Zajebano je to. Svi smo u necemu bili pocetnici i svi se moraju nauciti ali nemoj na meni zivota ti
Stomatoloska ordinacija kod Hanija
Re: Stomatoloska ordinacija kod Hanija
Nisam ni ja. Doduse ja sam par puta oteo iglu i od “prave” sestre da sam sebi nadjem venu. Ipak ja imam onu skolu koja se ne uci legalno i kosta puno
Zajebano je to. Svi smo u necemu bili pocetnici i svi se moraju nauciti ali nemoj na meni zivota ti
3
1
2
2
Znaš ono što sam te pitao, bolio me zub, rasklimao se... Ti si rekao, neki zbljfrv ligament
E... Dobro je sad... Malo sam ga pazio i ustabilio se
1
1
Podsjeti ne ovaj GIF.
Operiso ja onaj urasli nokat. I hajd proslo to manje vise dobro. Proslo par godina. Ja u vojsci. I pocne me opet jebavati. Jos ona pjesadijska obuka krenula smarati, vamo, tamo odoh ja reko opet isti prst uraditi.
Doso ja. Dali oni meni anesteziju. Kaze lik pocinjemo. Nista ona anestezija. Reko sacekaj jos malo nista ovo. Kae on ma djeluje ona samo ti ne osjetis.
Reko kazem ti da ne djeluje sacekaj pet minuta
Kae lik hajde nemoj me ti mom poslu uciti. Ja onu nogu pa ispod sebe i sjednem. Reko e bgm se neces ni ti sa mojim prstom zajebavati
Zavrsilo to sve, sjedim ja na ortopediji u cekaonici da mi zavrse one papire. Stake su tu, uniforma, noga zamotana ko da sam na minu stao. Nekaki djedovi pacjenti me gotive. Cojk RVI de vode, de zapali...
Operiso ja onaj urasli nokat. I hajd proslo to manje vise dobro. Proslo par godina. Ja u vojsci. I pocne me opet jebavati. Jos ona pjesadijska obuka krenula smarati, vamo, tamo odoh ja reko opet isti prst uraditi.
Doso ja. Dali oni meni anesteziju. Kaze lik pocinjemo. Nista ona anestezija. Reko sacekaj jos malo nista ovo. Kae on ma djeluje ona samo ti ne osjetis.
Reko kazem ti da ne djeluje sacekaj pet minuta
Kae lik hajde nemoj me ti mom poslu uciti. Ja onu nogu pa ispod sebe i sjednem. Reko e bgm se neces ni ti sa mojim prstom zajebavati
Zavrsilo to sve, sjedim ja na ortopediji u cekaonici da mi zavrse one papire. Stake su tu, uniforma, noga zamotana ko da sam na minu stao. Nekaki djedovi pacjenti me gotive. Cojk RVI de vode, de zapali...
4
1
3
3
Nisi ti mozda primjetila al ja rijetko kad lazem i skoro nikad ne pricam stvari o kojima ne znam iz licnog iskustva.
2
1
1
1
A i taj urasli nokat. Prvi put mi radio cojk koji mozda i najjaci na Tz ortopediji. Dr. Kačar. Vratilo mi se opet plus sto izgleda ko da ti je na kurcu nokat narasto
2
2
Al dobro. Stara 93-e u najgori vakat operisala stitnu. Radili joj dole u bazi nordijskog bataljona. Imali oni svoju bolnicu u Tz. Izgleda joj rana ko da su joj je Mitar 92-e u Bratuncu radio. Al eto fala bogu osim toga nema nikakvih problema od tada
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31143
ahaa, dodje da mu uradis protezu, obavezno ima usput neki zub da se izvadi i bude dosta prakse haha
1
1
1811
Nikad ozbiljniji post nisi napisao...na hajr i na dobro, samo nastavi
4
4
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Re: RE: Stomatoloska ordinacija kod Hanija
E da mi je ko prico da cu najvise postova imati na stomatoloskoj ordinaciji.
Ja se zubara vise neg cetnika bojim
Trebo ovdje izvaditi par zuba, popraviti par, mostovi, picke materine morali me ljudi uspavati
Ja se zubara vise neg cetnika bojim
Trebo ovdje izvaditi par zuba, popraviti par, mostovi, picke materine morali me ljudi uspavati
3
3
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31143
Re: RE: Stomatoloska ordinacija kod Hanija
ma joj ja bi volijo da se zaposlim nedje u drzavno i da forumam na poslu
4
4
1811