Od curice drugarice bila, čim je usla u kucu, kaže miriše kolač..
Naše gluposti
Re: Naše gluposti
Ispadne mi jučer flašica električnog ulja od cimeta u kupatilu i razbije se..u kupatilu ne da miriše cimet, nego guši..
čak i van kuće se osjeti...
a kolači ovih dana samo u receptima.. 
7
7
Ja htjela mami reci da joj je dobar kostim i umjesto toga kazem: "Dobar ti je taj nos, nemoj ga mjenjati". :hohoho
Svi nasi biseri
kada sam dobio kcerku, u stranoj drzavi i sa skromnim poznavanjem jezika, trebao sam da je prijavim u maticni ured i izvadim rodni list ..
u svom tom uzbudjenju nisam zelio da nesto pogresno kazem ili uradim, nego sam sebi na jedan papiric napisao sta treba da kazem i to ponavljao usput ..
dodjem pred salter, sacekam svoj red i pocnem "biflati" vec spreman monolog .. ljubazna teta se smjeska i klima glavom bez da me prekida ..
kada sam sve to rekao, najljubaznije mi kaze .. sve si to pravilno rekao, sve sam te razumjela .. samo ovo nije maticni ured, nego poreska uprava .. trebas to prijaviti u zgradu pored
u svom tom uzbudjenju nisam zelio da nesto pogresno kazem ili uradim, nego sam sebi na jedan papiric napisao sta treba da kazem i to ponavljao usput ..
dodjem pred salter, sacekam svoj red i pocnem "biflati" vec spreman monolog .. ljubazna teta se smjeska i klima glavom bez da me prekida ..
kada sam sve to rekao, najljubaznije mi kaze .. sve si to pravilno rekao, sve sam te razumjela .. samo ovo nije maticni ured, nego poreska uprava .. trebas to prijaviti u zgradu pored
9
9
Zadnja izmjena: Danny, dana/u 04 sep 2020, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Re: Svi nasi biseri
2
1
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

jednom sam na forumu otvorio duplu temu ..
6
6
Nije moja, ali sam se danima smijao 
Vraća se mama sa frendicom s mora...i malo prije GP Bregana, je i naplatna kućica hr autoceste...
Njih dvije se zapričale, staju....mama pruža osobne, a lik se odlučio poigrati
-dobar dan...otkud vi?
-bile na moru...
-Kako je bilo, gdje se sad putuje?
-Ma super, ali eto dodje kraj...obaveze zovu..
-Aha...u redu je, pospremite dokumente, to ćete pokazati na granici, a ja bih samo molio za 5 kuna, naime ovo je naplatna kućica hrvatske autoceste :hohoho
Vraća se mama sa frendicom s mora...i malo prije GP Bregana, je i naplatna kućica hr autoceste...
Njih dvije se zapričale, staju....mama pruža osobne, a lik se odlučio poigrati
-dobar dan...otkud vi?
-bile na moru...
-Kako je bilo, gdje se sad putuje?
-Ma super, ali eto dodje kraj...obaveze zovu..
-Aha...u redu je, pospremite dokumente, to ćete pokazati na granici, a ja bih samo molio za 5 kuna, naime ovo je naplatna kućica hrvatske autoceste :hohoho
11
11
Moj tata zna da ja pušim ali ne bih pred njim zapalila, nema tih para. Šta znam, nezgodno mi, nekako neprijatno.
I tako ti ja jedan dan, kad eto njega ali sva sreća ja u garaži bila. Kad čujem cojka iz kuće vice na sav glas, jesi ti to pušila u garaži, kad je tata na vrata. :face
Toliko o skrivanju mom.
I tako ti ja jedan dan, kad eto njega ali sva sreća ja u garaži bila. Kad čujem cojka iz kuće vice na sav glas, jesi ti to pušila u garaži, kad je tata na vrata. :face
Toliko o skrivanju mom.
