Čekaj...Jel to no ja se sakrije.ti me tražiš? Ako jeste ja sam.pobjedik, nikad me naći nećeš jer znaš...Ja ne postojim
Prvi demokratski izbori - BEHAR
Re: Prvi demokratski izbori - BEHAR
Čekaj...Jel to no ja se sakrije.ti me tražiš? Ako jeste ja sam.pobjedik, nikad me naći nećeš jer znaš...Ja ne postojim
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27272
- Heidi
- Lemon Addict

Dobro, ako zapnes na nogu od stola pa.trehnes koliko si duga i široka ja ću ti prijetiti al sta ako bude obratno?
0
- Heidi
- Lemon Addict

Ma tebi ide povez dok forumas bona.
Vidis da Hani opet dize frku
0
Ja sam ti s povezom i došla na forum
1
1
Ma mozes vala naravno, i ja da sam sad bi bilo interesatno
3
2
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ja nikad u zivotu nisam glas'o za sebe.
Jesam jednom umalo.
Jesam jednom umalo.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Ma vala ni umalo.
0

Ja ne da ne moram glasati sa sebe, nego se ne moram ni kandidovati. Samo mi javise da sam clan dzematskog odbora (efendija, efendija...) 
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Kolegici perspektivnoj Iskri prvoj dami foruma, sretan i prvi mjesečni behar 
De nam sad svega ovdje.
Nema nako pobjediti. :bes
Scorpio iduci mjesec ti mi vodis kampanju, nedje sam zakazala
De nam sad svega ovdje.
Nema nako pobjediti. :bes
Scorpio iduci mjesec ti mi vodis kampanju, nedje sam zakazala
2
2

Hvala Missi 
Ja sam.glasala ovako a evo i zašto...
Za Miss sam glasala.iz razloga što je jako aktivna, lojalna, tu je od.pocetka, njeni upisi imaju finu mjeru ,dozu kvalitete, uljepsala.je outfit i selfie teme bezbroj puta, tema.o kafi pun pogodak a zna i da se nasali alini da primi salu. Na ozbiljnim temama uvijek ima sta da kaže i sa zadovoljstvom je pročitam.
Za Smajlic sam glasala jer je beskrajno duhovita, uvijek vesela, divnu atmosferu pravi na svakoj temi na kojoj se pojavi, ništa joj nije mrsko, ni reakcijama pokazati da čita, ni slikama upotpuniti teme.ni ništa. Jako fino zrači, lijepa riječ za svakog...ma divna mi je.
Za Ommu, jer je jako kvalitetan, uvijek ga rado.procitam. Nezamjenjiv na temi.muzika, prirodan, njegovi postovi su tako životni, vidi se da je čvrsto na zemlji a opet i pristupačan, zna sa svakim. Jako je realan i smatram.da je odličan forumas.
Iskreno.muslim da su svi troje za koje sam glasala mnogo bolji izbor od.mene, kvalitetniji su forumasi od.mene u to sam sigurna.
U svakom slučaju hvala svima. Ja vas sve jako volim i drago mi je da ste tu.
Ja sam.glasala ovako a evo i zašto...
Za Miss sam glasala.iz razloga što je jako aktivna, lojalna, tu je od.pocetka, njeni upisi imaju finu mjeru ,dozu kvalitete, uljepsala.je outfit i selfie teme bezbroj puta, tema.o kafi pun pogodak a zna i da se nasali alini da primi salu. Na ozbiljnim temama uvijek ima sta da kaže i sa zadovoljstvom je pročitam.
Za Smajlic sam glasala jer je beskrajno duhovita, uvijek vesela, divnu atmosferu pravi na svakoj temi na kojoj se pojavi, ništa joj nije mrsko, ni reakcijama pokazati da čita, ni slikama upotpuniti teme.ni ništa. Jako fino zrači, lijepa riječ za svakog...ma divna mi je.
Za Ommu, jer je jako kvalitetan, uvijek ga rado.procitam. Nezamjenjiv na temi.muzika, prirodan, njegovi postovi su tako životni, vidi se da je čvrsto na zemlji a opet i pristupačan, zna sa svakim. Jako je realan i smatram.da je odličan forumas.
Iskreno.muslim da su svi troje za koje sam glasala mnogo bolji izbor od.mene, kvalitetniji su forumasi od.mene u to sam sigurna.
U svakom slučaju hvala svima. Ja vas sve jako volim i drago mi je da ste tu.
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Imamo dogovor, biti će to 100 % tni uspjeh
0
samo malo provociram 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151