Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Sreo danas jednu bivsu u parfimeriji. Pridje mi i nosi neki skup muski parfem i veli "Ovaj lijepo mirise, uzmi ga, nek i ona osjeti nesto".
Sad kontam da me nije mozda ostavila zato sto mi je kurrac malen...
Sad kontam da me nije mozda ostavila zato sto mi je kurrac malen...
5
1
2
1
1
2
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ima Picasso jednu sliku golog muskarca koju je naslikao. Ja sam gledala gledala i gledala u nju i cudilazse kako se bobijeva cuna nasla na njoj 
4
4
@Pekmeza Koji ti je bona nik na anam onom? Pozitivno si opicena
, a nekako me tamo niko ne podsjeca na tebe.
2
2
Ma sve zavisi u kakvom sam drustvu. Na onom tamo u drustvu smarača, možeš sam postati jedan od istih 
Smarali su me svojim kratkim porukama, komentarima u stilu: ha, ba, ok, ne zbam, šta to, nisam ja, kome, s čim itd.
Kad covjek to otkaci, prosto se ponovo rodi i bude ono stojest
Smarali su me svojim kratkim porukama, komentarima u stilu: ha, ba, ok, ne zbam, šta to, nisam ja, kome, s čim itd.
Kad covjek to otkaci, prosto se ponovo rodi i bude ono stojest
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9961
Ma bude budala što i jes'.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
E ebem te zagonetnu sto neces da kazes nik.Pekmeza je napisao/la: ↑06 maj 2026, 22:49 Ma sve zavisi u kakvom sam drustvu. Na onom tamo u drustvu smarača, možeš sam postati jedan od istih
Kad covjek to otkaci, prosto se ponovo rodi i bude ono stojest![]()
2
2
Prvo nam ti nabroji sve tvoje nikove pa cemo ondaMunDzi je napisao/la: ↑07 maj 2026, 01:12E ebem te zagonetnu sto neces da kazes nik.Pekmeza je napisao/la: ↑06 maj 2026, 22:49 Ma sve zavisi u kakvom sam drustvu. Na onom tamo u drustvu smarača, možeš sam postati jedan od istih
![]()
2
2
Dok ljudi trose vrijeme i smisljaju kako ce zabaviti mase ljudi sa raznim klipovima, prolazi im zivot i vrijeme da ucine nesto sa svojim zivotom ili nauce nesto korisno od cega bi zasigurno mogli dobro zivjeti.
0
sinoc sam "popravljala" onaj bumping tema, nakon sto su se nokti bampovali i jutros hocu da se logujem kad mi nema hocu da kazem na pocetnoj 
bila sam ga sakrila od gostiju
slucajno naravno
bila sam ga sakrila od gostiju
slucajno naravno
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Sve je do tebe koliko i šta dozvoliš ljudima.Pekmeza je napisao/la: ↑06 maj 2026, 22:49 Ma sve zavisi u kakvom sam drustvu. Na onom tamo u drustvu smarača, možeš sam postati jedan od istih
A razumijem šta hoćeš da kažeš.
I meni ta šuplja i ponavljanje istih priča ide na nerve pa zato i izbjegavam takva druženja.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Dobar morning alle zusammen.
2
1
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9961
Helo leute!!!
2
1
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
dje steeee
ima li kise
ima li kise
2
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.