7
7
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Mama kraljica.
Tako sam ja vracajuci se iz Zagreba na granici profurala policiju i stala na carini. Trci lik za mnom, a carinik place od smijeha. Ja na prvu ne kontam sta sam uradila ni sta se dešava.
Kad su mi rekli, umalo u zemlju da propadnem
Tako sam ja vracajuci se iz Zagreba na granici profurala policiju i stala na carini. Trci lik za mnom, a carinik place od smijeha. Ja na prvu ne kontam sta sam uradila ni sta se dešava.
Kad su mi rekli, umalo u zemlju da propadnem
3
3
Zadnja izmjena: Moonlight, dana/u 04 sep 2020, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Re: Svi nasi biseri
premjestili smo Safiru .. sada je sve u redu
0
moj drug krenuo u BiH na odmor autom, sa suprugom koja je tek polozila .. kaze, vozio on i dosao haman pred Minhen .. i kaze sada cemo se malo zamijeniti, neka ona vozi, nije jos puno ostalo do Austrije, a on ce se malo odmoriti .. budi se on u neka doba, konta vec u Austriji .. pogleda tablu 500 km do Minhena
.. kaze .. jarane, da se nisam probudio, ona bi nas u Cikago dovezla 
9
9
Otišao s rajom na more. Gazdarica ostavila ključ jaranu jer ga zna od prije, neće biti kod kuće kad dođemo ali da uđemo, sve je spremno, roštilj tu i sve okej. Ona će doći drugi dan.
Raspremili se mi, to mesa, to hrane, to pića, to čaja iz Maroka, to salate... Planu roštilj k’o curice na Brad Pitta.
U neka doba, nestalo nam pića, veli ovaj jedan da će otići do trgovine niz ulicu pa uzeti.
Mi sjedimo, cooliramo... Kad kroz koji momenat eto njega nazad, nosi pune dvije kese i veli “Joooj raja kak’og sam zmaja vidio... yebo majku... priđe prema meni... kad sam ga zavalio maj-gerijem, osta samo masna fleka od njega na asfaltu!!”
Mi se povaljali od smijeha, plačemo, reko buraz šta se tebi priviđa, šta ti je?
Hajd prođe ta noć nekako - sutradan zna se, Bogu dušu, Bog je neće, glava puca ali nije prvi put pa se i zna.
U neka doba eto gazdarice “Gdje ste momci, jeste li se fino smjestili, vidim bilo fino. Jeste li zadovoljni?” ma jesmo samo nemoj vike i galame mislim se.
Kad nakon pola sata eto je opet “Je li ko možda vidio moju iguanu, da se nije ovuda motala? Nema je nigdje...”
U momentu me prošla i glava i mahmurluk i sve!
Raspremili se mi, to mesa, to hrane, to pića, to čaja iz Maroka, to salate... Planu roštilj k’o curice na Brad Pitta.
U neka doba, nestalo nam pića, veli ovaj jedan da će otići do trgovine niz ulicu pa uzeti.
Mi sjedimo, cooliramo... Kad kroz koji momenat eto njega nazad, nosi pune dvije kese i veli “Joooj raja kak’og sam zmaja vidio... yebo majku... priđe prema meni... kad sam ga zavalio maj-gerijem, osta samo masna fleka od njega na asfaltu!!”
Mi se povaljali od smijeha, plačemo, reko buraz šta se tebi priviđa, šta ti je?
Hajd prođe ta noć nekako - sutradan zna se, Bogu dušu, Bog je neće, glava puca ali nije prvi put pa se i zna.
U neka doba eto gazdarice “Gdje ste momci, jeste li se fino smjestili, vidim bilo fino. Jeste li zadovoljni?” ma jesmo samo nemoj vike i galame mislim se.
Kad nakon pola sata eto je opet “Je li ko možda vidio moju iguanu, da se nije ovuda motala? Nema je nigdje...”
