Moze ponedjeljak oko 18h? Po meni su real time najbolje, bojim se za 10 min cu te zaboraviti
Dogovoreno. Pon. 18.
I meni real time odgovara. I najviše mi odgovara real time gdje svako ima 10 minuta da odigra sve svoje poteze. Takva partija bi trajala maksimalno 20 minuta. Je l tebi to OK?
Nije
Protiv moon kad igras ima ih bar 7 ko da simultanku igras
Moze ponedjeljak oko 18h? Po meni su real time najbolje, bojim se za 10 min cu te zaboraviti
Dogovoreno. Pon. 18.
I meni real time odgovara. I najviše mi odgovara real time gdje svako ima 10 minuta da odigra sve svoje poteze. Takva partija bi trajala maksimalno 20 minuta. Je l tebi to OK?
Super stvar je što se može partija pogledati i naknadno, a ne samo dok se igra. Ova vaša je dobra bila, tebi je par puta popustila koncentracija.
Evo i završne pozicije:
Da, bas popustila koncentracija, malo sam se valjda i odvikao od real time igranja, ne pamtim kad sam tako partiju odigrao.
Username je odlicno odigrao i kaznio moje greske, jos jednom cestitam.
medvjed23 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 10:29
Jednu igrate. U svakom kolu svako igra po jednu. Prvonavedeni - bijeli. Drugonavedeni - crni.
Napravite partiju na lichess i podijelite link, da vas možemo pratiti.
A što baš jednu, što ne bi po dvije pa kom obojci kom opanci
I ja mislim da smo mogli odmah po dvije, kad se jednom uganjamo da se odmah dvije zavrse, ali gotovo sad kad smo ovako poceli, ali nije lose kao prijedlog za iduci turnir.