Kako ste?
Re: Kako ste?
Dobro 
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Nekako bezveze, nakon prvog radnog dana poslije godišnjeg. Sve mi je blesavo zbog ovog virusa, tačno mi posao djeluje drugačije.Teško da će funkcionirati dobro 
4
1
1
1
1
1
1
1
"Treba otimati radost danima što bježe".
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Mnogo sam umorna al sam okej.
Vodeci situacijom od neki dan, moram Aju naucit da prihvati i nosi zastitu za njuskicu i obraz, i ne znam jos kako cu. Ne bih da joj stvaram mnogo stresa. Gledam videe, preporuke. Ako ne bude islo, potrazit cu nekog ucitelja u pasjoj skoli.
Vodeci situacijom od neki dan, moram Aju naucit da prihvati i nosi zastitu za njuskicu i obraz, i ne znam jos kako cu. Ne bih da joj stvaram mnogo stresa. Gledam videe, preporuke. Ako ne bude islo, potrazit cu nekog ucitelja u pasjoj skoli.
3
2
1
1
Pametna je ona ti si nju svemu naucila sigurno ces uspjeti i u tome za njeno dobrouvijek_kontra je napisao/la: ↑05 sep 2020, 08:56 Mnogo sam umorna al sam okej.
Ja onako...nisam nesto dobro spavala,ali kad kampujes nema ni spavanja
4
2
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Maksuz svratila
- Perspektivni član

- Reactions: 704
Pospano ali ne spava mi se :face
0