Liga prvaka
Re: Liga prvaka 2020 /2021
Celje ispalo od Norvežana...
Poveli čak 1-0...ali jači ovi, prije svega iskusniji što se lige prvaka tiče...
Nastavljamo u trećem pretkolu lige Europa...
Dinamo poveo u rumunjskoj...
0-1 Amer Gojak
Poveli čak 1-0...ali jači ovi, prije svega iskusniji što se lige prvaka tiče...
Nastavljamo u trećem pretkolu lige Europa...
Dinamo poveo u rumunjskoj...
0-1 Amer Gojak
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
brest vodi 2-1
sarajevu ponistise slijepci cist gol za izjednacenje, svirali ahmetovicu ofsajd a covjek bio bar 2 metra unutra
sarajevu ponistise slijepci cist gol za izjednacenje, svirali ahmetovicu ofsajd a covjek bio bar 2 metra unutra
1
1
1811
I taj dinamo na guzove prošao...neće ova sezona biti nešto impresivna kao protekle dvije...
Liga prvaka: Dinamo prošao, Sarajevo ispalo

Hrvatski prvak je savladao Cluj nakon izvođenja penala, a Sarajevo je poraženo od Dinama iz Bresta 1:2.
Utakmicu Cluja i Dinama iz Zagreba riješilo je izvođenje jedanaesteracaEPA
Fudbaleri Sarajeva oprostili su se večeras od Lige prvaka, pošto su u utakmici 2. kola kvalifikacija u Bjelorusiji poraženi od Dinamo Bresta sa 1:2, dok je zagrebački DInamo u Rumuniji savladao Cluj nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Bjeloruski Dinamo je na domaćem terenu Brestskij pobijedio Sarajevo golovima Mihaila Gordejčuka u 3. i Abdoulayea Dialloa u 49., dok je pogodak za Sarajevo postigao Andrej Đokanović u 34. minuti.
Sarajevu je sredinom drugog poluvremena poništen gol Mersudina Ahmetovića.
Sarajevo je tako eliminirano iz kvalifikacija za grupnu fazu Lige prvaka, ali će igrati treću rundu kvalifikacija za Evropa ligu.
Susret Cluj - Dinamo završen je 2:2, mada su Zagrepčani do treće minute sudijske nadoknade imali vodstvo od 2:1. Golove za Cluj u regularnih 90 minuta postigli su Michael Pereira u 64. i Gabriel Debeljuh u 90., a za Dinamo Amer Gojak u 14. i Lirim Kastrati u 78. minuti. Cluj u 52. minuti nije iskoristio jedanaesterac, a hrvatski prvak je od 51. minute igrao bez isključenog Kevina Theophilea-Catherinea.
Oproštaj Lokomotive i Celja
U izvođenju penala, Dinamo je slavio sa 6:5.
Od Lige prvaka oprostila se i zagrebačka Lokomotiva, koja je na stadionu u Kranjčevićevoj izgubila od bečkog Rapida 0:1, golom Ercena Kare u 32. minuti.
Slovensko Celje poraženo je na svom terenu od norveškog Moldea 1:2.
U kvalifikacijama za Evropa ligu, crnogorska Zeta izgubila je od luksemburškog tima Niedercorn 0:3.
Izvor: Al Jazeera i agencije
Liga prvaka: Dinamo prošao, Sarajevo ispalo

Hrvatski prvak je savladao Cluj nakon izvođenja penala, a Sarajevo je poraženo od Dinama iz Bresta 1:2.
Utakmicu Cluja i Dinama iz Zagreba riješilo je izvođenje jedanaesteracaEPA
Fudbaleri Sarajeva oprostili su se večeras od Lige prvaka, pošto su u utakmici 2. kola kvalifikacija u Bjelorusiji poraženi od Dinamo Bresta sa 1:2, dok je zagrebački DInamo u Rumuniji savladao Cluj nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Bjeloruski Dinamo je na domaćem terenu Brestskij pobijedio Sarajevo golovima Mihaila Gordejčuka u 3. i Abdoulayea Dialloa u 49., dok je pogodak za Sarajevo postigao Andrej Đokanović u 34. minuti.
Sarajevu je sredinom drugog poluvremena poništen gol Mersudina Ahmetovića.
