Jesi kad čuo za pogrešan izbor?storm je napisao/la: ↑26 dec 2025, 13:04 Meni je najviši stupanj izopačenosti, život nedostojan čovjeka, a gle čuda, redovno se takvo stanje održava u silovito tradicionalnim društvima.
Isključuje se ljude po svim osnovama, od nacionalnih, političkih, vjerskih, seksualnih usmjerenja, femicid redovno vrlo visokih brojki.
Ekonomski u pravilu loše perspektive za obične građane, loših do užasnih obrazovanosti, zdravstva i socijalne zaštite.
Tradicionalni.
A u normalnom društvu imam uvijek izbor hoću li podržati na paradi dimnjačare, LGBTIQ, lovce ili numizmatike.
Hoću li kritizirati gluposti dogme ili neću.
Imam izbor!
OnlyFans
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5686
Re: OnlyFans
0
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
Ništa ti ne razumiješ. Jer nisi dovoljno čitao. Da bi uopšte došli do Logike u tom kontekstu, moramo prvo riješiti is-ought fallacy, o čemu je Hume pisao.Šabović Adis je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:17Spin do spina...
Ti bi to lišio logike i etiku i moral?
Da te pitam ovo: ako je ono što je moralno ok, je li i ono nemoralno isto ok? A ono neetično?
Siguran si da još uvijek razlikuješ dobro od zla?
Dakle, nemam s kim raspravljati šta kad si ti u pitanju.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
A cemu ih to uce od malena? Da je OK imati dvije mame ili dva oca?BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:05 Sve u svemu, meni je nenormalno da se deca od malena uce takvim stvarima jer oni jos nisu dovoljno veliki da bi mogli sami razmisliti,odluciti itd.
0
- Šabović Adis
- PRObehar

Gej.
1
1
- Šabović Adis
- PRObehar

Isto gej.MunDzi je napisao/la: ↑26 dec 2025, 13:58Da, ozbiljno sam napisala.
Cujjjjj ne mogu dvije cune uzajamno napraviti bebu. Evo sokirana sam tim saznanjem. Da mi nisi objasnila, ja bi zivjela u zabludi.
Normalno je rastegljiv pojam. Sto je normalno tebi, ne mora biti normalno i meni. I obrnuto.
Meni su homoseksualci normalni.
1
1
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1407
Ovde na zapadu ih uce tome...a to ce,ako vec nije uci i u knjige kod nas...MunDzi je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:22A cemu ih to uce od malena? Da je OK imati dvije mame ili dva oca?BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:05 Sve u svemu, meni je nenormalno da se deca od malena uce takvim stvarima jer oni jos nisu dovoljno veliki da bi mogli sami razmisliti,odluciti itd.
Odvratno i poremeceno. Ako se nastavi ovako, ispisujem svoje dete iz skole.
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Uče ih roditelji kod kuće. Odakle roditeljima takvo pravo? Pakao - Raj jebeni issue, a oni smatraju da ima pravo da ih uče.BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:31U vrticu ih sigurno ne uce o religijama...Daj ne lupaj zivota ti.
0
- Šabović Adis
- PRObehar

Odgovori na pitanja!Socrates je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:21Ništa ti ne razumiješ. Jer nisi dovoljno čitao. Da bi uopšte došli do Logike u tom kontekstu, moramo prvo riješiti is-ought fallacy, o čemu je Hume pisao.Šabović Adis je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:17
Spin do spina...
Ti bi to lišio logike i etiku i moral?
Da te pitam ovo: ako je ono što je moralno ok, je li i ono nemoralno isto ok? A ono neetično?
Siguran si da još uvijek razlikuješ dobro od zla?
Dakle, nemam s kim raspravljati šta kad si ti u pitanju.
0
Na čitanje ako hoćeš raspravljati o ovome.
0
Ne vidim nista pogresno u tome da uce djecu realnosti. Jer djeca ce to svakako spoznati da ima svakakvih porodica. Negdje su djeca sa mamom i tatom, negdje bez roditelja nego se nene/bake brinu, negdje samo sa mamom, negdje samo sa tatom, negdje sa rastavljenim roditeljima, negdje sa dvije mane, negdje sa dva oca, itd, itd.....BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:29Ovde na zapadu ih uce tome...a to ce,ako vec nije uci i u knjige kod nas...
1
1
- Šabović Adis
- PRObehar

