Stavio je tampon.
Da se požalim
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3830
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31132
Re: Da se požalim
A jest ruzan osjecaj kad ti vade zub, ono kad ga prvo polome pa onda cupaju, imas osjecas da ce ti zajedno sa zubom i cijelo vilicu izvadit.. bhhrr ne boli ali je neugodnoo 

5
2
2
1
2
1
Zadnja izmjena: Polaris, dana/u 23 okt 2025, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9953
Meni su zub pod 4 anestezije vadili ukupno u dva navrata nekih 1,5 sata, jer je korijen pokvarenog bio unornjen ispood korijena drugog zuba. Prvo sam u ambulanti na ilidži proveo dobrih sat vremena dok su se divije djevojke pod dvije anestezije mučile da mi izvade zub, jesu ga dobro izlomile, ali je tada nastao pristojan problem, šta sada? Kada su napokon odustale, pomalo razočarane u svoje neiskustvo, onda sam se sa vilicom koja bridi, uputio do ambulante na Vojničkom, gdje sam napokon prispio u prave ruke. Uz još dvije igle zabodene u gornje nepce i dobru zajebanciju zubara i asistentice, uradili su mu operaciju. Fakat sam se brzo oporavio, niti je poslije bilo nekoog obilnijeg krvarenja.
3
1
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Je li to osmica bila?Đimšiti je napisao/la: ↑23 okt 2025, 12:09 Meni su zub pod 4 anestezije vadili ukupno u dva navrata nekih 1,5 sata, jer je korijen pokvarenog bio unornjen ispood korijena drugog zuba. Prvo sam u ambulanti na ilidži proveo dobrih sat vremena dok su se divije djevojke pod dvije anestezije mučile da mi izvade zub, jesu ga dobro izlomile, ali je tada nastao pristojan problem, šta sada? Kada su napokon odustale, pomalo razočarane u svoje neiskustvo, onda sam se sa vilicom koja bridi, uputio do ambulante na Vojničkom, gdje sam napokon prispio u prave ruke. Uz još dvije igle zabodene u gornje nepce i dobru zajebanciju zubara i asistentice, uradili su mu operaciju. Fakat sam se brzo oporavio, niti je poslije bilo nekoog obilnijeg krvarenja.
0
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3830
Dobio rolovanu teletinu al je nisu fino srolali.
odoh ja to izrolati pa kako good mi bilo i sjelo 
3
2
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9953
Da, imao sam osijećaj kao da čitava donja vilica leži na temeljima osimice.Polaris je napisao/la: ↑23 okt 2025, 12:14Je li to osmica bila?Đimšiti je napisao/la: ↑23 okt 2025, 12:09 Meni su zub pod 4 anestezije vadili ukupno u dva navrata nekih 1,5 sata, jer je korijen pokvarenog bio unornjen ispood korijena drugog zuba. Prvo sam u ambulanti na ilidži proveo dobrih sat vremena dok su se divije djevojke pod dvije anestezije mučile da mi izvade zub, jesu ga dobro izlomile, ali je tada nastao pristojan problem, šta sada? Kada su napokon odustale, pomalo razočarane u svoje neiskustvo, onda sam se sa vilicom koja bridi, uputio do ambulante na Vojničkom, gdje sam napokon prispio u prave ruke. Uz još dvije igle zabodene u gornje nepce i dobru zajebanciju zubara i asistentice, uradili su mu operaciju. Fakat sam se brzo oporavio, niti je poslije bilo nekoog obilnijeg krvarenja.
3
3
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Znaju te osmice imate zajebane korijene. Kod mene osmice hvala Bogu proslo bez problema, za 2 minute izvadio. Sestice su mi malo bile nezgodne, vise ih puta polomio da bi ih izvadio. U donjoj vilici srecom nemam uopce osmice, tako da mi je samo jedna osmica ostala
1
1