Ja opet ne bih zbog Zabranjenog pušenja. Ne mogu ih nikako
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Ne bih vala ni na jedne ni na druge.
Ali bio sam prije dvije i po godine na Van Goghu (onako), Edo Maajka (super) i Zosteru (extra super!!) tamo kod muzičke škole u TZ.
Jaraaaneeee…
Ali bio sam prije dvije i po godine na Van Goghu (onako), Edo Maajka (super) i Zosteru (extra super!!) tamo kod muzičke škole u TZ.
Jaraaaneeee…
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Izašao sam van iz trgovačkog centra da zapalim.
Djed preko 90 i 3 babe od jedno 85...
Dime li dime. Pušači žive skoro pa vječno.
Doduse, umrla je skoro baba Liza.. 93 god.
Pokojni joj je doktor govorio dok nije umro- da prestane.
Djed preko 90 i 3 babe od jedno 85...
Dime li dime. Pušači žive skoro pa vječno.
Doduse, umrla je skoro baba Liza.. 93 god.
Pokojni joj je doktor govorio dok nije umro- da prestane.
2
2
kakva je sada situacija u kaficima i restoranima?
0
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
ok .. mislio sam da si u Bosni negdje
0
Love like you'll never be hurt
Ja u Banjaluci prije mjesec i po dana - a grom te nejebo...
Jednu vecer izasli, odemo u jedan kafic gdje se okuplja dobra raja, a bude dobra muzika - nema milimetarski kubik kisika. Dim se mogao nozem sijeci. Srecom nije bilo ni slobodnih mjesta, jer ja ne znam kako bih izdrzao.
Od svih gluposti koje sam napravio u zivotu - nisam se propusio.
Ne podnosim jednostavno dim cigarete, pogotovo loseg duhana koji se prodaje po Bosni na ulicama a dobar dio naroda ga kupuje.
Jednu vecer izasli, odemo u jedan kafic gdje se okuplja dobra raja, a bude dobra muzika - nema milimetarski kubik kisika. Dim se mogao nozem sijeci. Srecom nije bilo ni slobodnih mjesta, jer ja ne znam kako bih izdrzao.
Od svih gluposti koje sam napravio u zivotu - nisam se propusio.
Ne podnosim jednostavno dim cigarete, pogotovo loseg duhana koji se prodaje po Bosni na ulicama a dobar dio naroda ga kupuje.
2
1
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
neki su davno po kaficima napravili staklene pregrade za pusace...neki tek sad...neki cekaju...
mescini da imaju pravo na jedno upozorenje od inspekcije pa idu kazne
mescini da imaju pravo na jedno upozorenje od inspekcije pa idu kazne
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
na jednoj zenskoj grupi se zene umalo pobile nisu oko ove teme
pitanje bilo u kojim kaficima se moze pusiti
zene
pitanje bilo u kojim kaficima se moze pusiti
zene
1
1
pa posto je u Bosni bezbroj kafica, ako dodje do potpune zabrane-pola ce to propasti. Ovedje je to utanjilo u kaficima.
Mada su restorani puniji. Pusaci vise jedu i onda odose privatno negdje zasjesti...
Sad hoce u bastama kafica i restorana zabraniti, a i na javnim mjestima skkloniti pepeljare.
Neka, doce opet korona i antivakseri ce biti najveci neprijateji, a ne pusaci.
Mada su restorani puniji. Pusaci vise jedu i onda odose privatno negdje zasjesti...
Sad hoce u bastama kafica i restorana zabraniti, a i na javnim mjestima skkloniti pepeljare.
Neka, doce opet korona i antivakseri ce biti najveci neprijateji, a ne pusaci.
0
Ne vjerujem da će ti kafići propasti.
Mi smo takav mentalitet da nam ta vrsta socijalizacije treba i lako ćemo se prilagoditi. Ispočetka će biti protesti, ovo, ono, ali nakon kratkog vremena ljudi će početi da se prilagođavaju. Pronaći će nove načine, izroniće nove navike i eto, to je to.
Mi smo takav mentalitet da nam ta vrsta socijalizacije treba i lako ćemo se prilagoditi. Ispočetka će biti protesti, ovo, ono, ali nakon kratkog vremena ljudi će početi da se prilagođavaju. Pronaći će nove načine, izroniće nove navike i eto, to je to.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
U Bosni ti je npr sama zarada mizerna. Nabavna cijena je ko i u Austriji, a piva je ovdje 5 eura npr. Kava 3 eura.Ommadawn je napisao/la: ↑18 dec 2024, 16:54 Ne vjerujem da će ti kafići propasti.
Slabija je konzumacija. Pusaci vide onda izlazak i pusenje pred vratima kao diskriminaciju ili progon, dok pijandura bez 3/4 jetre i sa buducnosti koja ce opteretiti zdravstveno ..je eto-podoban.
Svi pusaci sa kojim pricam-konzumiraju manje. Sta sad-izaci na ulicu sa casom da zapalis?
A kad se prica i ovdje da je utanjilo, krivac je -kriza.
Ljudi nenormalno trose od kad je kriza.
0
Bas sam krme. Pojedoh veliku zdjelu taglijatela. Sve uz tipkanje posta na forumu, nisam ni bila svjesna. Evo bas mi ne godi. 
Kazu sta je za veceru. Rekoh nesto.
Sta cu sad smisliti na brzaka. Imala neko paklo tagliatela sa asparagusom i ubacim graska i polijem supom od gljiva iz konzerve, serviram im, malo parmezana odozgo
,,,,,,,,,a ja sa ostatkom zdjele i viljuskom sjednem u fotoljce i pocnem tipkati na forumu. I opleti po zdjeli, opleti, opleti.......tek sam postala svjesna sta sam uradila kad sam se jednog trenutka uhvatila kako tupavo gledam u praznu zdjelu. 
Kazu sta je za veceru. Rekoh nesto.
Sta cu sad smisliti na brzaka. Imala neko paklo tagliatela sa asparagusom i ubacim graska i polijem supom od gljiva iz konzerve, serviram im, malo parmezana odozgo
3
2
1
1
Dobro jutro 
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
hellooo 
nisam vam ovo nikad rekla
mene je bas lako zadiviti
nekad sam isto dijete
pogledam maloprije napolje i haos, magla, prst pred okom se ne vidi
kad sad ovaj prizor
magla samo kroz sredinu
meni se cini da sam ovo prvi put vidjela
nisam vam ovo nikad rekla
mene je bas lako zadiviti
nekad sam isto dijete
pogledam maloprije napolje i haos, magla, prst pred okom se ne vidi
kad sad ovaj prizor
magla samo kroz sredinu
meni se cini da sam ovo prvi put vidjela
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.