Sarajevo je tako eliminirano iz kvalifikacija za grupnu fazu Lige prvaka, ali će igrati treću rundu kvalifikacija za Evropa ligu.
Susret Cluj - Dinamo završen je 2:2, mada su Zagrepčani do treće minute sudijske nadoknade imali vodstvo od 2:1. Golove za Cluj u regularnih 90 minuta postigli su Michael Pereira u 64. i Gabriel Debeljuh u 90., a za Dinamo Amer Gojak u 14. i Lirim Kastrati u 78. minuti. Cluj u 52. minuti nije iskoristio jedanaesterac, a hrvatski prvak je od 51. minute igrao bez isključenog Kevina Theophilea-Catherinea.
Oproštaj Lokomotive i Celja
U izvođenju penala, Dinamo je slavio sa 6:5.
Od Lige prvaka oprostila se i zagrebačka Lokomotiva, koja je na stadionu u Kranjčevićevoj izgubila od bečkog Rapida 0:1, golom Ercena Kare u 32. minuti.
Slovensko Celje poraženo je na svom terenu od norveškog Moldea 1:2.
U kvalifikacijama za Evropa ligu, crnogorska Zeta izgubila je od luksemburškog tima Niedercorn 0:3.
Izvor: Al Jazeera i agencije
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
sarajevo bi moglo proc trece pretkolo evropa lige, gledo sam protivnike, neke bi mogli lagano izbacit dok bi sa svim ostalim mogli igrat. e onda boga molim da dobijemo ove cigane iz bjelorusije u plej ofu da im se najebemo mame za ovu utakmicu
0
1811
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10146
Više sam drijemao nego što sam gledao DZ. Zaspao sam kada je počeo prijenos Zvezde. 
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Zvezdu ne gledam ni slučajno... A ovi mojiTrafalgar Law je napisao/la: ↑17 sep 2020, 07:50 Više sam drijemao nego što sam gledao DZ. Zaspao sam kada je počeo prijenos Zvezde.![]()
Ono što sam pogledao ove sezone, ni sjena ekipe od lani...
Sad se vidi ruka trenera
Vrlo je moguće, da neće ni ligu Europa vidjeti, i kratkih rukava završiti euro natjecanja... Ništa s ničim.
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
Navijam za Zvezdu ali brate ovo je negledljivo.
Izgleda da se vise stvari desava izvan terena nego na terenu.
Izgleda da se vise stvari desava izvan terena nego na terenu.
0
abysmal depths are flooded
Opa... Zvezdas :mmm
Mislim dinamo je haos u smislu muljanja preko mamic brothers, ali zvezda je level pro kriminala u sportu...
Neskriveno pod vucicevom šapom, čim pokradu, ide financijska injekcija iz budžeta, nešto slično tudjmanovoj kroaciji...
Pa kriminalna vojska navijača, delije, što se pokazalo za vrijeme protesta, kako rade vucicevi huligani...
Narko poslovi vodja navijača, svako malo neko ubistvo, reket, splavovi, borba za iste... Uglavnom teški haos.
Tako da je tu rezultat i nogomet, tek kulisa...
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Isto ti je i kod Partizana, možda još imaju i goru bazu navijača,dovoljno je što su se međusobno podijelili, a vođen vlastitim iskustvom, razlog biva pravo na distribuciju droge. Stvar zbog koje je propao projekt Hz, mislim na onaj studentski pokret iz 2004, kojem sam se priključio 2006.god. Horde su imale priliku da jedini naprave ono što danas imaju navijači Dortmunda, jednu zdravu tribinu, bez kriminalaca, klošara, dilera. Previše izromantizirana priča je propala i prije ubistva Vedrana.Neke ljude povuče droga i nasilje u stranputicu, i sve se to brzo vrati na ono staro, protiv čega si se borio. Nije ova sredina spremna za zdrave temelje sporta, barem u narednih 40-50 godina. Mora se mijenjati svijest brate, od osobe do osobe, jer mi smo tragična sredina sa lošim životnim pričama.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Jesi li ti bio na orgu?Trafalgar Law je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:03 Isto ti je i kod Partizana, možda još imaju i goru bazu navijača,dovoljno je što su se međusobno podijelili, a vođen vlastitim iskustvom, razlog biva pravo na distribuciju droge. Stvar zbog koje je propao projekt Hz, mislim na onaj studentski pokret iz 2004, kojem sam se priključio 2006.god. Horde su imale priliku da jedini naprave ono što danas imaju navijači Dortmunda, jednu zdravu tribinu, bez kriminalaca, klošara, dilera. Previše izromantizirana priča je propala i prije ubistva Vedrana.Neke ljude povuče droga i nasilje u stranputicu, i sve se to brzo vrati na ono staro, protiv čega si se borio. Nije ova sredina spremna za zdrave temelje sporta, barem u narednih 40-50 godina. Mora se mijenjati svijest brate, od osobe do osobe, jer mi smo tragična sredina sa lošim životnim pričama.
