Marko Perković - THOMPSON

Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Re: Marko Perković - THOMPSON

Post Postao/la Socrates »

laga-nini je napisao/la: 06 sep 2020, 18:15
Socrates je napisao/la: 06 sep 2020, 18:14

Cudno je i da je sa Tudjmanom na celu Hrvatska bila pred medjunarodnim sankcijama a on bi zavrsio na Haskom Sudu.
..da je baba Dusko bila bi muško..
Pa da nije umro na vrijeme, postala bi Hrvatska kao I Srbija.

Del Ponte je fino rekla. Imala je spremnu optuznicu protiv Tudjmana.

Onaj koji ne priznaje medjunarodni sud kao Haski nije za ozbiljnu diskusiju.
3
3 slika
Tražili smo se po prethodnim životima
storm
Administrator
Reactions: 38080

Post Postao/la storm »

laga-nini je napisao/la: 06 sep 2020, 18:17
storm je napisao/la: 06 sep 2020, 18:15

Napisao ti je soc... Djelovao u skladu sa zakonom, ustavom, i obligacijama iz daytonskog sporazuma...
Prvi put, da su hrvatsku i počeli smatrati ozbiljnom državom, koja kani biti dio međunarodne zajednice...
..je dilaju tajnu arhivu..al pjevačka je tema molim te ispuni mi zelju..
Nema tajne arhive u ratnim zločinima, ponavljam, ako misliš biti dio, u tom slučaju EU... Ako ne misliš, u redu.
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Post Postao/la laga-nini »

0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Socrates je napisao/la: 06 sep 2020, 18:17
laga-nini je napisao/la: 06 sep 2020, 18:15

..da je baba Dusko bila bi muško..
Pa da nije umro na vrijeme, postala bi Hrvatska kao I Srbija.

Del Ponte je fino rekla. Imala je spremnu optuznicu protiv Tudjmana.

Onaj koji ne priznaje medjunarodni sud kao Haski nije za ozbiljnu diskusiju.
..del Ponte se proslavila inace haha
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

storm je napisao/la: 06 sep 2020, 18:19
laga-nini je napisao/la: 06 sep 2020, 18:17

..je dilaju tajnu arhivu..al pjevačka je tema molim te ispuni mi zelju..
Nema tajne arhive u ratnim zločinima, ponavljam, ako misliš biti dio, u tom slučaju EU... Ako ne misliš, u redu.
..nemaš pojma odredjena arhiva ima rok tajnosti ubsvakojbdrzavi..ne lupetaj ako ne znas..i iz Yuge ima jos neotvorene arhive
0
storm
Administrator
Reactions: 38080

Post Postao/la storm »

laga-nini je napisao/la: 06 sep 2020, 18:23
storm je napisao/la: 06 sep 2020, 18:19

..nemaš pojma odredjena arhiva ima rok tajnosti ubsvakojbdrzavi..ne lupetaj ako ne znas..i iz Yuge ima jos neotvorene arhive
Dobro, to da hdz funkcionira na principu skj, i nije mi novitet...
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

Ne moze nijedna drzavna arhiva biti tajna ako je Hrvatska potpisala medjunarodni ugovor u kojem se obavezuje na bezuslovnu saradnju sa medjunarodnim sudom.

Ako taj sud zahtjeva otvaranje svih dokumenata vezanih za neki slucaj, niko ne moze zabraniti otvaranje arhive. Jer je Hrvatska upravo to potpisala.
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..ok od tebe i ne očekujem drugačije ko Slovenci bebice pa uletili u komisiju u sporu s hr..to su demokratske metode.. :apl al nes brale pozz i za teran.. :blabla
0
Zadnja izmjena: laga-nini, dana/u 06 sep 2020, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Socrates je napisao/la: 06 sep 2020, 18:30 Ne moze nijedna drzavna arhiva biti tajna ako je Hrvatska potpisala medjunarodni ugovor u kojem se obavezuje na bezuslovnu saradnju sa medjunarodnim sudom.

