Attachment
Attachment
Otvorio sam do 5MiB po privitku :lol:
Moralo bi sljakati...
Test...
Moralo bi sljakati...
Test...
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Re: Attachment
test
odradi upload ali prijavljuje
GREŠKA
HTTP greška.
isto se dešava i sa avatarima
GREŠKA
HTTP greška.
0
I say what I think, I think what I say
Moram onda dozvole pregledati... Povećao sam sve limite uploada, nadam se da nisam samo sebi :lol:mad_max_ba je napisao/la: ↑24 jul 2020, 08:42 test
GREŠKA
HTTP greška.
Riješiti ću, obećavam
0
ma pusti se smajlićastorm je napisao/la: ↑24 jul 2020, 08:45Moram onda dozvole pregledati... Povećao sam sve limite uploada, nadam se da nisam samo sebi :lol:mad_max_ba je napisao/la: ↑24 jul 2020, 08:42 test
GREŠKA
HTTP greška.
Riješiti ću, obećavam![]()
bitnije su slike
a yeboga smajli eto i on je bitan
:lol: :lol:
0
Storm, ne vidim opciju za ubacivanje YT linkova, ili se to radi drugacije? Ne znam koji format foruma je bio na Nezavisnim novinama ali je bio jako jednostavan (iako, sadrzaj istog je bio leglo radikalizma).
Htio sam da ubacim video u vezi odrzavanja prve dzume u Hagia Sophia i da pitam sve sta misle otome, te da i sam napisem svoje misljenje.
Htio sam da ubacim video u vezi odrzavanja prve dzume u Hagia Sophia i da pitam sve sta misle otome, te da i sam napisem svoje misljenje.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
ma samoBosfor je napisao/la: ↑24 jul 2020, 15:32 Storm, ne vidim opciju za ubacivanje YT linkova, ili se to radi drugacije? Ne znam koji format foruma je bio na Nezavisnim novinama ali je bio jako jednostavan (iako, sadrzaj istog je bio leglo radikalizma).
copy paste
prepozna odmah...
0
Hvala! Sada moram ici, ne zelim tu temu naceti, pa pobjeci. Cim se vratim, otvoricu tu temu.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Neće... A meni hoće
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.