Nisam vidjela poop u Veneciji ali smudi i bez vizuelnih momenata.
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Bas sam party pooper.
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Smidi opasno, ja sam prvi put mislila da ću bljucnut.
Drugi put sam bljucnula.
Treći put sam zaobišla kanal
Drugi put sam bljucnula.
Treći put sam zaobišla kanal
2
1
1
1
razgledam slike i naletih na jednu iz 2015. ... pijem kafu u kafani kod muhe

Spoiler!
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
ima još jedna kafa, kasnije, naveče

Spoiler!
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
aham, pa jesu, bili su cool, ... a sigurno su i sad, moram otici malo zaviriti iz bekstejdža
2
2
Vjerujem da su @Namazana i @dmr zapravo supruga i suprug. Nakon dugih godina braka odlucili su da malo zacine svoju vezu. Sada ponovo asikuju kao nekad davno. Igraju se.
Tacno vidim vecernju scenu, on lezi na svojoj strani kreveta pod jorganom sa mobitelom u ruci. Ona lezu na svojoj strani kreveta pod jorganom sa mobitelom u rukama, i tako uzajamno forumaju. Onda u neko doba pozele jedno drugom laku noc, odloguju se. Odloze svoje mobitele na komodice. Svako svoju stolnu lampu iskljuci. I zahrcu.
Sta bude ujutro, eeeeee .....hem sutra petak.
Tacno vidim vecernju scenu, on lezi na svojoj strani kreveta pod jorganom sa mobitelom u ruci. Ona lezu na svojoj strani kreveta pod jorganom sa mobitelom u rukama, i tako uzajamno forumaju. Onda u neko doba pozele jedno drugom laku noc, odloguju se. Odloze svoje mobitele na komodice. Svako svoju stolnu lampu iskljuci. I zahrcu.
Sta bude ujutro, eeeeee .....hem sutra petak.
3
3
bgm si i ti tamo mescini visila
3
2
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
A dje sex kad se izloguju?MunDzi je napisao/la: ↑16 okt 2025, 14:17 Vjerujem da su @Namazana i @dmr zapravo supruga i suprug. Nakon dugih godina braka odlucili su da malo zacine svoju vezu. Sada ponovo asikuju kao nekad davno. Igraju se.
Sta bude ujutro, eeeeee .....hem sutra petak.![]()
2
1
1
1

1