U momentu me prošla i glava i mahmurluk i sve!
5
4
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Malo prije dođem kući, tražim ključeve da otvorim vrata, nema ih u torbi..
, u džepovima od jakne..nema ih..i mislim se gdje sam ih mogla ostaviti..
Pomislim hajd da probam otvoriti, možda nisam jutros ni zaključala kuću prije odlaska u trci..
I otvorenih ja vrata bez ključa, ključevi od kuće okačeni na svom mjestu gdje budu i obično..
Nedavno te iste ključeve nađem na stolu u dvorištu, ostali preko noći.. a ja zaključala kuću pred spavanje sa unutrašnje strane bez ključa..
i mirno spavala.

Pomislim hajd da probam otvoriti, možda nisam jutros ni zaključala kuću prije odlaska u trci..
I otvorenih ja vrata bez ključa, ključevi od kuće okačeni na svom mjestu gdje budu i obično..
Nedavno te iste ključeve nađem na stolu u dvorištu, ostali preko noći.. a ja zaključala kuću pred spavanje sa unutrašnje strane bez ključa..
3
3
Vidim ja nesto mi tesko hodati uz stepenice, jedva se popela do vrha, kad pogleda ja umjesto onih kroksica obukla japanke
Mislim da bi ih odmah promjenila nego ja u glavi kontala ma ja nesto umorna pa mi tesko se penjati uz stepenice
Ja budale i mene
Mislim da bi ih odmah promjenila nego ja u glavi kontala ma ja nesto umorna pa mi tesko se penjati uz stepenice
Ja budale i mene
Hahaha
Uživam čitajući tvoje opise
Tako je meni jednom u kupatilu ispao parfem od muza, jean paul, ja zapela i razbio se, nov. Danima se osjetio miris, to je da nemozes disati, djaba i pranje i ventilacija i sve.
I onda valja i njega slušati, kad neko dođe; “jeste vi ikada dobili nov parfem i potrošili ga cijelog za jedan dan”
6
6
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Nekad davno, pa nisam bila mala, hocu reci velika ali se isprovaljivala kao da sam dijete.
Stojala u redu da uzmem rezultate nalaza za stolicu, ali da me ubijes u mislima samo rijec govno i ne mogu da se sjetim stolice pa kad bi mi zivot zavisio od toga.
I red sve manji i manji, a ja i dalje ne mogu da se sjetim rijeci stolica, govno u mislima i to ti je.
Kontam hajde neko ce prije mene traziti, pa ce reci pravu rijec, i tako to.
Jok, svi dosli po rezultate krvi.
Dodjem huda na red, tetka s druge strane saltera sta ti treba.
Rekoh nalazi.
Ona, za sta?
Rekoh, ono. :face
Ona, koje ono?
Pa znate, ono. :face
Ona, jel krv?
Ma nije krv, nego ono. :face
Ona, urin?
Eh nije to, nego ono drugo. :face
I tako, dade mi nalaze smijuci se
Stojala u redu da uzmem rezultate nalaza za stolicu, ali da me ubijes u mislima samo rijec govno i ne mogu da se sjetim stolice pa kad bi mi zivot zavisio od toga.
I red sve manji i manji, a ja i dalje ne mogu da se sjetim rijeci stolica, govno u mislima i to ti je.
Kontam hajde neko ce prije mene traziti, pa ce reci pravu rijec, i tako to.
Jok, svi dosli po rezultate krvi.
Dodjem huda na red, tetka s druge strane saltera sta ti treba.
Rekoh nalazi.
Ona, za sta?
Rekoh, ono. :face
Ona, koje ono?
Pa znate, ono. :face
Ona, jel krv?
Ma nije krv, nego ono. :face
Ona, urin?
Eh nije to, nego ono drugo. :face
I tako, dade mi nalaze smijuci se
4
4
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31133
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9961
Posolio koleginici kafu..... 
4
1
2
1
2
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”