Sretan rođendan!
Re: Sretan Rođendan!
Sretan rođendan @scorpio
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
sretan @scorpio
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Sa zakasnjenjen draga @Zara zelim ti sretan rodjendan 

budi nam uvijek zdrava i zadovoljna. 
1
1
Sretno svima koji su nedavno slavili a ja propustila čestitati 
0
"Treba otimati radost danima što bježe".
Draga @Heidi, sretan rođendan i puno poljubaca
Ne znam šta dalje pisati, osim lupati. Čitao sam da su kritičari album na kojem je bila ova pjesma prvo skršili. Poslije su ga digli u nebesa. Pa su ga opet skršili. Sad ne znaju šta misliti. Tako to (i) ljudi rade, skrše sve što ne razumiju.
Mada, većina onih koji su skršavali albume u to neko doba vjerovatno više i nisu među nama.
Svejedno, ovu pjesmu nisu nikad skršili. Nisu se usudili. To im je uvijek bila najsvjetlija tačka albuma, i jedna od najsvjetlijih tačaka čitavog Rolling Stones opusa. Baš kao ti.
Nadam se da ćeš rođendan provesti okružena dragim ljudima, prekrasnim mislima, pozitivnim osjećajima i duginim bojama.
Ne znam šta dalje pisati, osim lupati. Čitao sam da su kritičari album na kojem je bila ova pjesma prvo skršili. Poslije su ga digli u nebesa. Pa su ga opet skršili. Sad ne znaju šta misliti. Tako to (i) ljudi rade, skrše sve što ne razumiju.
Svejedno, ovu pjesmu nisu nikad skršili. Nisu se usudili. To im je uvijek bila najsvjetlija tačka albuma, i jedna od najsvjetlijih tačaka čitavog Rolling Stones opusa. Baš kao ti.
Nadam se da ćeš rođendan provesti okružena dragim ljudima, prekrasnim mislima, pozitivnim osjećajima i duginim bojama.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
@Heidi
sretan rodjendan, samo fine vjesti, zdravlja i lijepih uspomena ti želim
sretan rodjendan, samo fine vjesti, zdravlja i lijepih uspomena ti želim
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran