Kako ste?
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9905
Re: Kako ste?
Svaki put je haman tako.
Ok je, kreće se više na štakama nego prethodnih dana, ove sedmice će vidjeti da li će joj produžiti gips.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Gospodja je serijski dater sa tijelom djecaka, zatocenik depresije, navodno boluje od hibristofilije.
Hibristofilicarke salju ljubavna pisma serijskim ubicama u zatvor.
Sta su magacioner, strugar i ostali trabanti iz garaze u poredjenju sa Semsom Siljkom i Junuzom Kecom.
1
1
Kako se pise "Ti si idiot"?
Ja sam znala šeširdžiju Šemsagrunf je napisao/la: ↑30 aug 2022, 11:20Gospodja je serijski dater sa tijelom djecaka, zatocenik depresije, navodno boluje od hibristofilije.
Sta su magacioner, strugar i ostali trabanti iz garaze u poredjenju sa Semsom Siljkom i Junuzom Kecom.
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13690
eo zderem opet sam posla oo kuhinju preturat i mutit 🫣

apfelstruuudel
sama gazala
apfelstruuudel
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- vjesticanametli
- PRObehar

@vjesticanametli nije ti ovo trebalo nikako
ni na jednoj temi :face
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Kako li se ti uklapas u sav taj scenarij?grunf je napisao/la: ↑30 aug 2022, 11:20Gospodja je serijski dater sa tijelom djecaka, zatocenik depresije, navodno boluje od hibristofilije.
0
U intimnom krugu dame koja puno pita izglasana je moja eliminacija. Mnogima sam bio antipatican, cak ni poneseni rakijom, uznemireni provincijalci nisu mogli da mi pariraju u direktnim duelima.MunDzi je napisao/la: ↑31 aug 2022, 01:42Kako li se ti uklapas u sav taj scenarij?grunf je napisao/la: ↑30 aug 2022, 11:20
Gospodja je serijski dater sa tijelom djecaka, zatocenik depresije, navodno boluje od hibristofilije.
Sta su magacioner, strugar i ostali trabanti iz garaze u poredjenju sa Semsom Siljkom i Junuzom Kecom.![]()
Ja sam doduse dobro, mada se ne snalazim vise tako sjajno medju dogadjajima i stvarima, godine me polako pritiscu, samoca je najgora. Jos kao mladi gospodin mnogo sam polagao na izbor partnera, da ti ne iznosim citav svoj roman pun starackih prica i pustolovina iz davnog, mrtvog vremena.
Evo odlomka iz pisma(objavljenog ranije) kojeg sam poslao stanovitoj dami.
Kratko sam joj napisao…udovac, dvoje djece, jedan bubreg radi, drugi otkazao, a ti?
Ona:Udovica, losi kukovi i poremecen rad jetre.
Izgleda da ce ovaj put da upali.
1
1
Kako se pise "Ti si idiot"?
- vjesticanametli
- PRObehar

- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Dobro eo pijem kafu..
Posle rucka meni najmilija.. čekam dnevnik u 13h da vidim šta se desilo u poslednja 24h u zemlji i svetu.. dnevnik u 13h mi je najdraži.. kunjam..
slušam a ne čujem.. gledam a ne vidim...
A kako će tek biti kad budem aBd u staračkom domu...

Posle rucka meni najmilija.. čekam dnevnik u 13h da vidim šta se desilo u poslednja 24h u zemlji i svetu.. dnevnik u 13h mi je najdraži.. kunjam..
A kako će tek biti kad budem aBd u staračkom domu...
1
1
A ko je ta dama?grunf je napisao/la: ↑31 aug 2022, 23:42U intimnom krugu dame koja puno pita izglasana je moja eliminacija. Mnogima sam bio antipatican, cak ni poneseni rakijom, uznemireni provincijalci nisu mogli da mi pariraju u direktnim duelima.
Ja sam doduse dobro, mada se ne snalazim vise tako sjajno medju dogadjajima i stvarima, godine me polako pritiscu, samoca je najgora. Jos kao mladi gospodin mnogo sam polagao na izbor partnera, da ti ne iznosim citav svoj roman pun starackih prica i pustolovina iz davnog, mrtvog vremena.
Evo odlomka iz pisma(objavljenog ranije) kojeg sam poslao stanovitoj dami.
Kratko sam joj napisao…udovac, dvoje djece, jedan bubreg radi, drugi otkazao, a ti?
Ona:Udovica, losi kukovi i poremecen rad jetre.
Izgleda da ce ovaj put da upali.
Kako se zove?
0
- vjesticanametli
- PRObehar

onda cemo kedna drugoj se hvalisat kakvi protetu imamo iako ja necu ni dogurat dotle al jjebes to niko nije osto za sjemenaCocoMa je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:31 Dobro eo pijem kafu..![]()
Posle rucka meni najmilija.. čekam dnevnik u 13h da vidim šta se desilo u poslednja 24h u zemlji i svetu.. dnevnik u 13h mi je najdraži.. kunjam..slušam a ne čujem.. gledam a ne vidim...
![]()
A kako će tek biti kad budem aBd u staračkom domu...![]()
![]()
![]()
1
1