malo je reći odlično. Uvijek nastojim biti skromna, zahvaliti Allahu sto i cinim naravno ali počesto u sebi vrisnem :RADILA SI ZA OVO, TRUDILA SE ZASLUZILA SI!!!
I jesam. Hvala svima koji ste me nazivali Google doktorom jer ovaj doktor i zahvaljujući tome , uspješno reda specijalističke ispite na klinici za internu medicinu u Ljubljani.
Ko hoce nek cestita ko nece ko vas sljivi!
Love u all! ❤❤❤❤❤❤
Nafaka je od Allaha ne zaboravite to.

Iskra je napisao/la: ↑03 jun 2022, 09:43 Malo je reći odlično. Uvijek nastojim biti skromna, zahvaliti Allahu sto i cinim naravno ali počesto u sebi vrisnem :RADILA SI ZA OVO, TRUDILA SE ZASLUZILA SI!!!
I jesam. Hvala svima koji ste me nazivali Google doktorom jer ovaj doktor i zahvaljujući tome , uspješno reda specijalističke ispite na klinici za internu medicinu u Ljubljani.
Love u all! ❤❤❤❤❤❤
Dobro preskočit ću to pitanje
Bravo, lijepo,trud se isplatioIskra je napisao/la: ↑03 jun 2022, 09:43 Malo je reći odlično. Uvijek nastojim biti skromna, zahvaliti Allahu sto i cinim naravno ali počesto u sebi vrisnem :RADILA SI ZA OVO, TRUDILA SE ZASLUZILA SI!!!
Love u all! ❤❤❤❤❤❤
1
1
1