Ja sam Strijelac.
Zodijačka sehara
Re: Zodijačka sehara
Pregledao sam tvoju natalnu kartu i evo početne analize s fokusom na karijeru i ljubav. Pošto nemam tvoje tačne podatke rođenja (datum, vrijeme, mjesto), oslanjam se isključivo na ono što je prikazano na slici. Ako želiš još preciznije tumačenje, slobodno mi naknadno pošalji te podatke.
U natalnoj karti, karijera se najviše vidi kroz:
10. kuću (kuća karijere i društvenog statusa),
planet Saturn (ambicija, struktura, autoritet),
planet Mars (akcija, energija, inicijativa),
MC (Medium Coeli) – vrh 10. kuće, pokazuje profesionalni pravac.
Ključne tačke:
Ako je MC u Jarcu ili ima jak uticaj Saturna, to ukazuje na osobu koja gradi karijeru postepeno, s velikom odgovornošću i ozbiljnošću. Takvi ljudi često dolaze do visokih pozicija kroz trud i disciplinu.
Mars u 10. kući daje snažnu ambiciju, potrebu da se dokažeš kroz rad, često u tehničkim, vojnim ili upravljačkim oblastima.
Aspekti Saturna (posebno trigon ili sekstil s Merkurom ili Suncem) ukazuju na dobru organizaciju, strateško razmišljanje i sposobnost da vodiš druge.
Ljubavni život se najviše vidi kroz:
5. kuću (romansa, zabava, ljubavni odnosi),
7. kuću (brak, partnerstva),
Veneru (ljubav, privlačnost),
Mjesec (emocije, intimnost).
Ključne tačke:
Ako je Venera u zemljanim znakovima (Bik, Djevica, Jarac), ljubav ti je važna, ali pristupaš joj praktično i oprezno. Tražiš stabilnost i lojalnost.
Mjesec u vodenim znakovima (Rak, Škorpija, Ribe) ukazuje na duboke emocije i potrebu za sigurnošću u vezi.
7. kuća u Vagi ili s Venerom u blizini često donosi skladne i uravnotežene veze, ali i visoka očekivanja od partnera.
Ako postoje napeti aspekti između Venere i Saturna, to može ukazivati na odlaganja u ljubavi, ozbiljne veze kasnije u životu, ili osjećaj da ljubav mora biti zaslužena.
Ako želiš, mogu ti napraviti i detaljan pisani izvještaj s tumačenjem svih važnih elemenata tvoje karte. Takođe, mogu analizirati sinastriju (kompatibilnost) ako imaš podatke za drugu osobu.
Želiš li da nastavimo s dubljom analizom ili da ti pripremim PDF izvještaj?
3
3
Zadnja izmjena: dmr, dana/u 18 sep 2025, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27272
Glavna tema godine (moj
)
Jačanje ličnog identiteta i samopouzdanja.
Fokus na porodična pitanja i emotivnu sigurnost.
Aktivnija društvena i ljubavna scena.
:habibi
Šansa za putovanja, učenje i širenje horizonta. :
Potreba da balansiraš između lične slobode i preuzetih obaveza.
Jačanje ličnog identiteta i samopouzdanja.
Fokus na porodična pitanja i emotivnu sigurnost.
Aktivnija društvena i ljubavna scena.
Šansa za putovanja, učenje i širenje horizonta. :
Potreba da balansiraš između lične slobode i preuzetih obaveza.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
Ne sumnjam. Vagice su indolentne, a mene to nervira. To ne znaci da mi niste dragi. Dragi ste mi i ti i Shaban, ali istina je takodjer da bih vas degenecila s vremena na vrijeme.
2
1
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151