Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
meni da to kaže ja bih joj rekao kao jednom kolegi na poslu, neću ja nego ću naći nekoga ko će to uraditi kako treba 
2
2
Ej da mogu i da mi je
Ja b´ joj dig´o obadvije
Obadvije noge gore
I tuco je sve do zore
Kraj Usore
Jooj
Ja b´ joj dig´o obadvije
Obadvije noge gore
I tuco je sve do zore
Kraj Usore
Jooj
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
zaspala sam pod drvecem 
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
A dosta smo i tebe citali kako se salis
2
1
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Ljepota
Mene noge bole od stajanja haman cijeli dan
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
mene nesto sve boli
i ruke i noge i krilca
boli me kad sjedim, boli kad stojim, nista mi ne ide
i ruke i noge i krilca

boli me kad sjedim, boli kad stojim, nista mi ne ide

0
oooo masala
i to mimo svojih datuma
kako se osjecas?
0
Fantastično! Jesam mislila u maju, ali danas me jedna kolegica izbacila toliko iz takta, da sam odlučila da to riješim danas.
Jedva čekam kraj, ali sad će mi svakako biti milina raditi u otkaznom roku, kad znam da je to to.
Thanks što si me bodrila, sad mi je stvarno pao kamen sa srca.
1
1
Prijavi je za neprofesionalno ponasanje.Lana je napisao/la: ↑28 apr 2026, 12:42Pa tako je to svugdje,oni hoce da su pametni i da znaju sve bolje od nas.MunDzi je napisao/la: ↑28 apr 2026, 11:27 Dosadilo mi vaditi krv. Lijepo joj kazem de tim selotejpom predji i ispod te vatice i iznad, a ne samo po sredini. Kaze ne treba. Ama zaljepi kad ti fino kazem, znam sebe. Zaljepi na kraju. Spustim rukav i svojim poslom.
Sjetim se nakon sat da pogledam. Natopljena krvava vata kao i svi selotepi oko nje i preko nje. A da nije zalijepila curilo bi niz ruku.
Bem ti zivot. Stalno se moras nadjebavati s nekim, ubjedjujuci ih da znas sta pricas.
Ja sam tako skoro jednoj rekla,da mi ruzno krv zadnji put izvadila i imala bas uzasan bol u ruci.
Ona ce na to meni evo vam pa vi sami sebi vadite ako znate.
I kod mene ima jedna od koje mi ruke ostanu modre. Ostale su manje vise OK. Pa koja mi zapadne.
1
1
sikiriki je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:18Fantastično! Jesam mislila u maju, ali danas me jedna kolegica izbacila toliko iz takta, da sam odlučila da to riješim danas.
Jedva čekam kraj, ali sad će mi svakako biti milina raditi u otkaznom roku, kad znam da je to to.
Thanks što si me bodrila, sad mi je stvarno pao kamen sa srca.![]()
e cemu vrijeme tome i vakat
nek zajebaje nekog drugog sad
da znas da ce ti naletiti i dani kad budes mislila kako si pogrijesila aii nisi
nek ti naumpadne da je bilo vise ruznog nego lijepog
0
Kad se sjetim, mene ujeo slijepi mis (macak ga ulovio I unijeo u kucu ja posao da ga izbacim I on ogrebe lijevu ruku a ujede desni kaziprst)
.odem u bolnicu da mi daju tetanus...prvo su mi se krvi napili... zvali me batman..onda kaze nemoze samo to trebas protiv bjesnila..elem dobijem 4 protiv bjesnila, doktor mi da 14 inekcija tetanus po rukama sve pod kozu i gdje me ujeo, nikakvih problema...zadnje 4 inekcije tetanusa dat ce ti sestra, u svakolu ruku I guz...dodje kineskinja I spuca mi te 4, em sto ruke nisam mogao podic nego sam jedva izasao iz bolnice...kao da mi je eksere zabila..I dan danas se sjecam nje.
0
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9182
- Kontakt: