Lakše ti se drogirati par ciza spida da vidiš kako Radiš uz pjesmu po kući i mrsas
Mrsanje, kako i zasto?
Re: Mrsanje, kako i zasto?
2
2
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
Ja znam 3 zene i momka koji su dobro smrsali sa mounjaro. Jbg nije zdravo sigurno, al pomaže.
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Veći je problem ako se vrate kile a vrate se kod većine.. jer ne promjene životu navike..
1
1
Fazon sa svim tim injekcijama I jeste da ljudi promijene svoje navike I nauce i razviju neke druge zdravije navike dok su pod uticajem tih medikamenata tj dok im je apetit smanjen. Kad se prestanu uzimati medikamenti, apetit ce se vratiti, ali pacijent bi trebao nastaviti sa svojim novostecenim "zdravim" navikama.
No medjutim, ljudi se opuste I pocnu jesti vise. Tj nisu se trudili da uvedu u svoju ishranu nove navike dok su bili pod injekcijama.
2
2
Zato sam ja rodjaka zezao trenira da može vise jesti pa je odustao od treniranja kad je vidio da sw vraca isto pa onda prešao na boce ono za secerase..MunDzi je napisao/la: ↑18 aug 2026, 14:43Fazon sa svim tim injekcijama I jeste da ljudi promijene svoje navike I nauce i razviju neke druge zdravije navike dok su pod uticajem tih medikamenata tj dok im je apetit smanjen. Kad se prestanu uzimati medikamenti, apetit ce se vratiti, ali pacijent bi trebao nastaviti sa svojim novostecenim "zdravim" navikama.
No medjutim, ljudi se opuste I pocnu jesti vise. Tj nisu se trudili da uvedu u svoju ishranu nove navike dok su bili pod injekcijama.
0
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
"Debeo je kad ti kaze komsija. Pretilan je kad ti kaze doktor. A 'dobro izgledas, samo si se malo popravio' — to je kad ti familija jos uvijek zeli dobro
1
1
Kad dodjem kuci moram stat na vagu. Ubicu se ako sam se udebljala u Bosni. Imam osjecaj da mozda jesam malo, ali ne znam kako. Jer zaista nisam jela puno.
1
1
Ovo sto sam maloprije smirila skoro citavo paklo cokolada se ne racuna.
1
1
ja jos nisam krenula na fitness...
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Normalno najvise idu u fitnes od proljeca...da do mora smrsaju.
Kad nisi do sada, cekaj proljece...
Kad nisi do sada, cekaj proljece...
1
1
pa jest
zakasnila sam svakako
zakasnila sam svakako

1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
sta ima veze....ako se odlucis baviti manekenstvom, imaju i plus size modele.
'zaradjuju bome dobro...
'zaradjuju bome dobro...
1
1