Ommadawn je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:32
grunf je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:48
Grohotom se smijem.
Napisem deset postova, osam mi obrisu NVO higijenicari.
Lanin suprug iz Bagdada glasno i jasno spomenuo zlocin u Kravicama, digla se citava hajka, umalo ga nisu lincovali.
Aha, lakše podjebavati jelde?
Da i ja isti napišem o banjalučkom Merhametu i pljački humanitarne pomoći od strane ljudi koji su ga vodili ili o SDA funkcionerima koji su šurovali sa čelnicima SDS-a - digli bi hajku ovdje na mene.
Ali bi me bolio qurac.
Čim sakupim adekvatne dokaze o tome, ja ću tu temu pokrenuti.
Eh zato i tebi kažem - pokreni momčino temu a ne ovako hinjski da podjebavaš.
Ja ne poričem zločin u Kravicama i Beograđaninu predlažem neka otvori tu temu.
Ja kad yebem - gledam žensku u oči.
Druze, pogresno si ti mene protumacio. Nisam ja spomenuo to da bih nekoga podjebavao,niti volim da pisem o tome jer ja i ne mogu da znam sta se sve desavalo tada. Moje pominanje toga je bio odgovor na post od Mundzi. Dakle ona je napisala ovo...
Ma nije to trebala biti poenta mog upisa. Htjela sam da kazem, zasto bi se iko selio iz BL. Pricam o obicnim gradjanima. Da li se ocekivalo da ARBiH ubija civile kao sto je to radila VRS? Ili su ljudi bili spremni da se odsele jer nisu zeljeli suzivot sa drugim i drugacijim?
I ja sam mozda pogresno protumacio sta je zelela da kaze i napisao sam " Da li mislis da armija BIH nije ubila nikoga neduznog kao u tom mestu " , tako nesto. To je sve. Hteo sam da kazem da postoji i to. A nigde nisam nikoga kako ti kazes podjebavao, niti sam umanjivao stradanje muslimana i sta je vec sve napisao ovaj lik koji me je napao,vredjao itd.