Prevare, ljubavnice, ljubavnici i to
Re: Prevare, ljubavnice, ljubavnici i to
Ja sam cesto razgovarao sa tim prevarantima i ljubavnicama od prevaranata. da ne kazem pravarantice...
primjetio sam da su zaljubljeni. Ne kriju-bar meni.
Ja im kazem -da ne razumijem kako oni onda mogu ici kuci. i sa partnerom-kao da nista nije ni bilo...
Oni kazu vecinom -da me ne razumiju.
A sve posteni ljudi i zene.
Ja im kazem -da ne razumijem kako oni onda mogu ici kuci. i sa partnerom-kao da nista nije ni bilo...
0
Tako je. Nema postenih. Imaju samo oni kojima se otvorila prilika i oni kojima se nije otvorila prilika.Duh je napisao/la: ↑12 feb 2026, 20:25 Ja sam cesto razgovarao sa tim prevarantima i ljubavnicama od prevaranata. da ne kazem pravarantice...
Najpostenije su neozenjene i neudate osobe.
0
Sta kad ti se otvori prilika a ti izaberes da neces?MunDzi je napisao/la: ↑12 feb 2026, 23:24Tako je. Nema postenih. Imaju samo oni kojima se otvorila prilika i oni kojima se nije otvorila prilika.Duh je napisao/la: ↑12 feb 2026, 20:25 Ja sam cesto razgovarao sa tim prevarantima i ljubavnicama od prevaranata. da ne kazem pravarantice...
Najpostenije su neozenjene i neudate osobe.![]()
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Joj što Mundži voza diskusiju k'o Lewis Hamilton. 
3
3
Tražili smo se po prethodnim životima
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Treba samo biti dobro organiziran u svemu. Kad već nešto radiš, radi to predano - sto posto.

4
4
Po niđe veze citiranju da se zaključiti da je u pitanju briga. Ne trebaš biti Sherlock Holmes. Prvi post i odmah greška u koracima.
Kakve veze moj post ima sa planiranjem bilo čega?
Post prije tog citiranog, Spock kaže da ne bi smatrao prevarom da ga partnerka prevari sa ženom. Ja se nadovezujem na to "a šta ako je i emotivna prevara?", jer me je zanimao odgovor.
Kako si ti to povezala sa bilo kakvim planiranjem samo internetski bogovi znaju.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Spocku ne bi to smetalo, jer bi pitao ženu da im se njena ljubavnica pridruži.Socrates je napisao/la: ↑17 feb 2026, 05:55Po niđe veze citiranju da se zaključiti da je u pitanju briga. Ne trebaš biti Sherlock Holmes. Prvi post i odmah greška u koracima.![]()
Post prije tog citiranog, Spock kaže da ne bi smatrao prevarom da ga partnerka prevari sa ženom. Ja se nadovezujem na to "a šta ako je i emotivna prevara?", jer me je zanimao odgovor.
Kako si ti to povezala sa bilo kakvim planiranjem samo internetski bogovi znaju.![]()
0
Lulica je ofanzivno krenula 
5
3
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ne mora ni to, cak i da ne bude nista od toga, zene ne mogu dozivjeti kao konkurenciju.Lulica je napisao/la: ↑17 feb 2026, 07:26Spocku ne bi to smetalo, jer bi pitao ženu da im se njena ljubavnica pridruži.Socrates je napisao/la: ↑17 feb 2026, 05:55
Po niđe veze citiranju da se zaključiti da je u pitanju briga. Ne trebaš biti Sherlock Holmes. Prvi post i odmah greška u koracima.![]()
Kako si ti to povezala sa bilo kakvim planiranjem samo internetski bogovi znaju.![]()
I ja nisam ozenjen, for the record.
0
Otvorila mi se prilika, nakon sto sam vec bio u vezi koji mjesec, upoznam sticajem okolnosti jednu koju sam znao od ranije iz vidjenja u srednjoj i svidjala mi se. Kako smo se upoznali, ona je pocela bas ofirno da mi se nabacuje, nije da mi je bilo svejedno ali nisam dopustio da dodje do bilo cega, a moglo je lako.MunDzi je napisao/la: ↑12 feb 2026, 23:24Tako je. Nema postenih. Imaju samo oni kojima se otvorila prilika i oni kojima se nije otvorila prilika.Duh je napisao/la: ↑12 feb 2026, 20:25 Ja sam cesto razgovarao sa tim prevarantima i ljubavnicama od prevaranata. da ne kazem pravarantice...
Najpostenije su neozenjene i neudate osobe.![]()
Ni sad 20 i kusur godina kasnije se ne kajem, jer sam jos u vezi sa istom osobom kao tad, i nisam gay.
0
Nisi oženjen, zato ti njena prevara ne smeta sa ženom.
Drugo, otkud znaš, da te ne bi , nakon tog saznanja, naredni put prevarila sa muškarcem.
0
Ma nisi bio dovoljno napaljen na nju.Spock je napisao/la: ↑17 feb 2026, 09:06Otvorila mi se prilika, nakon sto sam vec bio u vezi koji mjesec, upoznam sticajem okolnosti jednu koju sam znao od ranije iz vidjenja u srednjoj i svidjala mi se. Kako smo se upoznali, ona je pocela bas ofirno da mi se nabacuje, nije da mi je bilo svejedno ali nisam dopustio da dodje do bilo cega, a moglo je lako.
Ni sad 20 i kusur godina kasnije se ne kajem, jer sam jos u vezi sa istom osobom kao tad, i nisam gay.![]()
0