Reality too is what you make of it.MunDzi je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:45Ne vidim nista pogresno u tome da uce djecu realnosti. Jer djeca ce to svakako spoznati da ima svakakvih porodica. Negdje su djeca sa mamom i tatom, negdje bez roditelja nego se nene/bake brinu, negdje samo sa mamom, negdje samo sa tatom, negdje sa rastavljenim roditeljima, negdje sa dvije mane, negdje sa dva oca, itd, itd.....BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:29
Ovde na zapadu ih uce tome...a to ce,ako vec nije uci i u knjige kod nas...
0
Bizi ba.Šabović Adis je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:47Reality too is what you make of it.MunDzi je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:45
Ne vidim nista pogresno u tome da uce djecu realnosti. Jer djeca ce to svakako spoznati da ima svakakvih porodica. Negdje su djeca sa mamom i tatom, negdje bez roditelja nego se nene/bake brinu, negdje samo sa mamom, negdje samo sa tatom, negdje sa rastavljenim roditeljima, negdje sa dvije mane, negdje sa dva oca, itd, itd.....
1
1
- Šabović Adis
- PRObehar

0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

E pa vidis, u vrticu ih ne uce o razvedenim roditeljima, o samoj mami, o samom tati, o mami i tati...uce ih iskljucivo i samo o tati i tati ili mami i mami...Znaci da ih vaspitavaju i upucuju na taj put...Samo vi branite takve stvari...Mada mozda nemate decu ili nemate malu decu pa vam je svejedno i onda je lakse da budete neko ko sve razume i prihvata,u fazonu sta ima veze.ne diraju nas...Ne diraju ni mene, ne diraju ni moje dete...ali ih u vrticu/skoli opterecuju sa tim. Govore deci da je normalno i da kazu ako se osete kao suprotan pol...Sta je to nego na silu ubacivanje u glavu male dece...MunDzi je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:45Ne vidim nista pogresno u tome da uce djecu realnosti. Jer djeca ce to svakako spoznati da ima svakakvih porodica. Negdje su djeca sa mamom i tatom, negdje bez roditelja nego se nene/bake brinu, negdje samo sa mamom, negdje samo sa tatom, negdje sa rastavljenim roditeljima, negdje sa dvije mane, negdje sa dva oca, itd, itd.....BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:29
Ovde na zapadu ih uce tome...a to ce,ako vec nije uci i u knjige kod nas...
0
A jojjjjj....panicis i pretjerujes. Sigurno da znam daleko bolje od tebe sta i kako u vrticima i skolama na zapadu. Svjedok sam mnogih generacija koje su izrasle sasvim fino u mlade, pametne i znane ljude.....daleko pametnije od generacija svojih roditelja.BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:53E pa vidis, u vrticu ih ne uce o razvedenim roditeljima, o samoj mami, o samom tati, o mami i tati...uce ih iskljucivo i samo o tati i tati ili mami i mami...Znaci da ih vaspitavaju i upucuju na taj put...Samo vi branite takve stvari...Mada mozda nemate decu ili nemate malu decu pa vam je svejedno i onda je lakse da budete neko ko sve razume i prihvata,u fazonu sta ima veze.ne diraju nas...Ne diraju ni mene, ne diraju ni moje dete...ali ih u vrticu/skoli opterecuju sa tim. Govore deci da je normalno i da kazu ako se osete kao suprotan pol...Sta je to nego na silu ubacivanje u glavu male dece...MunDzi je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:45
Ne vidim nista pogresno u tome da uce djecu realnosti. Jer djeca ce to svakako spoznati da ima svakakvih porodica. Negdje su djeca sa mamom i tatom, negdje bez roditelja nego se nene/bake brinu, negdje samo sa mamom, negdje samo sa tatom, negdje sa rastavljenim roditeljima, negdje sa dvije mane, negdje sa dva oca, itd, itd.....
0