Nadasve...
Ali imam poruku svima
Uskoro kreće sportska prognoza, u narodu poznata kao kladionica...
Maleni hint
Po prvi puta imati ćemo nagradni fond... Znači ne igra se za eksere
Nadasve...
@medvjed23 je dao ideju za sve, pa i to sa nagradnim fondom...

1

Jao kakav plot za film u kome bi ti i Dany Trejo bili glavne uloge. Karteli, plaže, ženske i kokteli. Vazda problemi, ali vam je uvijek dobro.Russki je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:28 brt moj @SmokingMan sjedim u Monaku, pazi, Azurna obala brt naručujem koktel i otpakujem lizalce kad u tom trenutku ulazi tip sa mačetom u namjeri da mi odsječe glavu, zamahne mačetom i ja kako sam se izmakao on parče lizala presječe i pola lizala mi ostaje u ustima a druga polovica odleti u šank i upada u koktel koji barmen sprema samo za mene

za više informacija pročitaj moju prvu knjigu 7 tajni uspjeha i moju drugu knjigu 37 tajnih uspjeha, razlika je u cijeni i u broju uspjeha brtSmokingMan je napisao/la: ↑05 maj 2023, 08:15Jao kakav plot za film u kome bi ti i Dany Trejo bili glavne uloge. Karteli, plaže, ženske i kokteli. Vazda problemi, ali vam je uvijek dobro.Russki je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:28 brt moj @SmokingMan sjedim u Monaku, pazi, Azurna obala brt naručujem koktel i otpakujem lizalce kad u tom trenutku ulazi tip sa mačetom u namjeri da mi odsječe glavu, zamahne mačetom i ja kako sam se izmakao on parče lizala presječe i pola lizala mi ostaje u ustima a druga polovica odleti u šank i upada u koktel koji barmen sprema samo za mene![]()