nisi navikao na otpor?
Šahovska liga; Vol. 3 - partije i chat
-
KranG
- Perspektivni član

- Reactions: 411
Re: Šahovska liga; Vol. 3 - partije i chat
Osjetim kad amater igra profi poteze..
Baš da vidim do kada .. ???
1
1
uvijek imas opciju resign, juce smo je testirali, kod mene nesto nije radila 
1
1
-
KranG
- Perspektivni član

Sve su prilike da si posegao za nedozvoljenim sredstvima...
Moj ti je savjet ne moj to da radiš!
1
1
-
KranG
- Perspektivni član

Svakako da jeste ali poslije završene partije , ne u toku partije ! Drugu partiju ćemo igrati na 10 minuta ..
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9890
- Kontakt:
Ako bude sumnje da neko koristi pomoć šahovskih programa, AI alata ili sl, neće nam biti druge neko da prekinemo ligu.
Fino se igrajte
Fino se igrajte
3
1
2
2
Nije nikakva tajna da sam ja koristio Copilot, postavljao sam i screenshotove ovdje, ... i vrlo brzo skontao da je skoro pa beskoristan, izgubio sam sve partije gdje je on vukao poteze, uključujući i ovu od Spocka. Pekmezu sam pobijedio kad sam ga zatvorio. Ne prati najosnovnije stvari, kao na ovom screenshotu dole.
Onda sam počeo ja igrati i pratiti logiku + čitati njegove savjete i objašnjenja i evo, ima uspjeha, KranGu se po prvi put vidi ooooogroman strah u očima
Ne znam šta bi bilo dalje, gdje bi zabagovali, al eto, nećemo ni saznati, završava se radni dan, ja idem na odmor, neću imati vremena za šah.
Sretno vam igranje
Onda sam počeo ja igrati i pratiti logiku + čitati njegove savjete i objašnjenja i evo, ima uspjeha, KranGu se po prvi put vidi ooooogroman strah u očima
Ne znam šta bi bilo dalje, gdje bi zabagovali, al eto, nećemo ni saznati, završava se radni dan, ja idem na odmor, neću imati vremena za šah.
Sretno vam igranje
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zadnja izmjena: dmr, dana/u 29 jun 2026, 15:34, ukupno mijenjano 2 puta.
-
KranG
- Perspektivni član

Ipak sam bio u pravu da koristiš nešto!dmr je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:28 Nije nikakva tajna da sam ja koristio Copilot, postavljao sam i screenshotove ovdje, ... i vrlo brzo skontao da je skoro pa beskoristan, izgubio sam sve partije gdje je on vukao poteze, uključujući i ovu od Spocka. Pekmezu sam pobijedio kad sam ga zatvorio. Ne prati najosnovnije stvari, kao na ovom screenshotu dole.
Sretno vam igranje![]()
Clipboard_06-29-2026_01.jpg
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
A upratio sam da si koristio protiv Pekmeze, kad ste igrali van konkurencije. Al liga je drugo. Jeste, tu smo radi druženja i zeze, al prisutna je i takmičarska dimenzija, pa ne bi bilo fer tražiti pomoć šahovskog enginea.dmr je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:28 Nije nikakva tajna da sam ja koristio Copilot, postavljao sam i screenshotove ovdje, ... i vrlo brzo skontao da je skoro pa beskoristan, izgubio sam sve partije gdje je on vukao poteze, uključujući i ovu od Spocka. Pekmezu sam pobijedio kad sam ga zatvorio. Ne prati najosnovnije stvari, kao na ovom screenshotu dole.
Sretno vam igranje![]()
Clipboard_06-29-2026_01.jpg
Elem, uživaj u odmoru. Ja ću te kačiti u najave kola, pa ako šta stigneš odigrati, stigneš
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt: