Nekome ko neće pročitati ostavite poruku
Re: Nekome ko neće pročitati ostavite poruku
Da, mislio sam ozbiljno ono što sam ti rekao večeras.
Vremenom će se neke stvari posložiti tamo gdje im je mjesto.
A onda možda bude vrijeme i za nas dvoje, ko zna?
Vidiš i sama dokle je ovo došlo.
Vremenom će se neke stvari posložiti tamo gdje im je mjesto.
A onda možda bude vrijeme i za nas dvoje, ko zna?
Vidiš i sama dokle je ovo došlo.
3
1
1
1
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Ja ne mogu vise 
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31133
I dalje pisete nekom ko vas nece citat?
Zato se osjecam normalnim kad god udjem ovdje
Zato se osjecam normalnim kad god udjem ovdje
2
2
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1388
udata si, pa sta. sjaj u tvojim ocima govori samo da tvoja vjernost nije toliko vezana za ljubav koliko za odricanje. vjernost, kao i svaleracija su samo dio folklora. hocu samo da ti skinem teret sa duse.
3
2
1
1
Jako si pametan, volim ja tebe da citam. Ustvari, volim od svega najvise. Mozda je to izgovor sto nista osim tebe nisam ni stigla procitat. Ali isplatilo se
0
Zadnja izmjena: Pekmeza, dana/u 20 sep 2025, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Još ne mogu da vjerujem.
I trebaće mi sigurno dugo da shvatim da te više neću viđati kroz veliki prozor kako sjediš za šankom, držeći čašu piva ili nekog pića, kako se zezaš sa svojim nekadašnjim učenicima a sad zaposlenim u zanatu kojim si ih ti naučio.
Neću više viđati slike tvojih mačaka koje bi povremeno izbacio na društvene mreže.
Neću više moći svratiti u taj pub kao one noći dok je padao snijeg a ja se vraćao u moj novi stan gdje sam tek preselio i otvorio novo poglavlje u knjizi “Život ispočetka” a ti si sjedio na svom mjestu da bi par minuta kasnije nazdravio sa mnom i rekao “Sve je u redu sa tobom. Ljudski je i rastaviti se. Evo naprimjer Lotta i ja…”
Neću slušati o tvom djetinjstvu u Švedskoj kada si se igrao sa drugovima koji su došli iz zemlje zvane Jugoslavija, čiji su ti roditelji spremali sarmu, burek, sataraš, da bi te godinama zvali na šljivovicu i da ti je sad teško shvatiti da se ta zemlja raspala na toliko dijelova kojima nikako ne možeš da pohvataš imena pa će za tebe zauvijek biti Jugoslavija.
Neću više biti fasciniran pričom o programima koje si pravio na kompjuteru, o antivirusnim zaštitama, o kodovima koji “…se ne razlikuju mnogo od onih u CNC-u, sve je samo pitanje logike”.
Nećemo diskutovati o jelima, koje je meso najbolje, znati koje si sve trikove koristio pri spremanju raznih jela…
Nećemo pričati o muzici koju smo slušali, o pločama, neću ti moći dati savjet kako ih čuvati i žao mi je što nikada nisam svratio kod tebe da ti naštimam pritisak igle na gramofonu i podmažem ležajeve.
Svijetu trebaju boemi. Ljudi koji biraju da se kasno vraćaju u domove gdje ih ne čeka niko a da im pri tome to ne smeta.
Samo mi je nevjerovatno što si ti morao otići tako rano.
Možda si trebao smanjiti sa alkoholom, masnom hranom i lošim navikama koje vode ljude prebrzo u smrt.
Počivaj u miru, Stef. Ovaj svijet ionako ode u qurac.
I trebaće mi sigurno dugo da shvatim da te više neću viđati kroz veliki prozor kako sjediš za šankom, držeći čašu piva ili nekog pića, kako se zezaš sa svojim nekadašnjim učenicima a sad zaposlenim u zanatu kojim si ih ti naučio.
Neću više viđati slike tvojih mačaka koje bi povremeno izbacio na društvene mreže.
Neću više moći svratiti u taj pub kao one noći dok je padao snijeg a ja se vraćao u moj novi stan gdje sam tek preselio i otvorio novo poglavlje u knjizi “Život ispočetka” a ti si sjedio na svom mjestu da bi par minuta kasnije nazdravio sa mnom i rekao “Sve je u redu sa tobom. Ljudski je i rastaviti se. Evo naprimjer Lotta i ja…”
Neću slušati o tvom djetinjstvu u Švedskoj kada si se igrao sa drugovima koji su došli iz zemlje zvane Jugoslavija, čiji su ti roditelji spremali sarmu, burek, sataraš, da bi te godinama zvali na šljivovicu i da ti je sad teško shvatiti da se ta zemlja raspala na toliko dijelova kojima nikako ne možeš da pohvataš imena pa će za tebe zauvijek biti Jugoslavija.
Neću više biti fasciniran pričom o programima koje si pravio na kompjuteru, o antivirusnim zaštitama, o kodovima koji “…se ne razlikuju mnogo od onih u CNC-u, sve je samo pitanje logike”.
Nećemo diskutovati o jelima, koje je meso najbolje, znati koje si sve trikove koristio pri spremanju raznih jela…
Nećemo pričati o muzici koju smo slušali, o pločama, neću ti moći dati savjet kako ih čuvati i žao mi je što nikada nisam svratio kod tebe da ti naštimam pritisak igle na gramofonu i podmažem ležajeve.
Svijetu trebaju boemi. Ljudi koji biraju da se kasno vraćaju u domove gdje ih ne čeka niko a da im pri tome to ne smeta.
Samo mi je nevjerovatno što si ti morao otići tako rano.
Možda si trebao smanjiti sa alkoholom, masnom hranom i lošim navikama koje vode ljude prebrzo u smrt.
Počivaj u miru, Stef. Ovaj svijet ionako ode u qurac.
5
2
3
3
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Desi se nekad da mi ne smeta sto si luda, nego to sto sam previse normalan za ludjakinje.
2
1
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
vidio sam ti ono
ne moze
ne moze
1