Marko Perković - THOMPSON

storm
Administrator
Reactions: 38080

Re: Marko Perković - THOMPSON

Post Postao/la storm »

laga-nini je napisao/la: 07 sep 2020, 14:16 ..fikus..odgovoran stormu da je zbog njega olakšan ulazak u EU..
U kojoj to državi, fikus može do tajnih dokumenta?
Ja pak mislim da je hdz glavni isporucutelj... I spisa, a i Ante Gotovine..
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Post Postao/la laga-nini »

..to moze i običan službenik ako bi se usudio..al vjerojatno bi mozda odležao za to al u najboljem slučaju izgubio posa..
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

laga-nini je napisao/la: 07 sep 2020, 14:47 ..to moze i običan službenik ako bi se usudio..al vjerojatno bi mozda odležao za to al u najboljem slučaju izgubio posa..
A u čemu je uopće problem oko predaje spisa?
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..stvar je karaktera ako su tajne onda najmanje očekuješ da ih predsjednik dila..
0
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 37854

Post Postao/la dmr »

A uopste nije problem sto postoje kao takve, uzasno kompromitirajuce? I nema krivice kod onoga ko se nalazi u spisima? Samo udrite glasnika, je li?
1
1 slika
make your move :damir
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

laga-nini je napisao/la: 07 sep 2020, 15:04 ..stvar je karaktera ako su tajne onda najmanje očekuješ da ih predsjednik dila..
Karakter i političari :lupa
Nemaš ti šta očekivati ili ne. Ako si potpisao suradnju sa ICTY to je onda to...
Da je krsio neki zakon ili propis, ne bi hdz propustio priliku da ga riješi... Zašto nije?
Ja ipak mislim, da je dobro radio na imidzu hrvatske vani, a posao premijera je da brine o životu unutar države... Otprilike takve su im i kompetencije.
Npr Milanović je kako izgleda dosta bolji predsjednik, nego Kolinda, dok je bio uzasan premijer...
1
1 slika
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

dmr je napisao/la: 07 sep 2020, 15:06 A uopste nije problem sto postoje kao takve, uzasno kompromitirajuce? I nema krivice kod onoga ko se nalazi u spisima? Samo udrite glasnika, je li?
Ma jok... Spika "ceo bre svet protiv nas"
1
1 slika
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism
Reactions: 25359

Post Postao/la Russki »

Ima lik starih dobrih o kvalitetnih pjesama. A ostalo izdr"avanje sa nacionalizmom ne podrzavam.
0
abysmal depths are flooded
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17579

Post Postao/la Ommadawn »

Ja nisam našao ni jednu njegovu kvalitetnu pjesmu.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Ommadawn je napisao/la: 08 sep 2020, 04:34 Ja nisam našao ni jednu njegovu kvalitetnu pjesmu.
Eh sad kvalitetno, tu je do žanra, njegove etikete, itd... Ali ima oke pjesama...
Samo sto ga je teško uz sve što ga prati, i objektivno slušati...
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Ommadawn je napisao/la: 08 sep 2020, 04:34 Ja nisam našao ni jednu njegovu kvalitetnu pjesmu.
..ovo je strašna stvar sad drugo sto je percepcija o njemu kakva je..ak pisma ima strašan emotivan naboj.
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

storm je napisao/la: 07 sep 2020, 15:12
laga-nini je napisao/la: 07 sep 2020, 15:04 ..stvar je karaktera ako su tajne onda najmanje očekuješ da ih predsjednik dila..
Karakter i političari :lupa
Nemaš ti šta očekivati ili ne. Ako si potpisao suradnju sa ICTY to je onda to...
Da je krsio neki zakon ili propis, ne bi hdz propustio priliku da ga riješi... Zašto nije?
Ja ipak mislim, da je dobro radio na imidzu hrvatske vani, a posao premijera je da brine o životu unutar države... Otprilike takve su im i kompetencije.
Npr Milanović je kako izgleda dosta bolji predsjednik, nego Kolinda, dok je bio uzasan premijer...
..kako ga se nije riješio mislim 93 kad su online Manolić tili izvest državni udar..
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17579

Post Postao/la Ommadawn »

I Ted Nugent je djubre kakvo je tesko naci pa to opet ne umanjuje cinjenicu da, izmedju ostalog, Stranglehold je fantasticna stvar.
Takodjer Mike Oldfield, Phil Collins su poznati kao supci.
No kod Thompsona kao muzicara (ako se uopste tako moze nazvati) ja ne nalazim nista sto je kvalitet.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Post Postao/la Socrates »

Muzicari su ljudi, kao i svi drugi. Ako ne i malo gori, jer udari slava u glavu. Tesko se tome oduprijeti. Uostalom, i ostali umjetnici su slicni.

Hajde dobro, Thompson je postao popularan u kontekstu jednog sugavog vremena. Bilo je takvih slicnih pojava I na drugoj strani. Ali, imao je priliku jasno i glasno se ograditi od nekih stvari. Nije to nikad nedvosmisleno uradio.

Muzika mu je ono sto ja nikad ni najpijaniji ne bih slusao. Cisti populizam. Nije ni cudo sto je popularan.

Ali ocekuje covjek nakon skoro 30 godina da ce sve to postati zaborav. Ne trebaju nikom vise takvi pacijenti.

Naprijed treba.
1
1 slika
Tražili smo se po prethodnim životima
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..ti mu nisi ciljana publika svak je ima..uvik se moze raspravljati al činjenica da to sto radi fantasticno..jednom sam klinca vodio na njegov koncert i kako sam sidio u kafiću a staklo je bilo ikonografija zvuk scena svirački izgledalo je na svjetskoj razini..znaci profesionalizam na nivou..kad sam bio mlad bio sam isključiv priznava sam samo sto ja slušam a danas mogu dobro nac u svim pravcima..
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Socrates je napisao/la: 08 sep 2020, 09:19 Muzicari su ljudi, kao i svi drugi. Ako ne i malo gori, jer udari slava u glavu. Tesko se tome oduprijeti. Uostalom, i ostali umjetnici su slicni.

Hajde dobro, Thompson je postao popularan u kontekstu jednog sugavog vremena. Bilo je takvih slicnih pojava I na drugoj strani. Ali, imao je priliku jasno i glasno se ograditi od nekih stvari. Nije to nikad nedvosmisleno uradio.

Muzika mu je ono sto ja nikad ni najpijaniji ne bih slusao. Cisti populizam. Nije ni cudo sto je popularan.

Ali ocekuje covjek nakon skoro 30 godina da ce sve to postati zaborav. Ne trebaju nikom vise takvi pacijenti.

Naprijed treba.
..ne virujem neke stvari su vec evergrinovi i bezbobzira kolko to ne slušam ne prebacujem stanicu..
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..ova će sigurno Ostat vječno...
1
1 slika
Odgovori

Natrag na “Muzičari, bendovi, diskografija”