Ako taj sud zahtjeva otvaranje svih dokumenata vezanih za neki slucaj, niko ne moze zabraniti otvaranje arhive. Jer je Hrvatska upravo to potpisala.
..ja sam tebe smatra ozbiljnijim analitičarom..zamisli da Trump dila CIA-ne dokumente..il one s oznakom tajnosti ..
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

laga-nini je napisao/la: 06 sep 2020, 18:33
Socrates je napisao/la: 06 sep 2020, 18:30 Ne moze nijedna drzavna arhiva biti tajna ako je Hrvatska potpisala medjunarodni ugovor u kojem se obavezuje na bezuslovnu saradnju sa medjunarodnim sudom.

..ja sam tebe smatra ozbiljnijim analitičarom..zamisli da Trump dila CIA-ne dokumente..il one s oznakom tajnosti ..
A ja sam tebe smatrao realnim covjekom. Amerika nikad ne bi potpisala takav medjunarodni ugovor, prije svega.

Ali ako ga potpises, obavezan si da ga ispunjavas. Ne mozes ti medjunarodni ugovor posmatrati kao toalet papir.

I ne znam da li si primjetio, ali Hrvatska nije Amerika. Da nije Hrvatska potpisala Daytonski Ugovor, ili da ste se poceli vaditi na neke tajne arhive pijane HDZ bande, Amerikanac bi vam udario sankcije da se ne bi sastavili za sto godina.

Malo se spusti, jbt, niste svjetska sila. Potpisali ste ugovor jer ste morali, Mesic ga je postovao jer je htio Hrvatsku izvesti na civiliziran put.

To sta ti umisljas da Hrvatska jeste, to je tvoj problem.
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..ne brkaj stvari..Amerika nije potpisala mogućnost da neko sudi njihovim gradjanima al ne znaci da nema arhivu pod tajnom i nema šanse da ih neko moze dilat kamoli predsjednik..to se kulturno zive veleizdaja i takav status ima Mesić u hr..sad u bih moze bit popularan on je lik koji se hoće svidit i kaze ono sto neko vili cut..pa eto ugodio je..šuga teška
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

laga-nini je napisao/la: 06 sep 2020, 19:36 ..ne brkaj stvari..Amerika nije potpisala mogućnost da neko sudi njihovim gradjanima al ne znaci da nema arhivu pod tajnom i nema šanse da ih neko moze dilat kamoli predsjednik..to se kulturno zive veleizdaja i takav status ima Mesić u hr..sad u bih moze bit popularan on je lik koji se hoće svidit i kaze ono sto neko vili cut..pa eto ugodio je..šuga teška
Naravno da Amerika ima tajne arhive. Gdje sam ja rekao da nema?

A kako si ti dosao do poredjenja Amerike I Hrvatske? Ti trebas shvatiti da u svijetu postoji nesto sto se zove svjetski poredak. I da je Hrvatska u tom poretku malo znacajna a Amerika je svjetska velesila.

Zbog te I uz veliku pomoc te velesile ste I uspostavili kontrolu nad citavim teritorijem Hrvatske, ali ste morali I saradjivati sa haskim sudom bez ikakvih oraha u dzepu.

Ta velesila je kljucni svjetski igrac. Jel' Kolinda bezveze visila pred Bijelom Kucom k'o prosjak kad je Trump izabran? Jel' Vucic bezveze posadjen za sto nedavno kao neki djak prvak?

Druga stvar je sto neki od vas ne pokazuju nikakvu zahvalnost, pa kad vam odgovara "Ameriku cemo zvati da stavi svu svoju moc iza Oluje", a kad vam ne odgovara "mogli smo malo I lagati na haskom sudu".
1
1 slika
Zadnja izmjena: Socrates, dana/u 06 sep 2020, 20:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17582

Post Postao/la Ommadawn »

Q-rac od pjevača i čovjeka. A i pjesme su mu za q-rac, počev od Čavoglave pa na dalje.
Njegovo deranje posjeća na nekog ko ima problema sa tvrdom stolicom a sam se ne ograđuje od ustaštva, fašizma i nacionalizma.
Nikad nije prekinuo koncert i rekao “Dosta više tih sranja!! Ja vam više pjevati neću, sve dok ne skinete te ustaške simbole”. Tad se može reći da se ograđuje od toga.