Ne bi bilo lose ove postove prebaciti na navijacke rasprave i tamo nastaviti..
0
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Određeno vrijeme (znam da su samo članovi mogli prisupiti stranici), ali sve na mahove, kada su se ugovarala gostovanja.Malfoy je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:54Jesi li ti bio na orgu?Trafalgar Law je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:03 Isto ti je i kod Partizana, možda još imaju i goru bazu navijača,dovoljno je što su se međusobno podijelili, a vođen vlastitim iskustvom, razlog biva pravo na distribuciju droge. Stvar zbog koje je propao projekt Hz, mislim na onaj studentski pokret iz 2004, kojem sam se priključio 2006.god. Horde su imale priliku da jedini naprave ono što danas imaju navijači Dortmunda, jednu zdravu tribinu, bez kriminalaca, klošara, dilera. Previše izromantizirana priča je propala i prije ubistva Vedrana.Neke ljude povuče droga i nasilje u stranputicu, i sve se to brzo vrati na ono staro, protiv čega si se borio. Nije ova sredina spremna za zdrave temelje sporta, barem u narednih 40-50 godina. Mora se mijenjati svijest brate, od osobe do osobe, jer mi smo tragična sredina sa lošim životnim pričama.
Ne bi bilo lose ove postove prebaciti na navijacke rasprave i tamo nastaviti..
Nikada tamo nisam pisao postove, budući da sam bio dio uže jezgre, sve išlo direktnim kontaktom.
Vođe podgrupa su bile zadužene za organizianja internih sastanaka, i sve se to prenosilo članovima drguih podgrupa.
Bilo je lijepih trenutaka, ali vala i ružnih što me je najviše distanciralo od svega toga....
0
Re: Europa liga 2020/2021
Žrijeb Lige prvaka: Pjanić se vraća u Torino
Radiosarajevo.ba
U Nyonu je danas održan žrijeb grupne faze Lige prvaka.
U bubnju su se našla i imena klubova pet bh. reprezentativca Miralem Pjanić (Barcelona), Senad Lulić (Lazio), Edin Višća (Basaksehir), Adnan Kovačević i Eldar Ćivić (Ferencvaros).
Barcelona je smještena u grupu G sa Juventusom iz kojeg je na Nou Camp ove sezone prešao Pjanić i biće to njegov svojevrsni povratak u Torino, a u grupi su još i Ferencvaros čije boje brane Adnan Kovačević i Eldar Ćivić, te Dynamo Kijev.
Uznemirujući snimak: Granata pogađa grupu armenskih rezervista
Haos u centru Moskve: Pogledajte obračun Azerbejdžanaca i Armenaca
by Taboola
Višćin Basaksehir, kojem je ovo debitanskti nastup u Ligi prvaka igrat će protiv PSG-a, Manchester Uniteda i Leipziga u grupi H koja je vjerovatno i najteža, piše scsport.
Lazio za koji nastupa naš Senad Lulić u grupi je sa Zenitom, Borussijom Dortmund i Club Bruggeom.
