Da se požalim
Re: Da se požalim
Bosna je nažalost skroz ubijena u pojam.
Ovamo se kurčimo drugima i pametujemo a najviše ispaštamo i ugnjetavani smo.
Nadam se da će oni momci iz Karton-revolucije izganjati svoje do kraja. Ali sami neće moći.
Treba im veća podrška.
Ovamo se kurčimo drugima i pametujemo a najviše ispaštamo i ugnjetavani smo.
Nadam se da će oni momci iz Karton-revolucije izganjati svoje do kraja. Ali sami neće moći.
Treba im veća podrška.
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ne znam, ne kontam, sve sam šokiran od sinoć
Znaš iz moje priče, da sam prošao i stadiona i koncerata diljem Europe.... nigdje nema policije u direktnom kontaktu sa publikom, osim ako nastupe izgredi, ali prvi su redari, stewardi
Ovdje policija sa tri kordona oko 40 policajaca na koncertu...
Nezgodan osjećaj
Nečega se boje, ne znam
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9956
Narod koji više nema psiholpoške snage, osim da živi na antidepresivima, više od pola stanovništva iz stida nikada nije otišla kod psihologa.
2
1
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Ja sam doživio takvu traumu da ne želim djecu, ako budem živio sa nekom gledat ću da bude netko ko je mog pogleda na život.
2
1
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Što je najgore, dobar dio ljudi koje poznajem, s kojima se družim u BiH često čujem “Ma zveknuo/la sam Lex (Leksilijum, Leksaurin) pa će mi biti dobro”. A još gore što je to fakat prečesto i za svaku neku sitnicu.SmokingMan je napisao/la: ↑27 dec 2024, 19:42 Narod koji više nema psiholpoške snage, osim da živi na antidepresivima, više od pola stanovništva iz stida nikada nije otišla kod psihologa.
I tako valjda prežive dan.
Baš kao i oni rudari u Boliviji što žvaću list koke da preguraju dan i utole glad.
2
2
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Nako god dolaze do tih boba, do psihijatra je koji mesečini gubi korak sa voljom za posao, pa olahko daje tablete za bezazlene slučajeve. Da ih skine s reda, hade malo i kod lokanlnog psihiloga. Ljudi postanu ovisni o tabletama, pa kasnije ih sama pomisao da se skinu s tog sranja gura u dublju anksioznost.Ommadawn je napisao/la: ↑27 dec 2024, 20:06Što je najgore, dobar dio ljudi koje poznajem, s kojima se družim u BiH često čujem “Ma zveknuo/la sam Lex (Leksilijum, Leksaurin) pa će mi biti dobro”. A još gore što je to fakat prečesto i za svaku neku sitnicu.SmokingMan je napisao/la: ↑27 dec 2024, 19:42 Narod koji više nema psiholpoške snage, osim da živi na antidepresivima, više od pola stanovništva iz stida nikada nije otišla kod psihologa.
Baš kao i oni rudari u Boliviji što žvaću list koke da preguraju dan i utole glad.
1
1
Trgnite se ljudi. Nesto ste mi tako-tako. Fokusirajte se na lijepe stvari i tako zakoracite u novu godinu.
2
1
1
1
Itekako.SmokingMan je napisao/la: ↑27 dec 2024, 20:21Nako god dolaze do tih boba, do psihijatra je koji mesečini gubi korak sa voljom za posao, pa olahko daje tablete za bezazlene slučajeve. Da ih skine s reda, hade malo i kod lokanlnog psihiloga. Ljudi postanu ovisni o tabletama, pa kasnije ih sama pomisao da se skinu s tog sranja gura u dublju anksioznost.Ommadawn je napisao/la: ↑27 dec 2024, 20:06
Što je najgore, dobar dio ljudi koje poznajem, s kojima se družim u BiH često čujem “Ma zveknuo/la sam Lex (Leksilijum, Leksaurin) pa će mi biti dobro”. A još gore što je to fakat prečesto i za svaku neku sitnicu.
Moja prijateljica je imala muke i muke dok se skinula sa sranjeta.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Uzeo gitaru.
Prikopčao na pojačalo.
Uključio pojačalo.
I onda odvalio.
2
2
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Vidis, ovo bi vec moglo ici na novu temu koja se zove - Da se moje komsije pozale.
3
3
Ma ne žale se.
Kao ni ja kad puštaju muziku, kad im dođe društvo, kada djeca vrište od igre, kad u noći smiruju kućne ljubimce jer je prošao kreten koji misli da je cool što mu puca iz auta (naštima karburator tako namjerno)…
Sve je dobro dok se ne tuku i ne svađaju.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Paracetamol mlada i udri.
Nadam se da će popustiti.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
ona prica da ne voli veze na daljinu. razumijem je , ali sam joj napomenuo da su nekad najdalji ljudi i zene-oni pored nas.
2
1
1
1
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3830
Dje ovo ovaj svijet
pa nidje nikoga ko da ste svi iz Los Andjelesa pa deverate
1
1