"Mention"
Re: "Mention"
Eto ti sad i to...Cakre. Kuda ide ovaj svijet... 
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
Fala fatihe imacu to naumu akome ko menšna falati i poytt
2
1
1
1
abysmal depths are flooded
-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2518
jesi li dobila prvi mention? ne bi trebalo?
inace kod mene sve cakum pakum, .... samo sam ovo sto probam 99% siguran, treba mi jos potvrda tih 1%. Al sad kontam da sam tagovao pogresnu osobu, ti ces me istrolati
inace kod mene sve cakum pakum, .... samo sam ovo sto probam 99% siguran, treba mi jos potvrda tih 1%. Al sad kontam da sam tagovao pogresnu osobu, ti ces me istrolati
1
1
ne nego sam postao post, nakon toga ga editovao i tagovao tebe. sto ce reci da sam sad 100% siguran (a mozete biti i vi
) da mention radi samo kod prvog postanja. naknadno dodavanje mentiona ne funkcionise.
edit, jel tako miss [mention]Heidi[/mention] ?
edit, jel tako miss [mention]Heidi[/mention] ?
1
1
[mention] Arslan_11,CocoMa Bajadera, blinkonce, Buki, carobnjak_N,Danny, Digla_da_kreči, Dina, Divlja_u_srcu, dmr, East_side, Fatih, Hannibal, Heidi, Iskra, John Cleese, laga-nini, Lana, lejlamo, mad_max_ba, Malena, Malfoy, medvjed23, Mehaning, Miss Y., Moonlight, MunDzi, Nasrudin hodža, Ommadawn, pink floydd, Podrinjac, R4IN, Russki, Sandeman, Sarajka, scorpio, smajlic, Socrates, storm, Trafalgar Law, uvijek_kontra, Zara, Zole
[/mention]
1
1
[mention]CocoMa[/mention] da ti kazem
ne radi ti ovo, dzaba si nam kucala
ne radi ti ovo, dzaba si nam kucala
2
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.