Pa da nije umro na vrijeme, postala bi Hrvatska kao I Srbija.
Del Ponte je fino rekla. Imala je spremnu optuznicu protiv Tudjmana.
Onaj koji ne priznaje medjunarodni sud kao Haski nije za ozbiljnu diskusiju.
Pa da nije umro na vrijeme, postala bi Hrvatska kao I Srbija.
Nema tajne arhive u ratnim zločinima, ponavljam, ako misliš biti dio, u tom slučaju EU... Ako ne misliš, u redu.
..del Ponte se proslavila inace haha
..nemaš pojma odredjena arhiva ima rok tajnosti ubsvakojbdrzavi..ne lupetaj ako ne znas..i iz Yuge ima jos neotvorene arhive
Dobro, to da hdz funkcionira na principu skj, i nije mi novitet...
..ja sam tebe smatra ozbiljnijim analitičarom..zamisli da Trump dila CIA-ne dokumente..il one s oznakom tajnosti ..Socrates je napisao/la: ↑06 sep 2020, 18:30 Ne moze nijedna drzavna arhiva biti tajna ako je Hrvatska potpisala medjunarodni ugovor u kojem se obavezuje na bezuslovnu saradnju sa medjunarodnim sudom.
Ako taj sud zahtjeva otvaranje svih dokumenata vezanih za neki slucaj, niko ne moze zabraniti otvaranje arhive. Jer je Hrvatska upravo to potpisala.
A ja sam tebe smatrao realnim covjekom. Amerika nikad ne bi potpisala takav medjunarodni ugovor, prije svega.laga-nini je napisao/la: ↑06 sep 2020, 18:33..ja sam tebe smatra ozbiljnijim analitičarom..zamisli da Trump dila CIA-ne dokumente..il one s oznakom tajnosti ..Socrates je napisao/la: ↑06 sep 2020, 18:30 Ne moze nijedna drzavna arhiva biti tajna ako je Hrvatska potpisala medjunarodni ugovor u kojem se obavezuje na bezuslovnu saradnju sa medjunarodnim sudom.
Ako taj sud zahtjeva otvaranje svih dokumenata vezanih za neki slucaj, niko ne moze zabraniti otvaranje arhive. Jer je Hrvatska upravo to potpisala.
Naravno da Amerika ima tajne arhive. Gdje sam ja rekao da nema?laga-nini je napisao/la: ↑06 sep 2020, 19:36 ..ne brkaj stvari..Amerika nije potpisala mogućnost da neko sudi njihovim gradjanima al ne znaci da nema arhivu pod tajnom i nema šanse da ih neko moze dilat kamoli predsjednik..to se kulturno zive veleizdaja i takav status ima Mesić u hr..sad u bih moze bit popularan on je lik koji se hoće svidit i kaze ono sto neko vili cut..pa eto ugodio je..šuga teška

Ipak, „najreligioznija“ pjesma na albumu je „Maranatha“, čiji je tekst napisao biskup Ante Ivas (što čitavom albumu valjda daje službeno odobrenje i blagoslov Crkve u Hrvata). „Hrvatski list“ je s oduševljenjem donio tekst nove pjesme koju će, kako oni pišu, „Hrvati pjevati, a jugonacionalisti zbog nje bjesnjeti“. Odmah nakon nekoliko redaka patetičnih izljeva emocija i zazivanja dolaska Gospodina, dolaze također emotivni, ali ovaj puta borbeni stihovi „Neka prođe vrijeme zavodnika /lažnih proroka /i svih kukavica, izdajica, /krivokletnika /i svih varalica, otpadnika /strašnih ubojica /i svih sluga Zloga /iz naroda moga.“
Kako god, Thompsonova povezanost s Crkvom proizlazi i iz obostrane koristi: s jedne strane Thompson je snažan medij preko kojega Crkva u Hrvata, nažalost poprilično diskreditirana, može još uvijek utjecati na narod, a s druge strane, religiozna tematika njegovih pjesama, oko kojeg mu pomažu crkveni službenici, pogađa u žicu narodnih vjerskih osjećaja. :iskra
..a čuj ima i ono ali egber ispravi me ako sam krivo napisalejlamo je napisao/la: ↑06 sep 2020, 19:57 proguglah o tom zadnjem albumu iz 2013
Ipak, „najreligioznija“ pjesma na albumu je „Maranatha“, čiji je tekst napisao biskup Ante Ivas (što čitavom albumu valjda daje službeno odobrenje i blagoslov Crkve u Hrvata). „Hrvatski list“ je s oduševljenjem donio tekst nove pjesme koju će, kako oni pišu, „Hrvati pjevati, a jugonacionalisti zbog nje bjesnjeti“. Odmah nakon nekoliko redaka patetičnih izljeva emocija i zazivanja dolaska Gospodina, dolaze također emotivni, ali ovaj puta borbeni stihovi „Neka prođe vrijeme zavodnika /lažnih proroka /i svih kukavica, izdajica, /krivokletnika /i svih varalica, otpadnika /strašnih ubojica /i svih sluga Zloga /iz naroda moga.“Kako god, Thompsonova povezanost s Crkvom proizlazi i iz obostrane koristi: s jedne strane Thompson je snažan medij preko kojega Crkva u Hrvata, nažalost poprilično diskreditirana, može još uvijek utjecati na narod, a s druge strane, religiozna tematika njegovih pjesama, oko kojeg mu pomažu crkveni službenici, pogađa u žicu narodnih vjerskih osjećaja. :iskra
od za dom spremni na bog i hrvati