Plus nije platio porez državi kojoj pravi hvalospjeve i tako gradi karijeru.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13994

Post Postao/la lejlamo »

proguglah o tom zadnjem albumu iz 2013
Ipak, „najreligioznija“ pjesma na albumu je „Maranatha“, čiji je tekst napisao biskup Ante Ivas (što čitavom albumu valjda daje službeno odobrenje i blagoslov Crkve u Hrvata). „Hrvatski list“ je s oduševljenjem donio tekst nove pjesme koju će, kako oni pišu, „Hrvati pjevati, a jugonacionalisti zbog nje bjesnjeti“. Odmah nakon nekoliko redaka patetičnih izljeva emocija i zazivanja dolaska Gospodina, dolaze također emotivni, ali ovaj puta borbeni stihovi „Neka prođe vrijeme zavodnika /lažnih proroka /i svih kukavica, izdajica, /krivokletnika /i svih varalica, otpadnika /strašnih ubojica /i svih sluga Zloga /iz naroda moga.“
Kako god, Thompsonova povezanost s Crkvom proizlazi i iz obostrane koristi: s jedne strane Thompson je snažan medij preko kojega Crkva u Hrvata, nažalost poprilično diskreditirana, može još uvijek utjecati na narod, a s druge strane, religiozna tematika njegovih pjesama, oko kojeg mu pomažu crkveni službenici, pogađa u žicu narodnih vjerskih osjećaja. :iskra

:rola

od za dom spremni na bog i hrvati
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..pričaš da pričaš normalno ko medjunarodni faktor niko nije ravan Americi ali ne znaci da unajmi rec male države nemaju svoje tajne arhive..i postoji zakon i kaze da odredjena arhiva nije dostupna DVI neka deset neka pedeset godina i to nema veze o veličini države ni značaju..npr.tudjman ima sve transkripte svi svoji razgovara u uredu to se zna al naravno da ne koze svak i ko će znat kad će se moć objavit..a Mesić je upravo za svojeg mandata dila transkripte razne nacionalu i sličnim medijima najčešće za lovu a kad mu je odgovaralo i za u ono vrime tada trend detuđmanizacija al na njegovu nesreću nije bilo nista pa je vrtio po sarajevu tezu o njegovoj namjeri da dijeli Bosnu na sto su ovi jedva dočekali i dizali ga u nebesa..takav je covik volio se svidit kad je tribalo pivatvustaske tu je prika piva kad je tribalo bitvantifasita niko većinom njega..al dugoročno pročitan je Inu hrvnjegov rejting je sveden na šarlatan vicmaher i izdajnik..
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

lejlamo je napisao/la: 06 sep 2020, 19:57 proguglah o tom zadnjem albumu iz 2013
Ipak, „najreligioznija“ pjesma na albumu je „Maranatha“, čiji je tekst napisao biskup Ante Ivas (što čitavom albumu valjda daje službeno odobrenje i blagoslov Crkve u Hrvata). „Hrvatski list“ je s oduševljenjem donio tekst nove pjesme koju će, kako oni pišu, „Hrvati pjevati, a jugonacionalisti zbog nje bjesnjeti“. Odmah nakon nekoliko redaka patetičnih izljeva emocija i zazivanja dolaska Gospodina, dolaze također emotivni, ali ovaj puta borbeni stihovi „Neka prođe vrijeme zavodnika /lažnih proroka /i svih kukavica, izdajica, /krivokletnika /i svih varalica, otpadnika /strašnih ubojica /i svih sluga Zloga /iz naroda moga.“
Kako god, Thompsonova povezanost s Crkvom proizlazi i iz obostrane koristi: s jedne strane Thompson je snažan medij preko kojega Crkva u Hrvata, nažalost poprilično diskreditirana, može još uvijek utjecati na narod, a s druge strane, religiozna tematika njegovih pjesama, oko kojeg mu pomažu crkveni službenici, pogađa u žicu narodnih vjerskih osjećaja. :iskra

:rola

od za dom spremni na bog i hrvati
..a čuj ima i ono ali egber ispravi me ako sam krivo napisa
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

Ja nisam rekao da male drzave nemaju tajne arhive, ali kad potpises ugovor sa svim svjetskim silama, onda kao mala drzava to moras ispostovati.

Sta ti mislis, da se neko zajebavao sa Daytonom? Onako, tek da se nesto potpise?

Tudjman je naginjao tome da sve gurne pod tepih, pa je Hrvatska bila veoma blizu medjunarodnih sankcija.

Prestani umisljati neke stvari I dozovi se realnosti.
0
Odgovori

Natrag na “Muzičari, bendovi, diskografija”