Grupa A: Bayern, Atletico Madrid, Red Bull Salzburg, Lokomotiv Moskva
Grupa B: Real Madrid, Shakhtar, Inter, Borussia Monchengladbach
Grupa C: Porto, Manchester City, Olympiacos, Marseille
Grupa D: Liverpool, Ajax, Atalanta, Midtjylland
Grupa E: Sevilla, Chelsea, Krasnodar, Rennes
Grupa F: Zenit, Borussia Dortmund, Lazio, Club Brugge
Grupa G: Juventus, Barcelona, Dynamo Kiev, Ferencavros
Grupa H: PSG, Manchester United, Leipzig, Basaksehir
Plan takmičenja za sezonu 2020/21 (ako ne bude promjena zbog korona virusa):
GRUPNA FAZA:
• 1. kolo: 20. i 21. oktobra 2020.
• 2. kolo: 27. i 28. oktobra 2020.
• 3. kolo: 3. i 4. novembra 2020.
• 4. kolo: 24. i 25. novembra 2020.
• 5. kolo: 1. i 2. decembra 2020.
• 6. kolo: 8. i 9. decembra 2020.
KNOCKOUT FAZA:
• Osmina finala: 16. i 17. februara 2021. te 23. i 24. februara 2021. | 9. i 10. marta 2021. te 16. i 17. marta 2021.
• Četvrtfinale: 6. i 7. aprila 2021. | 13. i 14. aprila 2021.
• Polufinale: 27. i 28. aprila 2021. | 4. i 5. maja 2021.
• FINALE: 29. maja na stadionu Atatürk u Istanbulu
Radiosarajevo.ba
U Nyonu je danas održan žrijeb grupne faze Lige prvaka.
U bubnju su se našla i imena klubova pet bh. reprezentativca Miralem Pjanić (Barcelona), Senad Lulić (Lazio), Edin Višća (Basaksehir), Adnan Kovačević i Eldar Ćivić (Ferencvaros).
Barcelona je smještena u grupu G sa Juventusom iz kojeg je na Nou Camp ove sezone prešao Pjanić i biće to njegov svojevrsni povratak u Torino, a u grupi su još i Ferencvaros čije boje brane Adnan Kovačević i Eldar Ćivić, te Dynamo Kijev.
Uznemirujući snimak: Granata pogađa grupu armenskih rezervista
Haos u centru Moskve: Pogledajte obračun Azerbejdžanaca i Armenaca
by Taboola
Višćin Basaksehir, kojem je ovo debitanskti nastup u Ligi prvaka igrat će protiv PSG-a, Manchester Uniteda i Leipziga u grupi H koja je vjerovatno i najteža, piše scsport.
Lazio za koji nastupa naš Senad Lulić u grupi je sa Zenitom, Borussijom Dortmund i Club Bruggeom.
Grupa A: Bayern, Atletico Madrid, Red Bull Salzburg, Lokomotiv Moskva
Grupa B: Real Madrid, Shakhtar, Inter, Borussia Monchengladbach
Grupa C: Porto, Manchester City, Olympiacos, Marseille
Grupa D: Liverpool, Ajax, Atalanta, Midtjylland
Grupa E: Sevilla, Chelsea, Krasnodar, Rennes
Grupa F: Zenit, Borussia Dortmund, Lazio, Club Brugge
Grupa G: Juventus, Barcelona, Dynamo Kiev, Ferencavros
Grupa H: PSG, Manchester United, Leipzig, Basaksehir
Plan takmičenja za sezonu 2020/21 (ako ne bude promjena zbog korona virusa):
GRUPNA FAZA:
• 1. kolo: 20. i 21. oktobra 2020.
• 2. kolo: 27. i 28. oktobra 2020.
• 3. kolo: 3. i 4. novembra 2020.
• 4. kolo: 24. i 25. novembra 2020.
• 5. kolo: 1. i 2. decembra 2020.
• 6. kolo: 8. i 9. decembra 2020.
KNOCKOUT FAZA:
• Osmina finala: 16. i 17. februara 2021. te 23. i 24. februara 2021. | 9. i 10. marta 2021. te 16. i 17. marta 2021.
• Četvrtfinale: 6. i 7. aprila 2021. | 13. i 14. aprila 2021.
• Polufinale: 27. i 28. aprila 2021. | 4. i 5. maja 2021.
• FINALE: 29. maja na stadionu Atatürk u Istanbulu
1
1
Bayern nastavlja gdje je stao prosle sezone
Real zijanio od Sahtara
Real zijanio od Sahtara
0
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA