Sto se tice zaljubljivanja u slova drugog forumasa, smatram da osim sto je moguce, desava se I vrlo cesto kad provodimo dovoljno vremena na forumu. Ljude ionako idealizujemo i u reali a kamoli na ovakav nacin.
Danny je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:44
a sada jedno pitanje koje sam sam izmislio
da li vam se trenutno svidja neko na forumu i da li biste zeljele da ga upoznate?
Joj moj ti, jesam... Al ja to suptilno, znades
Hem je forum tjesan, hem on momak bjesan
ja mu Bogme rekla, I dva i tri puta
asik sik jesam na tebe, iskacu te zasebe
Joj moj ti, jesam... Al ja to suptilno, znades
Hem je forum tjesan, hem on momak bjesan
ja mu Bogme rekla, I dva i tri puta
asik sik jesam na tebe, iskacu te zasebe
Ah, arsuze, svu me opet vatra obuze...
Ti si meni tako simpatična
Kad me muskarac inspirise, sarajko, sve mi chakre prorade I svijetlim
Sto se tice zaljubljivanja u slova drugog forumasa, smatram da osim sto je moguce, desava se I vrlo cesto kad provodimo dovoljno vremena na forumu. Ljude ionako idealizujemo i u reali a kamoli na ovakav nacin.
Joj jest...Ja sam.mislila ta faza idealiziranja će me držati vječno.
Sta je sljedeca faza kod tebe?
5 faza...faza vječne ljubavi
Već sam jednom to negdje pisala cini mi se...sve ima.svoje faze pa i ljubav...najljepše što se može desiti je kad se budiš iz te slijepe zaljubljenosti i uvidjas da je On insan sa manama kao.i svi mi ali...uvidjas i sve one osobine karaktera koje su te I privukle. Iako više jista ne gledas kroz te osobine su tu. Radi njih koje ga čine takvim kakav jeste zapravo ga i voliš .
P.s. odlučiti koju ću vjenčanju, napokon :smaja
1
1
Zadnja izmjena: Iskra, dana/u 10 sep 2020, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.